KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C8000

KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C8000

SRA3 digitális színes nyomdagép

 

80 lap/perc sebesség
1200 x 1200 x 8 bit felbontás
Hálózati színes szkennelés (FTP, E-mail, SMB, TWAIN, HDD) 
Elektronikus laprendezés
1500 lap (max. 10 760 lap) papírkapacitás
64-300 g/m2 papírsúly, max, 350 g/m2 minden PFU tálcából
Opciós kétoldalas másolás-nyomtatás
Opciós hálózati színes PostScript, PCL nyomtatás
Windows, Mac OS meghajtók


80 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
ÉRDEKLŐDÉS - ÁRAJÁNLAT

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot

Cikkszám: A1RF021KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C8000 termék leírás

Az innováció, mely átírja a játékszabályokat

A nyomdák folyamatosan fejlesztenek, hogy megbízható alapokat teremtsenek az üzleti növekedéshez és megkülönböztessék magukat versenytársaiktól. Jogosan várják el, hogy az ofszet- szintű minőséget és a változó adat nyomtatás rugalmasságát a digitális nyomdagépekben a lehető legjobban kiaknázhassák. Ezen elvárásokra válaszolva indította el a Konica Minolta a bizhub PRESS márkát.

A Konica Minolta digitális nyomdagépeinek zászlóshajójaként, a bizhub PRESS C8000 a nyomdakörnyezet összes lényeges követelményének tökéletesen megfelel, minden korábbinál gyorsabb sebességével és páratlan minőségével pedig felülmúlja az elvárásokat. A bizhub PRESS C8000 egy professzionális, de elérhető színes digitális nyomdagép. Azzal, hogy csökkenti a munkaerőköltséget és egyéb rejtett kiadásokat, egyaránt garantálja a gyors megtérülést és a magasabb arányú profitot.

A kis pédányszámú, igény szerinti, egyéni és testre szabott nyomtatási munkák kezelése könnyű a bizhub PRESS C8000- rel. Valódi megkülönböztetőként tesz eleget a legeltérőbb vásárlói igényeknek.

A C8000 robosztus kialakítása alkalmas a folyamatos termelésre, így megbízhatóan teljesíthetők a feladatok, akár nyomdáról, akár házon belüli nyomtatásról legyen szó. Mindez segít a hatékonyság növelésében és az ügyfélelégedettség elérésében.

A bizhub PRESS terméksorozattal, a Konica Minolta a nyomdai gyártás kiemelkedő igényeinek a legmagasabb szinten tesz eleget, növeli a vásárlói elégedettséget: a nyomtatással egyenértékű képminőséggel támogatja a nyomdákat létjogosultságát ebben a kiélezett piaci versenyhelyzetben.

Az elérhető maximum

Páratlan képminőség

 • A bizhub PRESS C8000 képalkotási technológiája 1200 x 1200dpi x 8 bites felbontású amely egyenletes átmeneteket, tiszta és precíz nyomatokat eredményez. A Konica Minolta S.E.A.D II technológiája és a kimagaslóan pontos lézersugár pozícionálása növeli a megbízhatóságot és tartósságot.
 • Az alacsony hőmérsékletű fi xálás és az új, harmadik generációs Simitri® HD+ polimerizált toner tovább növeli a termelékenységet, valamint drámaian javítja a képminőséget.

Kimagasló produktivitás

 • Az akár 80 A4 oldal/perces nyomtatási sebesség biztosítja a gyártási folyamat időben történő befejezését. Kis példányszámú és nagyobb mennyiségű nyomtatási munkákat szoros ütemezés szerint is gyárthatunk; még a legszorosabb határidő is teljesíthető.
 • A bizhub PRESS C8000 gyorsasága új üzleti lehetőségeket teremt és vonzó bevételi forrást garantál a testreszabott kommunikációs anyagok-, illetve más kis példányszámú digitális színes munkák szűk határidőkön belüli gyártásával.
 • A nyomdák elképesztő rugalmasságra tehetnek szert az ORUM (Operator Replaceable Unit Management) által, mely a mely a leállásokat minimalizálja és elkerülhetővé teszi a gyártási csúcsidőszakok megszakításait: így lényegesen növeli az egész termelés átfogó termelékenységét.
 • A bizhub PRESS C8000-nek köszönhetően az előkészítés, raktározás és disztribúció rejtett költségei nagymértékben csökkennek, így a kis példányszámú munkák még gazdaságosabban állíthatók elő. Ezért ideális választás a Konica Minolta nyomdagép, mivel magas termelékenységével hatásos belépést jelent a digitális nyomdai piacra.

Piacvezető médiakezelés

 • A bizhub PRESS C8000 a médiák olyan kifi nomult kezelésével büszkélkedhet, mellyel kategóriájában más eszközök nem vehetik fel a versenyt. 64 g/m2-től 350 g/m2-ig tud papírt kezelni, az automatikus duplex nyomtatás pedig 300 g/m2-es papírig lehetséges.
 • Egyedülálló visszanedvesítő opcióval is kiegészíthető, amely megakadályozza a nyomatok hullámosodását. Az eredmény: sík kifekvésű, egyenes és gyönyörűen kivitelezett nyomatok pillanatok alatt – pazarlás és ellentmondások nélkül; a teljes vásárlói elégedettségért.

A digitális nyomtatás jövője Első osztályú minőség és tökéletes stabilitás

A bizhub PRESS C8000-et egyedülálló képalkotási technológiával vértezték fel, mely garantálja a kiemelkedő és páratlanul egyenletes nyomtatási minőséget. Számos korszerű technológiát fejlesztett a Konica Minolta, hogy tovább támogassa a nyomatok elkészülését.

A bizhub PRESS C8000 fejlett színmenedzsmentjének köszönhetően állandó, nagy színterű színes nyomatokat biztosít egy olyan kimagasló nyomtatási minőségben, mely az ofszet minőséggel vetekszik. A nyomatok színtartása kiváló, minőségük azonos, akár egy munkán belül, akár másik nap vagy másik gépen vizsgáljuk őket. Az eredmények még a legkritikusabb vásárlókat is biztosan meggyőzik.

A nyomdák igazi megkülönböztető előnyökre tehetnek szert, amivel tényleg túlszárnyalhatják a vásárlóik elvárásait és növelhetik üzleti lehetőségeiket. A bizhub PRESS C8000 könnyen megkülönböztethetővé teszi nyomdáját a fejlett minőséggel, a nagyobb kreativitással és a szolgáltatás gyorsaságával.

S.E.A.D. II

A Konica Minolta fejlesztése, a S.E.A.D. II - a “Screen- Enhancing Acitve Digital Process” (képrács javító aktív digitális folyamat) kifejezés rövidítése - mely technikai innovációk egész sorát vonultatja fel, hogy a legmagasabb sebességnél is igazán különleges szín reprodukciót garantáljon. A S.E.A.D. II a Konica Minolta fejlett színfeldolgozó technológiájának már második generációja és az alábbi fontos tulajdonságai vannak:

 • 1 200 x 1 200 dpi x 8 bit nyomtatási felbontás A bizhub PRO C6000/C7000 lenyűgöző nyomtatási felbontása tökéletesen reprodukálja a legfinomabb karaktereket és a legvékonyabb vonalakat is. A saját fejlesztésű Simitri HD tonerrel ez egy közel offszet-szintű nyomtatási minőséget eredményez.
 • FM rács technológia Szintén kiváló 1 200 dpi-s felbontásnak köszönhetően, a bizhub PRO C6000/C7000 további rácsozási eljárásokat biztosít, amik a fájlból történő nyomtatásnál nyújtanak nagy segítséget így, kimagasló minőségű nyomatokat egyenletes és valósághű kép-reprodukciót eredményeznek. Az újonnan átvett frekvencia modulált (Frequency Modulated - FM) technológia egyenletes, és körvonal-hibáktól mentes képeket produkál.
 • ITbit technológia A körvonal-feldolgozás javítja a betű karakterek megjelenését úgy, hogy ne tűnjenek vastagnak. A kontúr-feldolgozás ideális mértékben segíti a negatív szövegrészekben lévő fehér karakterek reprodukcióját, illetve csökkenteni a félig árnyalt karakterek széleinek egyenetlenségeit.

Kép stabilitás

Egy új fejlesztésű, rövid intervallumos stabilitási vezérlő figyeli a képkonzisztenciát a bizhub PRESS C8000-ben a folyamatos nyomtatás során is, anélkül, hogy az a teljesítmény rovására menne. A korrekciók teljesen automatizáltak és tökéletesítik a képminőség stabilitását, miközben a teljes folyamat nem befolyásolja a termelési hatékonyságot. Automatizált színkezelési eszközök is növelik a produktivitást: a bizhub PRESS C8000 a munkafolyamatokat akadálymentessé teszi egy olyan kalibrációval, ami a kézi mérést nem igényli, és lehetővé teszi, hogy az operátorok minden figyelmüket a minél jobb minőségű munkák minél gyorsabb kivitelezésére összpontosíthassák.

Denzitás ellenőrzés

Egy újonnan fejlesztett gradációs korrektor funkciója a különböző médiák változatos karakterisztikájának is megfelel úgy, hogy kiigazítja az árnyalatokat a használt médiák eltérő színezetéhez megfelelően. Az üzemeltetők értékelni fogják a fokozott hatékonyságot, hiszen többé nincs szükség az időigényes mintanyomat készítési folyamatra.

Ferdeség ellenőrzés

A ferdeség ellenőrző rendszernek köszönhetően – mely szabályozza a ferdeséget a papír vezetőéleinél – a bizhub PRESS C8000 a legnagyobb pontossággal készít nyomatokat. Ez különösen fontos a kétoldalú nyomtatásnál, mint pl. füzetek esetén, melyeknél szinte semmi különbség nincs a képek pozíciója közt.

A digitális nyomtatás jövője: Egyedülálló produktivitás és a médiák széles választéka

A nyomdák és más vállalkozások céljaikat a bizhub PRESS C8000 állandó gyorsaságával és termelékenyégével biztosan elérik. Bármely üzleti tervhez kidolgozható a megfelelő befejező műveletek és a nyomtatásvezérlő kombinációja, így az igényeknek maximálisan megfelelő konfi guráció alakítható ki. A bizhub PRESS C8000 páratlan média feldolgozó kapacitása megkönnyíti a szélesebb spektrumú munkák gyártását többféle nyomdai alapanyagra.

A Konica Minolta színes digitális nyomdagépe robusztus nyomóműjével felszerelve akár 80 A4-es oldal percenkénti nyomtatására képes, a munka jellegétől függetlenül, a legrövidebb feldolgozási idővel. Könnyedén birkózik meg akár havi 500.000 nyomat elkészítésével is. A 46 A3 lap/perc sebességet kihasználva két A4- es oldal A3-on történő gyártásával, az A4 sebesség akár 92 lap/percre is emelhető.

Az operátori feladatkör kiterjesztésével a rendelkezésre állás ideje számottevően emelhető; a Konica Minolta Customer Maintenance Support (CMS) és ORU-M (Operator Replaceable Unit Management) koncepciója, illetve a CS Remote Care diagnosztika a biztosítja a készülék sima hibamentes működését, garantálva az olyan gyártási folyamatok akadálymentességét, melyek valódi profi tot termelnek.

Kiterjesztett médiakezelési adottságaival és az egyedülálló Productivity Enhancement Module (PEM) segítségével, mely egy második fi xáló egységet tartalmaz, így a nehezebb papírok esetén sem lassul le a termelés így, a bizhub PRESS C8000 nyomdai termékek széles skálájának gyártására alkalmas. Az egyedi igényekre szabható papír profi lokkal és automatikus denzítás méréssel időt takaríthat meg, növelheti a produktivitást, és a lehető legmagasabb minőségű készterméket gyárthatja le.

A nyomdai papírok széles választékára: bevonatos és bevonat nélküli papírokra egyaránt gyártani képes eszköz lehetővé teszi a professzionális nyomdák számára, hogy több, igényesebb, nagy minőségigényű munkát is elvállaljanak.

Ugyanekkor, a bizhub PRESS C8000 automatikusan képes különböző kötészeti műveletek elvégzésére, legyen az, egyszerű tűzés, irkafüzet készítés, hajtás, spirállyukasztás vagy ragasztókötés. A nyomdagép a különböző kötészeti opciókkal a későbbiekben is bővíthető, ezzel teljes rugalmasságot biztosít és igazodik a későbbi igényekhez.

A Konica Minolta kifi nomult médiakezelése és kötészeti opciói a nyomdák számára lehetővé teszik, hogy bővíthessék termékkörüket, és ezáltal ügyfélkörüket, ezáltal lerövidítsék a nyomdagép beruházás megtérülési idejét.

Különleges tulajdonságok a termelékenységért

A bizhub PRESS C8000 az első színes nyomdagép, mely alkalmazza a Konica Minolta vákuumos papíradagoló rendszerét, amellyel a nyomdai alapanyagok széles skálája papírelakadás mentesen és pontosan adagolható.

A lenyűgöző, 10760 oldalas papírkapacitás eléréséhez két vákuumos papíradagoló kapcsolható össze.

A legkülönbözőbb professzionális nyomdai környezetek változatos igényeinek eleget téve a bizhub PRESS C8000 három különböző vezérlővel szerelhető fel, amelyek mindegyike garantálja a gyorsaságot:

 • A külső EFI kontroller az IC-306, minden szegmens számára jó ár-érték arányú megoldás.
 • A külső CREO kontroller az IC-307, az ideális megoldás a változóadat nyomtatáshoz és a hibrid, elönyomott médiákat használó munkafolyamatokhoz.
 • A külső Konica Minolta IC-601 kontrollere belépő szintű színkezelést kínál, valamint tökéletesen illeszthető a Konica Minolta más szoftvereihez.

A médiák széles választéka támogatott

A papírokat 64-től 350 g/m2-ig kezeli, ez a gramm súlytartomány az összes tálcából elérhető. A duplex nyomtatás 300 g/m2-es papírig lehetséges.

A C8000 automatikus hullámosodás korrekciót ajánl két papírkiegyenesítő mechanizmussal: egy mechanikai kiegyenesítő csökkenti a gyűrődést, amikor a papír egy konvex vagy konkáv papírúton megy keresztül. Olyan médiáknál, ahol ez önmagában nem elegendő, ott visszapárásító egységet is használhatunk mely visszaállítja a papír eredeti, nyomtatás előtti páratartalmát, mindezzel megelőzve azt is, hogy a kirakott papír a későbbiekben újra hullámossá váljon.

KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C8000 bemutató

KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C8000 műszaki tulajdonságok

Nyomtatási tulajdonság

Nyomtatási sebesség A4: max. 80 lap/perc (bizhub PRESS C8000)
Nyomtatási sebesség A3: max. 46 lap/perc (bizhub PRESS C8000)
Nyomtatási felbontás: 1,200 x 1,200 dpi x 8 bit, Max.: 1,200 x 3,600 dpi
Féltónus: 256 árnyalat
Rendszer tulajdonságok
Papírsúly: 64–300 g/m2, max, 350 g/m2
Duplex egység: 64–300 g/m2
Papírméret: A5–A3+ (330 x 487 mm)
Maximum képméret: 321 x 480 mm
Papírkapacitás:

Maximum: 10 760 lap
Alapgép: max. 1 500 lap
PF-704: max. 4 630 lap
PF-705: max. 4 630 lap

Papír kimeneti kapacitás: Max. 13 600 lap
Méretek (szél. x mély. x mag. mm): 900 x 950 x 1,319 mm
Tömeg: 450 kg (alapgép)
Kontroller tulajdonságok
IC-306 külső EFI Fiery nyomtatásvezérlő

Processzor: Intel® Core2 Quad @ 2.66 GHz
Memória: 2 GB
Merevlemez: 160 GB SATA
Interfész: Ethernet(10/100/1000-BaseT)
Fájltípusok: Adobe® PostScript® Level 1, 2, 3, Adobe® PDF 1.4, 1.5, 1.6, 1.7; PDF, 3; EPS (opció); TIFF (opció);
TIFF/IT (opció); JPEG (opció); PML; Creo VPS kompatibilis, Fiery® FreeForm™ v1/Fiery® FreeForm™ v2.1
Meghajtók: Windows® 7/2000/XP/Vista™, Windows® Server 2003/2008, Macintosh® OSX (10.3.9 vagy későbbi),
Intel Macintosh OSX (10.4 vagy későbbi)

IC-307 külsőCreo nyomtatásvezérlő*

Processzor: Intel® Core i7 @ 2.8 GHz
Memória:2 GB rendszer memória, 3 GB kép memória
Merevlemez: 2x 500 GB rendszerlemez, 2x 500 GB képlemez
Interfész: Ethernet (10/100/1,000-Base-T)
Fájl tipusok: Adobe PostScript 1, 2, 3; Adobe PDF 1.3, 1.4, 1.5, 1.6, 1.7; PDF/X-1a; EPS; TIFF (kivéve 16 bit tiff); TIFF/
IT; JPEG (kivéve progresszív JPEG és JPEG 2000); CT/LW Creo Variable Print Specification (VPS) PPML
Meghajtók: Windows® 7/XP/Vista™, Windows® Server 2003/2008, Macintosh® OSX up to 10.6 (64bit)

IC-601 beépített Konica Minolta nyomtatásvezérlő:

 

Processzor: Intel® Core2 Duo @ 2.8 GHz
Memória: 4 GB
Merevlemez: 2x 250 GB SATA
Interfész: Ethernet (10/100/1,000-Base-T)
Fájltípusok: Adobe PostScript 3; PCL 5c/6; Native PDF; PDF 1.7; PDF/X-1a, X-3 EPS; TIFF, TIFF/IT; JPEG; PPML
Meghajtók: Windows® 7/2000/XP/Vista™, Windows® Server 2003 / 2008, Macintosh® OSX (10.4.x to 10.6.x)

Szkennelési tulajdonság

Szkennelési sebesség A4:

max. 40 lap/perc

Szkennelési sebesség A3: max. 22 lap/perc
Szkennelési felbontás: 600 x 600 dpi

Szkennelési módok:

TWAIN-; HDD-; FTP-; SMB-; E-mail-; TIFF- (egy és többoldalas), PDF- szkennelés

Másolási tulajdonságok

Másolási sebesség A4:

max. 80 lap/perc (bizhub PRESS C8000)

Másolási sebesség A3: max. 46 lap/perc (bizhub PRESS C8000)
Másolási felbontás: Max. 600 x 600 dpi
Féltónus: 256 árnyalat
Felfűtési idő: kevesebb mint 6.5 mp. (színes A4)
Kicsinyítési-nagyítási arány: 25–400% akár, 0,1% lépésekben is
Másolatszám: 1–9 999

KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C8000 kiegészítők

Nagykapacitású kazetta PF-704:
3 papírfiók, Papírkapacitás: max. 4 630 lap, Papírsúly: 64 - 350 g/m2, Standard papírméret: B4–SRA3, Min. papír méret: 110 x 148 mm, Max. papír méret: 330 x 487 mm

Papíradagoló PF-705:
2 papírfiók, Papírkapacitás: max. 4 630 lap, Papírsúly: 64 - 350 g/m2 , Standard papírméret: B4–SRA3, Min. papír méret: 100 x 148 mm (alsó fiók), Max. papír méret: 330 x 487 mm

Lyukasztó és hajtogató egység FD-503:
lapbeszúrás 2 tálca egyenként 500 lap kapacitás, 2 és 4 pontos lyukasztás, hajtás (z-hajtás, levélhajtás, félhajtás, oltárhajtás, kifele-befele hajtás, dupla-oltár hajtás), kiegészítő tálca max. 200 lap

Multi (GBC) lyukasztó egység GP-501:
A4 papírokhoz, Papírsúly: 75-216 g/m2

Irka készítő finiser SD-506:
Füzetkészítés max. 50 lap (200 kép), Sarokhajtás, vágás, Kimeneti tálca max. 50 füzet, Levélhajtás (max. 5 lap), Félbehajtás (max. 5 lap)

Nagykapacitású kirakó LS-505:
Max. 5 000 lap kapacitás, Görgős kiskocsi, Eltolásos rendezés, Kiegészítő tálca max. 200 lap, Papír tisztítási mechanizmus

Ragasztókötő PB-503:
melegragasztós kötő, 1 oldalas borító, vágás kiütéssel, papírméret A5 - A4+ (307 x 221 mm), füzet 10 laptól max. 30 mm vastagságig, kiegészítő tálca max. 200 lap, kapacitás max. 3,300 lap

Tűzős-hajtogatós finisher FS-612:
Füzetkészítés 20 lap (80 kép), 2 pontos saroktűzés, Hajtás 50 ívig, Közép és levélhajtás, Automatikus szortírozás és csoportosítás, Kimeneti kapacitás: max. 2 500 lap, Kiegészítő tálca: 100

Tűzős egység FS-521:
Papírkapacitás: max. 100 lap, 2 pontos és sarok tűzés, Kimeneti kapacitás: max. 3 300 lap, Kiegészítő tálca max. 200 lap, Elektronikus szortírozás és csoportosítás

Konfigurációk:

A bizhub PRESS C8000 nyomdagépet 40 lehetséges konfigurációban lehet rendelni. Az alábbiakban 8 ajánlott összeállítást mutatunk be. A konfigurációk elnevezései az alkalmazott finisherek kezdőbetűje szerint történt, például a DLF elnevezés több pontos tűzőt, nagy kapacitású kirakót, hajtogató és lyukasztó finishert takar. Az itt bemutatott konfigurációkon kívül még sok egyéb konfiguráció összeállítható.

 

 

DLF Rendszer

Vállalati dokumentumokhoz és meglevő kötészettel rendelkezőknek

 • 80 A4 oldal percenként nyomtatási sebesség
 • Számos lyukasztó, hajtogató és tűző funkció
 • Lapbeszúrás 1,000 ívig 2 tálcából
 • Kiadókocsival felszerelt kirakó
 • Tűzés 100 ívig a kapcsok méretre vágásával
 • Nagy kapacitású kimeneti tálca 3,000 ívig
 • Vákuumos papíradagolás

LLF Rendszer

Vállalati dokumentumokhoz, DM levelekhez és meglévő kötészettel rendelkezőknek

 • 80 A4 oldal percenként nyomtatási sebesség
 • 9 papírtálca max. 10,760 ívig
 • Papírsúly 64 and 350 g/m2
 • Vákuumos papíradagolás
 • Kiadókocsival felszerelt kirakó 10,000 ívig
 • Tűzés 100 ívig a tűzőkapcsok méretre vágásával

LSB Rendszer

Irkakészítéshez, könyvkészítéshez és meglevő utómunka végzési lehetőséggel rendelkezőknek

 • 80 A4 oldal percenként nyomtatási sebesség
 • 9 papírtálca max. 10,760 ívig
 • Vákuumos papíradagolás
 • Kiadókocsival felszerelt kirakó 5,000 ívig
 • Irkakészítés 50 ívig / 200 oldalig
 • Könyvkészítés 30 mm vastagságig

I Rendszer

Könyvkötéshez és hajtogatott dokumentumokhoz

 • 80 A4 oldal percenként nyomtatási sebesség
 • Vákuumos papíradagolás
 • Lapbeszúrás 400 ívig 2 tálcából
 • Papírsúly 64 and 350 g/m2 között
 • Tűzés 50 ívig

GLF Rendszer

Vállalati dokumentumokhoz, marketing anyagokhoz és kötészettel rendelkezőknek

 • 80 A4 oldal percenként nyomtatási sebesség
 • GBC lyukasztó, számos választható lyukasztókéssel
 • Kiadókocsival felszerelt kirakó 5,000 ívig
 • Tűzés 100 ívig a tűzőkapcsok méretre vágásával
 • Nagy kapacitású kimeneti tálca 3,000 ívig
 • Vákuumos papíradagolás

GSF Rendszer

Vállalati dokumentumokhoz, kiadványokhoz és kötészettel rendelkezőknek

 • 80 A4 oldal percenként nyomtatási sebesség
 • 9 papírtálca max. 10,760 ívig
 • Vákuumos papíradagolás
 • GBC lyukasztó, számos választható szettel
 • Irkakészítés 50 ívig / 200 oldalig
 • Tűzés 100 ívig a tűzőkapcsok méretre vágásával
 • Nagy kapacitású kimeneti tálca 3,000 ívig

DLL Rendszer

Előnyomott íveket használóknak és kötészettel rendelkezőknek

 • 80 A4 oldal percenként nyomtatási sebesség
 • 9 papírtálca max. 10,760 ívig
 • Számos lyukasztó, hajtogató és tűző funkció
 • Lapbeszúrás 1000 ívig 2 tálcából
 • Vákuumos papíradagolás
 • Kiadókocsival felszerelt kirakó 10,000 ívig

DSBF Rendszer

Univerzális rendszer, irka- és könyvkészítővel

 • 80 A4 oldal percenként nyomtatási sebesség
 • 9 papírtálca max. 10,760 ívig
 • Lapbeszúrás 1,000 ívig 2 tálcából
 • Irkakészítés 50 ívig / 200 oldalig
 • Könyvkészítés 30 mm vastagságig
 • Tűzés 100 a tűzőkapcsok méretre vágásával
 • Nagy kapacitású kimeneti tálca 3,000 ívig
 • Vákuumos papíradagolás

 

 

KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C8000 letöltések

Konica Minolta bizhub PRESS C8000 Prospektus, PDF
Konica Minolta bizhub PRESS C8000 Termékismertető