Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

 Jogi nyilatkozat

  jogvédelem ne másold le

   

A graphax.hu honlap a GRAPHAX.HU KFT szellemi tulajdona és szerzői jogvédelem alatt áll. - ideértve különösen, de nem kizárólagosan a grafikai elemeit, megjelenését, struktúráját, működését biztosító adatbázisát, tartalmát, stb.
Az oldal tartalmának (vagy a tartalom bármely részének) engedély nélküli másolása illegális, és hatósági eljárást von maga után. A szerző fenntart minden jogot, amely a honlap tartalmának bármilyen módszerrel, technikával történő másolását vagy terjesztését érinti. A természetes személy látogató a nyilvánosságra hozott szöveges és képi elemekről, valamint a hírlevélről a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben meghatározott feltételek betartásával magáncélú másolatot készíthet. A szerzői jog által védett művek – a honlap rendeltetésszerű használatán kívüli - felhasználását a Szolgáltató kifejezetten kizárja. Tilos a GRAPHAX.HU KFT írásbeli hozzájárulása nélkül a honlap tartalmának és bármely elemének másolása, adatbázisba történő mentése vagy annak továbbítása harmadik fél számára; kereskedelmi viszonylatban vagy kereskedelmi céllal.

Az engedély nélküli felhasználással a  GRAPHAX.HU KFT részére, vagy harmadik személynek okozott kárért felhasználó közvetlenül felel.

Bővebb információért olvassa el az Alapvető tudnivalók a szerzői jogról. - MSZH, 2008
c. dokumentumot.

Az oldalon található termékinformációk a Konica Minolta gyártómű és a szoftverfejlesztők által biztosított adatok. 
A GRAPHAX.HU KFT törekszik az általa nyilvánosságra hozott információk tényszerűségére, pontos és hiteles információk közlésére, de az esetleges elírásokért, vagy a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
Az oldalon található képek illusztrációk. Az oldalon megtalálható termékek márkanevei és márkajelzései a termékek minél alaposabb leírására és vizuális megjelenítésére szolgálnak, a márkanevek és márkajelzések tulajdonjoga a jogos tulajdonosait illeti.

A Szolgáltató a honlapon elhelyezett tartalmat jogosult bármikor egyoldalúan meghatározni, a tartalom egyes elemeit bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül időszakosan vagy véglegesen eltávolítani.