ABBYY FineReader Engine

ABBYY FineReader Engine

DOKUMENTUM FELDOLGOZÓ SZOFTVER

 

Az intelligens tartalomszolgáltatások vezetője az Abbyy által kiadott FineReader egy egyszerű megoldást kínál a papíralapú dokumentumok, digitális fotók, PDF fájlok használatához, szövegesen kereshető formátumokba konvertálásához, az eredeti formátum megőrzése mellett.

 

ÉRDEKLŐDÉS - ÁRAJÁNLAT

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot

Cikkszám: ABBYFENGABBYY FineReader Engine termék leírás

Csatolt kép

A FineReader Engine tulajdonképen ennek a piacvezető optikai karakterfelismerő megoldás lehetőségeit kitágító fejlesztői eszköz.

A FineReader Engine felhasználásával az optikai karakterfelismerést tartalmazó folyamatok, illetve a karakterfelismerés által szövegesen kereshetővé tett dokumentumokkal kapcsolatos feladatok részben vagy akár teljes egészében automatizálhatók.

Az ön cégénél befejeződnek a dokumentum kezelési folyamatok a szkenneléssel és az optikai karakterfelismeréssel?

Csatolt kép

Tapasztalataink az mutatják, hogy a karakterfelismerés a dokumentum feldolgozás első lépései között foglal helyet. Ezért a FineReader Enginre épülő intelligens megoldásink a karakterfelismerésen túl lehetőséget biztosítanak önnek, a dokumentumokban lévő fontos adatok automatizált kinyerésére, valamint a kinyert adatok alapján a feldolgozás lépéseit befolyásoló gépi döntések meghozására

Az intelligens dokumentum feldolgozással a folyamatok leegyszerűsödnek, a gépi feldolgozásnak köszönhetően csökken a dokumentumok feldolgozásának hibaaránya, lerövidül a feldolgozás, így a monoton emberi munka helyett munkatársai hasznosabb, értékesebb tevékenységet végezhetnek.

Csatolt kép

Az Abbyy FineReader Engine fejlesztő eszközre épülő megoldásainkkal bármely irodai dokumentum feldolgozási folyamat rövidebbé és jobbá tehető.

Keresse bizalommal szakértő kollégánkat, amennyiben ön is érdeklődik intelligens dokumentum feldolgozó megoldásaink iránt.

ABBYY FineReader Engine bemutató

ABBYY FineReader Engine műszaki tulajdonságok

ABBYY FineReader Engine kiegészítők

ABBYY FineReader Engine letöltések

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letöltés.