A Konica Minolta 3 BLI Pick díjat nyert kiemelkedő eredményeiért
 

A Konica Minolta 3 BLI Pick díjat nyert kiemelkedő eredményeiért

A Konica Minolta ismét díjakat szerzett: a dokumentumkezelési megoldások területén egyik vezető szerepet betöltő vállalat hármat megszerzett a BLI Winter Pick 2015 díjak közül. Két díjjal jutalmazták az A4-es multifunkciós berendezések, a bizhub 4750 és a bizhub C3350 kimagasló energiakezelési hatékonyságát. A harmadik díjat szintén a bizhub C3350 szerezte meg kimagasló eredményeiért a közepes méretű vállalkozások számára kifejlesztett A4-es multifunkciós berendezések közül. A Buyers Laboratory LLC (BLI) egy független vállalat, amely kiértékeli a dokumentumkezelési berendezéseket és irodai alkalmazásokat különböző követelmények alapján. A vállalat évente kétszer díjazza azokat a termékeket és megoldásokat, melyek az adott kategórián belül jobban teljesítenek a versenytársak termékeinél.


„Az a tény, hogy a Konica Minolta implementálta az A3-as rendszerekben használt technológiákat az A4-es multifunkciós bizhub C3350 berendezésben kétségtelenül hozzájárult a BLI díj elnyerésében.” – mondja Ronja Harste a Konica Minolta Business Solutions Europe termékmenedzsere. „A C3350 megbízhatóságával, intuitív kezelőfelületével, nyílt architektúrájával ideális a közepes méretű vállalkozások számára. Ezekre az alapokra építve biztosítja a végfelhasználóknak az egyszerű használhatóságot a teljes nyomtatási folyamat során. Megtisztelőnek érezzük, hogy a BLI ezekkel a díjjakkal elismerte törekvéseinket.”

A Konica Minolta 33 lap/másodperc sebességgel rendelkező berendezése meggyőzte a BLI döntőbizottságát kiemelkedő teljesítményével, felhasználóbarát kezelhetőségével, széleskörű funkcionalitásával, melyek alapján tökéletes választás lehet közepes méretű vállalkozások számára. „Ami elsőre szembetűnt, az a színes nyomatok kiemelkedő minősége.” – mondja Tony Maceri a BLI senior teszt technikusa “A grafikonok és diagramok szinte kiugrottak a papírról ugyanakkor a bőr tónusa a fotókon nagyon természetesnek hatott.” 

A bizhub 4750 és a bizhub C3350 is az átlagosnál jobb eredményeket ért el a tesztelt kategórián belül, valamint túlszárnyalták a kategórián belüli versenytársakat az átlagosnál jóval alacsonyabb energiafogyasztással, amivel kiérdemelték a BLI “Kiemelkedő eredmény az energiahatékonyság terén” díját.

“A Konica Minolta a bizhub C3350 termékében sikeresen kombinálja az átlagosnál alacsonyabb energiafogyasztást és a környezetvédelmi irányelvek betartásával, a kellékanyag- és papírhulladék csökkentése terén is kiemelkedően szerepelt.” – mondja Lisa Reider, a BLI környezetvédelmi szakértője. “A Konica Minolta az elmúlt évek során rengeteg erőforrást fektetett a környezetbarát anyagot és technológiák fejlesztésébe, melyek a termék teljes élettartamát végigkísérik. Törekvéseink méltó bizonyítéka annak, hogy a bizhub C3350 és a bizhub 4750 termékünket is díjazták kiemelkedő energiahatékonysági és környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve, melyek alapján igazán költséghatékony és környezetbarát termékeket kínálhatunk ügyfeleink számára.” – tette hozzá Julien Azzi, a Konica Minolta Business Solutions Europe termékmenedzsere

Az elmúlt évben a bizhub C3850 is elnyerte a neves Red Dot díjat, mely szintén méltatta kiváló teljesítményéért a Konica Minolta innovatív A4-es termékcsaládját. A most elnyert BLI díj is bizonyítéka annak, hogy a Konica Minolta elkötelezett abban, hogy megfelelő fejlesztésekkel felhasználóbarát és zöld technológiát kínáljon a különböző munkakörnyezetben jelen lévő ügyfelei számára. 

Forrás: konicaminolta.huvissza a hírek rovathoz


TERMÉKAJÁNLÓ

KONICA MINOLTA BIZHUB C220

22 lap/perc A3+ lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
9.900 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C224e

22 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
20.800 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C258

25 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.600 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C227

22 lap/perc A3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.000 Ft + ÁFA havidíjtól*

Szavazás

Ön mi alapján választja ki leginkább nyomtató berendezését?


 

FÉNYMÁSOLÓ BÉRLÉS

MUNKATÁRSAT KERESÜNK