Változóadat-nyomtatás, Csekknyomtatás, Számlanyomtatás

Változóadat-nyomtatás

Változóadat-nyomtatás

Változóadat-nyomtatási megoldásainkkal kiemelkedő eredmények érhetők el az olyan nem nyomdai főprofillal rendelkező partnereknél, mint a közüzemi szolgáltatók, önkormányzatok, ahol automatizált megoldásunk a legkiválóbb minőséget eredményezi számukra. Az általunk létrehozott munkafolyamatoknál kiemelt szempont a magas szintű funkcionalitás, költséghatékonyság és termelési teljesítmény.

PlanetPress

A professzionális nyomdai felhasználók mellett a PlanetPress - teljes automatizálhatósága miatt - egyéb főprofillal rendelkező ügyfeleinknél lehetővé teszi speciális alkalmazások gyors integrálását, amik közül a számlázási feladatok a legjellemzőbb. Kiemelten ajánljuk önkormányzatoknak és közmű szolgáltatóknak megszemélyesített csekkek és számlalevelek hatékony előállítására.

PlanetPress


PrintShop Mail

A PrintShop Mail egy professzionális megoldás, amely felhasználója számára elérhetővé teszi a változóadat nyomtatában rejlő lehetőségeket, minimális ráfordítással. Felhasználóbarát felületének köszönhetően, könnyedén készíthet tetszőleges struktúrájú és a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő megjelelnésű és tartalmú dokumentumokat. A PrintShop Mail-el optimalizálhatja változóadat nyomtatási tevékenységét, azáltal hogy minimalizálja előkészítési idejét és maximalizálja nyomtatási sebességet. Kiemelten ajánljuk önkormányzatoknak és közmű szolgáltatóknak megszemélyesített csekkek és számlalevelek hatékony előállítására.

PrintShop Mail


A kategória termékei 1-2-ig, összesen 2 db.