Informatikai rendszerfelügyelet

Informatikai rendszerfelügyelet

rendszergazda szolgáltatás

Minden optimálisan működő, informatikai infrastruktúra kialakítása komplex látásmódot és szakértelmet igényel. Napjainkban jellemzően az informatikát használó kkv-k többnyire ad-hoc módon vásárolnak eszközöket, de váratlan helyzetek és fennakadások gyakran előfordulnak, amiben segítséget nyújthat egy jól átgondolt, szakértő által meghatározott informatikai rendszerterv.

A probléma kialakulása után a „tűzoltás” mindig költségesebb, mint egy biztonságos informatikai rendszer kiépítése és fenntartása, megelőzve ezzel a váratlan helyzeteket!

Szakképzett informatikusaink komplex megoldást tudnak kínálni Önnek, egészen az informatikai rendszerek - megrendelő igénye szerinti - megtervezésétől, ennek költségeinek a felmérésétől, a megtervezett rendszer hardvereinek a beszerzésén, azok telepítésén és beüzemelésén át, egészen a kiépített rendszer további teljes felügyeletéig.

Az informatikai rendszerek tervezése során nagy hangsúlyt helyezünk az informatikai rendszer  biztonságára, az adatok optimális védelmére.

Az informatikai rendszerfelügyelet során korszerű megoldásokat alkalmazunk az informatikai rendszer folyamatos magasszintű biztonságos, megbízható működése érdekében, mind hardveres, mind szoftveres karbantartási módszerekkel.

Az általunk felügyelt informatikai rendszereket távolról is el tudjuk érni, ezzel biztosítva a lehető leggyorsabb reagálást az esetlegesen felmerülő hibákra. Abban az esetben, ha a probléma távolról nem megoldható, a lehető legrövidebb időn belül a helyszínen történő javítást is biztosítani tudjuk.

Magas szakértelemmel rendelkező informatikus kollégáink széles körű szaktudással rendelkeznek, amely biztosítja Önnek azt, hogy a felmerülő informatikai problémákra, meghibásodásokra biztosan megoldást találunk.

Rendszergazda szolgáltatás csomagjainkat mindig Ügyfeleink igényeinek figyelembevételével alakítjuk ki, ezzel biztosítva az informatikai rendszer felügyeleti költségeinek tervezhetőségét.

rendszergazda informatikus

Informatikai rendszer felügyeleti szolgáltatásunkat, helyszíni és távoli munkavégzéssel, az ország egész területén tudjuk biztosítani.  

Független informatikai rendszer felmérés

Teljes irodai infrastruktúra átvilágítás, hogy egy átfogó képet kapjon arról, hogy informatikai rendszerének milyen olyan elemei vannak, amik kihasználatlanok vagy elavultak. Feltárjuk az informatikai rendszer hiányosságait és biztonsági réseket keresünk.

A felmért informatikai rendszer korszerűsítésére, az informatikai biztonság növelésére az igényeknek megfelelő módosításokat tudunk javasolni, amelyeket meg is tudunk valósítani, ehhez részletes informatikai fejlesztési tervet, költségvetést tudunk készíteni.

 

Szolgáltatás érdeklődés

Érdeklődik szolgáltatásunk iránt?
Az alábbi űrlap segítségével küldje meg nekünk adatait és felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Név*
Cím*
Telefon*
E-mail*
Üzenet*