Rólunk mondták

Rólunk mondták

jó cég

Gubás Gabi: "Öröm velük dolgozni"

gubásgabi

Mert kreatívak, mert trendik, mert nagyon jó fejek és mert öröm velük dolgozni. :)

Gubás Gabi, színésznő
Gubás Gabi
www.gubasgabi.hu

 

Kovács KOKO István: "Találjon rá erre a kapcsolatra"

Kovács KOKO István, alelnök
WBO
www.wboboxing.com

 

 "Számunkra a fénymásolás, nyomtatás = Graphax"

rezoniroda

Számunkra a fénymásolás, nyomtatás = Graphax. Több éve működünk együtt a céggel, akikről az első szó ami eszünkbe jut az a megbízhatóság. Mi egy Békásmegyeren működő könyvelő iroda vagyunk, akiknek a nyomtatás és fénymásolás a napi feladataink szerves része. Nekünk egy gép leállása, akár a határidő betartását is megnehezítheti. A Graphax.hu Kft. személyzetével és gépeivel, ez nem fordulhat elő! Sokszor úgy érezzük, hogy Velük a tudatátvitel is működik, mert csak rájuk gondolunk és a karbantartó megjelenik. :) Szívből ajánljuk Őket!

Ritter Edit ügyvezető
Rezon Könyvelő Iroda
www.rezon.hu

 

 "Gyorsak és megbízhatóak"

szamosmarcipán

Cégünknél fontos a megbízható IT-eszközök beszerzése és annak teljes körű üzemben tartása, ezért is választottuk immár 10 éve a Graphax.hu Kft -t partnerünknek. Gyorsak és megbízhatóak, korszerű eszközökkel minőségi szolgáltatást nyújtanak.

Németh Zsolt, informatikus
Szamos Marcipán
www.szamosmarcipan.hu

 

"Egyszerűen jók"

flavantic

Nagyon örülök, hogy megismerhettem a Graphax.hu munkatársait, mert megoldották a több éve húzódó nyomtató problémánkat. Gyorsak és segítőkészek. Amióta az ő gépeiket használjuk nem merült fel problémánk. Egyszerűen jók. Csak ajánlani tudom Őket!

Árpád Mihalik, Project Manager
Flavantic S.R.O. 
www.flavantic.com