KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C5501

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C5501

SRA3 digitális színes nyomdagép

 

55 lap/perc sebesség
1800 x 600 dpi nyomtatási felbontás
Hálózati színes szkennelés (FTP, E-mail, SMB, TWAIN, HDD)
Intel Core 2 Duo @ 2.13 GHz processzor
1 024 MB memória
160 GB HDD
Windows, Mac OS meghajtók
Elektronikus laprendezés
max. 4250 lap papírkapacitás
64-300 g/m2 papírsúly
Opciós kétoldalas másolás-nyomtatás
Opciós hálózati színes PostScript 3, PCL nyomtatás


55 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
ÉRDEKLŐDÉS - ÁRAJÁNLAT

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot

Cikkszám: A0U1021KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C5501 termék leírás

Csatolt kép

Sokkal több, mint egy színes nyomdai berendezés

A központi másoló irodáknak és nyomdáknak alapvető fontosságú, hogy minél gyorsabban és rugalmasabban reagáljanak ügyfeleik változatos igényeire. Mindezeknek eleget téve a felhasználói csoportok a legkíválóbb képminőséget, a gyors nyomtatási sebességet követelik meg mind a színes mind a fekete-fehér nyomtatás terén, de ugyanolyan fontossággal, ha nem többel bír a költség/teljesítmény arány is. A Konica Minolta a bizhub PRO C5501 termékével egy új színes digitális nyomdai rendszert mutatott be, mely teljes mértékben eleget tesz a kihívásoknak.

Egyedülálló színes technológiai eljárás

A Konica Minolta továbbfejlesztett színes technológiai eljárása a bizhub PRO C5501 egyik alapvető sajátossága. Az S.E.A.D. egy olyan új eljárás, mely biztosítja a lenyűgöző színes sokszorosítást (nyomtatás/másolás) nagy sebesség mellett. A Konica Minolta további újdonsága az ITbit (Image Tag Bit) technológia, mely nagy mértékben javítja bármely szöveg minőségét, miközben segít a féltónus nyomtatásban élesíteni a recés, illetve életlen éleket. A legszebb változásokat a körvonalakban, különösen a negatív és/vagy vékony szövegek nyomtatásánál lehet tapasztalni. A sebesség és a precizitás növeléséhez nagymértékben hozzájárul a bizhub PRO C5501 innovatív dupla sárganyalábos lézeregysége.

Simitri R HD polimerizált toner

Az apró és egyenletes méretű festékrészecskékkel a Konica Minolta a képminőséget új magaslatokba emeli. Ezzel a festékkel nemcsak brilliáns fekete-fehér, hanem páratlan színes nyomatok készíthetők. Sőt csökkenthető fixálási hőmérsékletnek köszönhetően a médiák sokaságának kezelésére alkalmas.

Egyszerű kezelhetőség

A nagyméretű színes kezelőpanelen a programozási és felhasználói műveletek beállítása intuitív. Könnyen, egyértelműen használható a gép összes funkciója.

Lenyűgöző média rugalmasság

A Konica Minolta “levegő rásegítéses” (air-assist) papíradagoló technológiájának köszönhetően a berendezéssel médiák sokasága alkalmazható, mint például a 300 g/m2 papírok, a felületkezelt papírok, kartonok vagy éppen az ofszet anyagok. Továbbá kiemelendő a mixplex és mixmédia funkciója, mely garantálja a professzionális eredményeket komplex nyomtatási munkák esetén is.

Magas havi nyomat előállítási kapacitás

A maximális 55 (színes/fekete-fehér) A4 oldal/perces kibocsátási sebességével, azonnali papír és toner újratöltési funkcionalitásával teljesen ideális a nagyvolumenű nyomdai munkákra, akár 40 000 oldal kibocsátásra havi szinten.

Abszolút precíz

A bizhub PRO C5501 első és hátoldali passzer pontossága kiemelkedő.

CS Remote Care Távfelügyeleti rendszer

A távfelügyeleti rendszer segít a nyomdai berendezéseket felügyelni, így azok megbízhatóbban működnek, miközben a fölösleges leállások minimalizálhatók. Allandó rendszerelemzéssel a CS Remote Care automatizált jelentéseket készít, illetve megelőzi, segíti a karbantartást, mivel ezeket a jelentéseket a Konica Minolta CS Remote Care diszpécser szolgálata fogadja, és reagál rá. Ezzel az üzleti megoldással maximalizálható az állandó készenlét, jelentősen lecsökkentve a leállásokat.

In-line finishelés profiknak

A 20 lapos irkakészítő maximum 80 oldalas füzetkészítést tesz lehetővé. Az irkakészítő finisher a tűzős egységgel maximum 50 lap tűzésére alkalmas oldal és sarok pozicióban. A finisher online képes levelek, kiadványok meghajtására, elősegítve a borítékba helyezést. A maximum 3 lapos szettre kifejlesztett félbehajtó egység extra rugalmasságot kínál. A finisher optimálisan bővíthető 2 vagy 4 lyukas egyvonalú lyukasztó egységgel. További bővítési lehetőség a fedlap illetve betétlap behúzó egység.

 

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C5501 bemutató

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C5501 műszaki tulajdonságok

Másolási sebesség A4 55 lap/perc
Papír formátumok A5 –SRA3, 100 x 148 - 330 x 487 mm
Papír súly 64 – 300 g/m²
Papír kapacitás 1,750 lap, max. 4,250 lap
Befejezési funkciók tűzés, lyukasztás, hajtogatás, irkafüzet készítés,  fedlap-hátlap, belív beszúrása

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C5501 kiegészítők

Füzet készítő FS-607 (Opció):

Füzet készítés 20 ívig (80 oldal) 2-pontos és sarok tűzés tűzés 50 ívig középhajtás és levél hajtás eltolásos szorírozás és csoportosítás kimenet 2 500 lap fölött kiegészítő tálca kapacitás 100 lap

Tűzős finisher FS-520 (Opció):

2-pontos és sarok tűzés tűzés 50 ívig eltolásos szorírozás és csoportosítás kimenet 3 000 lap fölött kiegészítő tálca kapacitás 100 lap

Fed-és betétlap beszúró egység PI-502 (Opció FS-607/FS-520)

Előnyomott ívek beszúrása 2 tálca egyenként 200 ív kapacitással

Lyukasztó egység PK-512 (Opció FS-607/FS-520)

Lyukasztás (2 és 4 lukas)

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C5501 letöltések

Konica Minolta Bizhub PRO C5501 Prospektus, PDF
Konica Minolta Bizhub PRO C5501 Termékismertető