Dokumentum menedzsment, archiválás, Data Capture, Document Navigator, NSI AutoStore, iOption, ABBYY FineReader

Dokumentum menedzsment

Dokumentum menedzsment

Minden vállalat életében meghatározó szerepet tölt be a dokumentum kezelés, azaz a dokumentum menedzsment. Azonban az elmúlt évek digitalizációs folyamatainak köszönhetően, a hagyományos papír alapú dokumentumfeldolgozást egyre inkább leváltja a dokumentumok archiválása, azaz az adatok elektronikus tudásbázissá való alakítása. A dokumentum menedzsment rendszerek elsősorban a dokumentumok hatékony letárolására, digitalizálására és gyors visszakeresésére szolgáló megoldások összessége. Ezek az intelligens dokumentumkezeléshez használt megoldások, az 1-2 fős vállalattól kezdve, a több száz felhasználóval rendelkező multinacionális cégek igényeit is könnyedén ki tudják szolgálni. Ezen megoldások többek között lehetővé teszik azt, hogy a kívánt papír alapú dokumentumokat közvetlenül a multifunkciós készülékünkről rögtön a megfelelő tárhelyre továbbítsuk, felgyorsítva ezáltal a dokumentumfeldolgozási és dokumentumkezelési folyamat gyorsaságát. Az alkalmazás segítségével a szkennelt fájlok, az adott dokumentum típusa szerint kerülnek feldolgozásra majd mentésre a megfelelő helyen, valamint továbbításra a releváns programok részére. Fontos jellemző még, hogy az intelligens dokumentum menedzsment rendszerek, az optikai karakterfelismerések révén a metaadatok (pl. munkajelentés sorszáma, számla végösszege stb.) kinyerésére is képesek. Továbbá az alkalmazások az e-mailből vagy egyéb elektronikus forrásból származó fájlok feldolgozását is segítik.

ABBY FlexiCapture

Az ABBYY FlexiCapture egy újgenerációs intelligens, pontos és nagymértékben skálázható adatrögzítő és dokumentum-feldolgozó szoftver. Egységes belépési pontot biztosít a különböző, tetszőleges felépítésű és összetettségű űrlapok és dokumentumok üzletileg felhasználható kész adatokká történő automatikus átalakítására.

A legpontosabb szoftver a szövegfelismerésen alapuló adatkinyerésben
Bármilyen összetett dokumentum rendszert kezel
Rugalmas integráció és testre szabás
Fejlett skálázhatóság és nagy teljesítmény
Automatikus tanulás az osztályozáshoz és adatkinyeréshez
Új eszközök a testre szabáshoz
WEB-alapú adatellenőrzés
Egyszerű távoli szkennelés

Az automatikus dokumentumosztályozási és adatkinyerési funkciókkal az ABBYY FlexiCapture bármilyen szervezet tetszőleges mennyiségű papírmunkája esetén, a papír alapú üzleti folyamatok automatizálásával, segít a hatékonyság növelésében

ABBY FlexiCapture


ABBYY FineReader

Az ABBYY FineReader egy intelligens OCR szoftver. A papír alapú dokumentumokat, digitális fotókat, de akár PDF fájlokat is képes szövegesen kereshető formába konvertálni, az eredeti formátum legjobb megtartása mellett. Csak be kell szkennelni vagy le kell fotózni a szöveget, a többit az ABBYY FineReader megcsinálja. Pillanatok alatt már szerkeszthető a szöveg! A megnövelt teljesítmény és a felhasználóbarát kezelés mintegy 20%-al gyorsabbá teszi elődjéhez képest.

 
ABBYY FineReader


ABBYY FineReader Engine

Az intelligens tartalomszolgáltatások vezetője az Abbyy által kiadott FineReader egy egyszerű megoldást kínál a papíralapú dokumentumok, digitális fotók, PDF fájlok használatához, szövegesen kereshető formátumokba konvertálásához, az eredeti formátum megőrzése mellett.

 
ABBYY FineReader Engine


Document Navigator

Struktúrált, gyors és egyszerű dokumentumkezelés.
A Document Navigator kapcsolatot teremt a multifunkcionális eszközökön végzett szkennelés és az elektronikus dokumentumkezelés között. Az alkalmazásnak köszönhetően a felhasználók korábban nem tapasztalt egyszerűséggel és megbízhatósággal végezhetik a digitalizálást és az elektronikus dokumentumok tárolását. 

Document Navigator


Document Navigator Essential

Struktúrált, gyors és egyszerű dokumentumkezelés.
A Document Navigator Essential pénzt és időt takarít meg azzal, hogy automatizálja a napi rutinfeladatokat.
A különböző forrásból beolvasott dokumentumokat manuális beavatkozás nélkül a kívánt formátumba menti és az előre megadott helyre továbbítja. A Document Navigator Essential időt takarít meg Önnek, hogy az igazán fontos feladatokat végezhesse.

Document Navigator Essential


iOption

Kiterjesztett bizhub - egyszerű, biztonságos és kényelmes. A Konica Minolta által kifejlesztett i-Option-nek köszönhetően az új irodai bizhub multifunkciós berendezések számos új funkcióval bővültek. Az i-Option néveben az „i” az innovációra, interaktivitásra és intelligenciára utal.  

iOption


NSI Autostore

Az AutoStore egy olyan szerver-kliens alapú megoldás, amely segítségével a már meglévő üzleti alkalmazásokba automatikusan és biztonságosan továbbítani tudjuk a papír - és elektronikus alapú dokumentumokat. Az alkalmazás által bármilyen típusú iratot könnyedén, átlátható módon rendszerezhetünk, ezáltal csökkenthetjük, elkerülhetjük az emberi beavatkozásból származó hibákat.

NSI Autostore


Page Scope Direct Print

A Direct Print a PageScope termékcsalád tagja, ami lehetőséget nyújt a nyomtató driverének megkerülésére és közvetlenül küldi a nyomtatást az eszközre. Az úgynevezett „forró könyvtár” segítségével, előre beállított nyomtatási tulajdonságokat hozhatunk létre, amibe a felhasználó egyszerűen belehelyezi a nyomtatási fájlokat és így az előre beállított paraméterekkel nyomtatódik ki a fájl.

Page Scope Direct Print


A kategória termékei 1-8-ig, összesen 8 db.