Eszközmenedzsment, CSRC

Eszközmenedzsment

Eszközmenedzsment

A teljes nyomtató eszközpark használatának központosított megfigyelésével csökkenthető és átláthatóbbá tehető a vállalati nyomtatás és növelhető a hatékonyság. Az eszközmenedzsment alkalmazások révén könnyedén megvalósítható az informatikai eszközök közötti kommunikáció és a jelentések automatikus készítése, küldése.

CS Remote Care

Hatékony és proaktív on-line szolgáltatás.

A CSRC biztosítja berendezésének összekapcsolását szervizközpontunkkal - automatikusan figyeli a készülékek állapotát, továbbítja karbantartásra-, kellékanyagra vagy javításra vonatkozó kérelmet. A nyomtatórendszer karbantartásával kapcsolatos valamennyi gondot átvállalja, így Ön a fő üzleti tevékenységeivel foglalkozhat.

CS Remote Care


PageScope Box Operator
    Kényelmes és gyors eszköz-fiók menedzselés, beleértve azok létrehozását, törlését, átnevezését.
    A dokumentumok egyszerű áthelyezése számítógépes könyvtárakba.
    Egyszerű dokumentumkezelés, úgymint átnevezés és a tulajdonságok megváltoztatása.
    A fájlok formátumának rugalmas kezelése.
    Dokumentumok letöltése az eszközről a számítógépre.

PageScope Box Operator


PageScope Data Administrator

A felhasználók nyomtatási környezetének kényelmes és egyszerű kialakítása és a fiókok számítógépen keresztül történő regisztrálása.
Az LDAP támogatása.
A kívánt adatok egyszerű és gyors importálása.
Felhasználói sablonok kialakítása.
Funkció a berendezéshez való hozzáférések beállítására és a korlátozott adminisztrátori jogosultságok rugalmas kiosztása az egyes felhasználók számára, az adminisztrátori jelszó felfedése nélkül.

PageScope Data Administrator


PageScope Net Care Device Manager

Automatikusan felismeri és rögzíti a kompatibilis rendszereket a hálózaton, kézi beállítás nélkül
Gyors és rugalmas állapotellenőrzés a weben keresztül, ikonokon keresztül jelzi az eszközök rendelkezésre állását, vagy esetleges meghibásodását
Egyénileg beállítható az e-mailes értesítés az esetleges meghibásodásokról, változásokról, beleértve a gépek rugalmas elosztását a rendszergazdák között
Gyorsan hozzárendelhetőek már meglévő hálózati beállítások, sablonok a többi rendszerhez is (pl. alhálózatokhoz, átjárókhoz, tartományokhoz)
Hatékony számláló lekérdezés az eszközökről, beleértve a másodlagos eszközöket is (MIB OID – Objektumazonosító), lehetséges az automatikusan exportálás is például egy számviteli programba

PageScope Net Care Device Manager


A kategória termékei 1-4-ig, összesen 4 db.