Informatikai rendszerfelügyelet

Informatikai rendszerfelügyelet

rendszergazda szolgáltatás

Minden optimálisan működő, informatikai infrastruktúra kialakítása komplex látásmódot és szakértelmet igényel. Napjainkban jellemzően az informatikát használó kkv-k többnyire ad-hoc módon vásárolnak eszközöket, de váratlan helyzetek és fennakadások gyakran előfordulnak, amiben segítséget nyújthat egy jól átgondolt, szakértő által meghatározott rendszerterv.

A probléma kialakulása után a „tűzoltás” mindig költségesebb, mint egy biztonságos rendszer kiépítése és fenntartása, megelőzve ezzel a váratlan helyzeteket!

A cégünk komplex megoldást tud kínálni Önnek, egészen az informatikai rendszerek - megrendelő igénye szerinti - megtervezésétől, ennek költségeinek a felmérésétől, a megtervezett rendszer hardvereinek a beszerzésén, azok telepítésén és beüzemelésén át, egészen a kiépített rendszer további teljes felügyeletéig.

A rendszerek tervezése során nagy hangsúlyt helyezünk a rendszer informatikai biztonságára, az adatok optimális védelmére.

A rendszerfelügyelet során korszerű megoldásokat alkalmazunk az informatikai rendszer folyamatos magasszintű biztonságos, megbízható működése érdekében, mind hardveres, mind szoftveres karbantartási módszerekkel.

Az általunk felügyelt rendszereket távolról is el tudjuk érni, ezzel biztosítva a lehető leggyorsabb reagálást az esetlegesen felmerülő hibákra. Abban az esetben, ha a probléma távolról nem megoldható, a lehető legrövidebb időn belül a helyszínen történő javítást is biztosítani tudjuk.

A magas szakértelemmel rendelkező informatikus kollegáink széles körű szaktudással rendelkeznek, amely biztosítja Önnek azt, hogy a felmerülő informatikai problémákra/meghibásodásokra biztosan megoldást találunk.

Szolgáltatás csomagjainkat mindig az Ügyfél igényeinek a figyelembevételével alakítjuk ki, ezzel biztosítva az informatikai rendszer felügyeleti költségeinek tervezhetőségét.

rendszergazda informatikus

A rendszerfelügyeleti szolgáltatásunkat az ország egész területén tudjuk biztosítani.

Független rendszerfelmérés

Teljes infrastruktúra átvilágítás, hogy egy átfogó képet kapjon arról, hogy rendszerének milyen olyan elemei vannak, amik kihasználatlanok vagy elavultak. Feltárjuk a rendszer hiányosságait és biztonsági réseket keresünk.

A felmért rendszer korszerűsítésére, biztonságának növelésére az igényeknek megfelelő módosításokat tudunk javasolni, amelyeket meg is tudunk valósítani, ehhez részletes fejlesztési tervet, költségvetést tudunk készíteni.

 

Érdeklődik szolgáltatásunk iránt?
Az alábbi űrlap segítségével küldje meg nekünk adatait és felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Név*
Cím*
Telefon*
E-mail*
Üzenet*