ABBY FlexiCapture

ABBY FlexiCapture

DOKUMENTUM FELDOLGOZÓ SZOFTVER

 

Az ABBYY FlexiCapture egy újgenerációs intelligens, pontos és nagymértékben skálázható adatrögzítő és dokumentum-feldolgozó szoftver. Egységes belépési pontot biztosít a különböző, tetszőleges felépítésű és összetettségű űrlapok és dokumentumok üzletileg felhasználható kész adatokká történő automatikus átalakítására.

A legpontosabb szoftver a szövegfelismerésen alapuló adatkinyerésben
Bármilyen összetett dokumentum rendszert kezel
Rugalmas integráció és testre szabás
Fejlett skálázhatóság és nagy teljesítmény
Automatikus tanulás az osztályozáshoz és adatkinyeréshez
Új eszközök a testre szabáshoz
WEB-alapú adatellenőrzés
Egyszerű távoli szkennelés

Az automatikus dokumentumosztályozási és adatkinyerési funkciókkal az ABBYY FlexiCapture bármilyen szervezet tetszőleges mennyiségű papírmunkája esetén, a papír alapú üzleti folyamatok automatizálásával, segít a hatékonyság növelésében


ÉRDEKLŐDÉS - ÁRAJÁNLAT

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot

Cikkszám: SOLAFCABBY FlexiCapture termék leírás

Gyorsítsa fel üzletét automatikus adatbeviteli szoftver felhasználásával és az idő és erőforrás igényes kézi adatbevitel megszüntetésével. Az intelligens adatbeviteli algoritmus lehetővé teszi a rendszer számára bármilyen típusú dokumentum feldolgozását, ideértve a számlákat, szerződéseket, regisztrációs űrlapokat, egyebeket.

Az ABBYY FlexiCapture egy intelligens, pontos és skálázható adatkinyerő és dokumentumkezelő szoftver. Mindössze egyetlen input pontot alkalmazva lehetővé teszi a különböző űrlapok és bármilyen felépítésű és komplexitású dokumentumfolyam automatikus átalakítását. Ezáltal felhasználhatóvá és hozzáférhető téve az adatokká az üzleti alkalmazások és adatbázisok számára. Az ABBYY FlexiCapture az idő és erőforrás igényes dokumentumrendezési és adatrögzítési folyamatokat automatikus dokumentumosztályozással és adatkinyeréssel váltja fel.

Az ABBYY FlexiCapture tervezése során figyelembe vették hogy bármilyen dokumentumból történhessen automatikusan az adatkinyerés legyen szó kisebb vagy nagyobb mennyiségről. Ilyenek lehetenk:

 • fix formátumok (kérdőívek, kutatások, tesztek, adó visszaigénylések, jelentkezési lapok és igénybejelentők)
 • fél-strukturált dokumentumok (számlák, megrendelések, előnyleírások és elismervények)
 • strukturálatlan dokumentumok (szerződések, levelek és cikkek)

Csatolt kép

A dokumentumok négy fő állomáson haladnak végig (import, értelmezés, ellenőrzés, export) és osztályozva, értelmezve, ellenőrizve válnak megbízható, pontos, kereshető és nagymértékben strukturált adatokká, amelyek a vállalat vagy részlég üzleti folyamatait előre viszik.

Csatolt kép

Az ABBYY FlexiCapture nagyteljesítményű eszközöket biztosít a bármilyen összetett dokumentum feldolgozási feladat igény szerinti testre szabásához. A szabványos munkafolyamat kibővíthető külső modulok és eszközök hozzáadásával, a fenti állomások között, vagy akár azok helyett.

Élvonalbeli technológiák

A szoftver mesterséges intelligencia algoritmusokat használ a dokumentumok automatikus osztályozásához történő analíziséhez és az adatkinyeréshez. Az ABBYY FlexiCapture minta képekkel interaktívan tanítható a további üzemszerű feldolgozás biztosítására.

Megújult pontosság

A beépített díjnyertes ABBYY szövegfelismerési és osztályozási technológiák valamint a beépített ellenőrzési szabályok segítségével a FlexiCapture kivételesen pontos adatokat biztosít. Ergonomikus ellenőrzési csatoló felületek teszik lehetővé a fontos és kérdéses adatok további ellenőrzését.

WEB-alapú adatellenőrzés

Amennyiben kézi adatellenőrzésre van szükség, a munkaerő hatékonyan megosztható és így költségcsökkentés érhető el a WEB-alapú adatellenőrzés felhasználásával.

Kész a nemzetközi üzleti bevetésre

Nemzetközi vállalatok élvezhetik, hogy egyetlen szoftverrel megoldható a többnyelvű dokumentum feldolgozás beleértve a kínai, japán, koreai, vietnámi és 183 egyéb nyelvet is!

Optimalizált teljesítmény és hibatűrés

A fejlett szerver-alapú architektúra lehetővé teszi a hatékony nagytömegű mindennapos dokumentum feldolgozást. A rendszer magja a nagyteljesítményű feldolgozó szerver, amely minden erőforrás igényes műveletet magára vállal és automatikus feladatszétosztást és terheléskiegyenlítést végez a feldolgozó állomások között.

A Microsoft Cluster támogatás biztosítja a folyamatos rendszerüzemet, és megelőzi az adatvesztést rendszer meghibásodás esetén.

Rugalmas munkafolyamat

Élvezze a rugalmas munkafolyamatok előnyét, amelyek könnyedén a meghatározott üzleti célokhoz igazíthatók. Az ABBYY FlexiCapture nagyteljesítményű eszközkészletet biztosít az alap dokumentum feldolgozási munkafolyamat módosításához egyedi feldolgozási lépésekkel, szkriptekkel, és külső modulokkal.

A munkafolyamat lehetővé teszi a feldolgozást teljesen felügyelet nélküli módban is.

Fejlett skálázhatóság

A FlexiCapture fejlett architektúrájával napi több millió dokumentumból lehetséges az adatkinyerés CPU-k tucatjainak felhasználásával.

Asztali és elosztott konfigurációk

Az ABBYY FlexiCapture dokumentumrögzítő megoldás Standalone (asztali) és Distributed elosztott telepítéseket és közöttük teljes kompatibilitást nyújt. Ez lehetővé teszi az egyszerű és ésszerű indítást egy kis és közepes méretű cégben és lehetőséget biztosít a cég adat és dokumentumfeldolgozási igényeinek növekedésének ütemében történő egyszerű bővítésre.

Távoli dokumentumbeolvasás

Rögzítse a dokumentumokat azok érkezési pontján csökkentve az extra lépéseket és a papír szállítási és tárolási költségeket. Igény szerinti távoli beolvasás hajtható végre bármely helyszínről és bármely számítógépről a kezelő által egyszerűen egy webhivatkozásra kattintva telepített beolvasó klienssel.

Gyors megtérülés és alacsony összköltség (TCO)

A sok munkát igénylő műveletek megszüntetése garantálja a gyors megtérülést, míg a web-alapú kliensek és az egyszerűen konfigurálható adatkinyerő eszközök biztosítják az alacsony összköltséget.

Jobb használhatóság

A felhasználóbarát testreszabható felület és az egygombos funkciók támogatása a kezelőknek a komfortosabb és hatékonyabb munka lehetőségét biztosítja.

ABBY FlexiCapture bemutató

ABBY FlexiCapture műszaki tulajdonságok

Hardverkövetelmények

 • Intel ® Core ™ 2 Duo / 2 Quad / Pentium ® / Celeron ® / Xeon ™, AMD K6/Turion ™ / Athlon ™ / Duron ™ / Sempron ™ 2 GHz-es vagy gyorsabb processzor
 •  512 MB RAM minden egyes CPU maghoz, de nem kevesebb, mint 1 GB
 •  1 GB merevlemez-terület, amelyből 700 MB szükséges a telepítéshez
 •  TWAIN, WIA vagy ISIS szkenner
 •   Internet-kapcsolat aktiválásához, USB port a hardveres védelemhez.
 •  Legalább 1024 × 768-as videokártya és monitor
 •  Billentyűzet, egér vagy más mutatóeszköz

Szoftver követelmények

 Operációs rendszer:

 • A Windows XP SP3
 • Windows Vista SP2
 • Windows 7
 • A Windows Server 2003 SP2
 • A Windows Server 2008 SP2 + Desktop expirience
 • A Windows Server 2008 R2 + Desktop expirience

.NET Framework 2.0 vagy újabb

Ha egy honosított felületet használunk, az operációs rendszernek támogatnia kell a megfelelő nyelvet. Használathoz az Arial Unicode MS betűtípus ajánlott. Más betűtípusok esetén az ázsiai karakterek helytelenül jelennek meg.

Támogatott virtuális gépek

 • VMware Workstation 6,5
 • VMware Server 2.0
 • VMware ESXi 4,0
 • Hyper-V

Támogatott terminál szerverek

 • Microsoft Windows Server 2008
 • Citrix Presentation Server 4.5
 • Citrix XenApp 5,0

Támogatott szkennerek

 • TWAIN-, ISIS és WIA-kompatibilis szkennerek

Bemeneti formátumok

 • PDF, BMP, PCX, PNG, JPEG, JPEG2000, TIFF, DjVu, DCX

Támogatott szövegfelismerési nyelvek

 • OCR több mint 180 nyelven,
 • ICR több mint 100 nyelven
 • szótártámogatás több mint 40 nyelven.  
 • Az olyan területeken, mint név, szám, Dátum / Idő, Pénznem és a cím, a FlexiCapture egy sor előre meghatározott regionális formátumot és szótárt biztosít.

 

ABBY FlexiCapture kiegészítők

ABBY FlexiCapture letöltések

ABBY FlexiCapture 10 Prospektus, PDF
ABBY FlexiCapture 10 Termékismertető