Szerver üzemeltetés

Szerver üzemeltetés

szerver üzemeltetés távfelügyelet adatmentés

A szervereken tárolt adatok magas szintű biztonsága érdekében korszerű hardveres és szoftveres megoldásokat alkalmazunk. Már a szerver konfigurációjának megtervezése során a megbízó kívánságait, igényeit figyelembe véve alakítjuk ki a biztonsági megoldásokat.

A szerverek biztonságos üzemelését virtualizációs megoldásokkal, fejlett vírusvédelmi szoftverek alkalmazásával, korszerű, megbízható adattárolási struktúrák kialakításával, az igényeknek megfelelő mennyiségű és tárolási helyű adatmentések beállításával biztosítjuk.

A szervereket távolról is felügyeljük, ezáltal gyorsabban rálátunk az esetleges meghibásodásokra, illetve ügyfeleink szerverrel kapcsolatos kéréseire a lehető legrövidebb időn belül, akár azonnal is tudunk reagálni. Mind szoftveres, mind hardveres meghibásodás esetén kollégáink magas színvonalú szakmai felkészültsége garantálja a hiba leggyorsabb elhárítását.

Gyorsítsa fel kisvállalati és távoli alkalmazásainak működését, és tartsa könnyedén a lépést az adatmennyiség növekedésével, egy nagy teljesítményű és kiválóan bővíthető rack szekrénybe szerelhető, vagy torony kivitelű gazdaságos kiszolgálóval.

Miért Dell?

dell szerverek

Miért a Graphax?

Szerver bérlés

Vállalkozásának szervere elavult, régi, vagy kinőte? Vagy esetleg nem rendelkezik szerverrel, de szüksége van egyre.

Nagyobb összegű beruházás helyett válassza szerver bérleti ajánlatunkat, mely az eszközök finanszírozása mellett biztosítja, azok használatához elengedhetetlen üzemeltetési szolgáltatást is. Így ön zavartalanul koncentrálhat munkájára és élvezheti a megbízható informatikai háttér nyújtotta biztonságot.

Munkatársaink segítenek kiválasztani az ön számára ideális Dell szerver számítógépet, melyet rövid határidővel, az ön igényeinek megfelelően beüzemelünk.  

zsarolóvírus ellen szerver megoldás informatikai biztonság

 

Szolgáltatás érdeklődés

Érdeklődik szolgáltatásunk iránt?
Az alábbi űrlap segítségével küldje meg nekünk adatait és felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Név*
Cím*
Telefon*
E-mail*
Üzenet*