Kamerarendszerek

Kamerarendszerek

biztonsági kamerák

Biztonsági kamerák, kamerarendszerek telepítését tervezi? Esetleg a régi megfigyelő rendszerét szeretné bővíteni vagy lecserélni? Vagy talán a COVID-19 koronavírussal fertőzött munkavállalókat/vendégeket szeretné hőkamera segítségével kiszűrni, csökkentve vállalata biztonságának kockázatát?

A jelenlegi helyzetben még fontosabbá vált az Ön, és irodájának egészsége, amiben az érintés nélküli láz mérésére és riasztására is alkalmas IP alapú hőkamerák jelenthetik a legmegfelelőbb megoldást.

Vállalatunk, magas szakképesítéssel rendelkező munkatársai által végzi az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelő legmodernebb biztonságtechnikai kamerarendszerek értékesítését, telepítését és szervízelését. Leendő ügyfeleinknek számára kedvezményes helyszíni felmérést biztosítunk Budapest és Pest Megye egész területén. Amely során célunk, hogy a lehető legpontosabb képet kapjunk a megfigyelő rendszer telepítésének helyszíni adottságairól és a biztonsági kamerák elhelyezésének legoptimálisabb lehetőségeiről, valamint az Ön az elvárásairól és igényeiről. A pontos és precíz helyszíni felmérést követően, a legtökéletesebb megoldást fogjuk Önnek kínálni, amely ajánlat a költségeket tekintve is a legkedvezőbb az Ön vállalkozása számára.

IP kamera alapú megfigyelő rendszerek:

Az utóbbi évek technológiai fejlődése a biztonságtechnikai rendszerekben is változásokat hozott, abban a tekintetben, hogy addig nagy népszerűségnek örvendő analóg videós megfigyelő rendszereket napjainkban egyre inkább felváltják a mára már megfizethető IP alapú biztonsági kamera rendszerek. Ezek a kamerarendszerek az analóg kamerákkal ellentétben a környezeti zavarokra érzéketlenek, valamint biztonságosan titkosított digitális jelek formában továbbítják az adatokat.

Az IP kamerák megfelelő működtetéséhez elengedhetetlen a megfelelő internetkapcsolat, mivel ezek a rendszerek a távoli rögzítés esetén az internet kapcsolat feltöltési oldalát használják. Egy IP kamera minimális sávszélességi igénye körülbelül 100 KB/s, amely HD megapixeles kamerák esetén akár 4 MB/s feltöltési sávszélesség is lehet a legjobb képminőség esetén, a folyamatos élőkép átvitele során. Fontos azt tudnia, hogy a kamerák beállításai egyesével is változtathatók tetszőleges mobil eszközről annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb beállításokat lehessen velük elérni.

Továbbá ezek az eszközök, az IP kamerákba beépített belső szoftvernek köszönhetően önállóan is okos eszközzé válnak, amelynek köszönhetően alacsony beruházási költségek mellett, az interneten keresztül hatékonyan valósítható meg a távoli telephelyre kihelyezett kamera képének rögzítése vagy akár time lapse videó készítése egy külső helyszínen.

Az IP kamerák a felvett képeket jelenleg négy módon rögzíthetik:

hikvision kamerák

Techson, Hikvision

A biztonsági kamerarendszerek piacán, világszinten évek óta e két gyártó által készített termékek a piacvezetőek, amelyek legfőbb oka ezeknek a termékeknek a kiváló minősége és kiváló ár-érték aránya. Ezek a biztonsági rendszerek, az Ön igényeinek megfelelően egészen a HD felbontástól a 4K-s 8 megapixeles felbontásig képesek képanyagot szolgáltatni.

Igény szerint PTZ vezérléssel ellátott kamerákat is tudunk az Ön számára biztosítani a két gyártó termékei közül, amely eszközök nagy előnye a hagyományos fix kamerákkal szemben, hogy ezek rögzítés közben akár távolról is mozgathatók valamint nagyító funkcióval is ellátottak.

Továbbá fontos még azt megemlíteni, hogy mindkét gyártó rendelkezik hőszenzorokkal ellátott kamerarendszerekkel is, amelyek segíthetik kiszűrni a koronavírussal fertőzött embereket, a vírus egyik legjellemzőbb tünete alapján.

mobotix kamerák

Intelligens Mobotix kamerák

A Mobotix kamerák közös jellemzői között többek között felsorolható a kiváló minőség, a megbízhatóság, a robosztus ellenállóképesség és a hosszú élettartam is (MTBF 80.000 üzemóra). Annak köszönhetően, hogy a kamerák strapabíró üvegszálas vázzal vannak ellátva, és nincsenek bennük mechanikai mozgó alkatrészek, az üzemeltetési és karbantartási költségük elenyésző. A beépített analitikai lehetőségek révén, valamint az egyéb IoT eszközökhöz történő kapcsolódási lehetőségnek köszönhetően ezek a kamerák számos területen alkalmazhatók üzleti célokra.

További jellemzők:

Szolgáltatás érdeklődés

Érdeklődik szolgáltatásunk iránt?
Az alábbi űrlap segítségével küldje meg nekünk adatait és felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Név*
Cím*
Telefon*
E-mail*
Üzenet*