Printgroove JT Suite
 

Printgroove JT Suite

Professzionális nyomtatás vezérlés és web2print megoldás digitális nyomdák számára

 

Két fő - egymással állandó kommunikációban álló - modulból épül fel, amelyek közül a JT WEB a felhasználói felületért felelős, míg a JT MAN a termeléskezelésben nyújt professzionális szolgáltatásokat. A Printgroove JT Suite használatával, amely a két modul együttesét jelöli, radikálisan le lehet csökkenteni a gépbeállítási és előkészítési időt, amit így produktív munkára lehet fordítani.


ÉRDEKLŐDÉS - ÁRAJÁNLAT

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot

Cikkszám: SOLPSMPrintgroove JT Suite termék leírás

Mind a házon belüli nyomtatási megoldásoknak, mind pedig a nyomdaipari szolgáltatások üzemeltetésének van néhány sarkalatos pontja, amelyek elsődleges szempontok egy rendszer értékelésére, ilyenek például a maximális terhelhetőség és a költséghatékonyság. Egy hatékony, modern nyomtatási folyamatban a nyomtatandó feladatokat gyorsan feldolgozzuk, ezáltal segítjük a termelési folyamatot. Az automatizált feldolgozásnak köszönhetően az emberi beavatkozás szükségességét a minimumra csökkenthetjük, amivel az erőforrásaink sokkal magasabb szintű kihasználását és ügyfeleink leggyorsabb kiszolgálását érhetjük el.

A Konica Minolta Printgroove JT akár az egész vállalat nyomtatásának központi kezelésére is alkalmas.

A Printgroove JT Web és a Printgroove JT Man egy moduláris programcsalád, amelyek alkalmasak arra, hogy a nyomtatási költségeit csökkentse és kihozza gépparkjából a maximumot.

A Printgroove JT Web egy professzionális web2print megoldás a digitális és hagyományos nyomdáknak, valamint központi sokszorosítóval (CRD) rendelkező egyéb szervezeteknek. A nyomtatási munka létrehozása és továbbítása egyszerűen és kényelmesen történhet, ami kiváló hatással van a rendszer igénybevételi mutatóira. A Printgroove JT-ben létrehozott rendelési folyamat sokkal hatékonyabbá teszi a végfelhasználók munkáját, legyen szó ügyfeleiről vagy belső kollegáiról. Végeredményben a Printgroove JT segítségével egy magas funkcionalitású, de könnyen kezelhető és felhasználóbarát rendszert kapunk a rugalmas folyamatoknak köszönhetően.

A Printgroove JT Man egy széles körben használható nyomtató vezérlő szoftver, amely munkajegyek segítségével képes az igényelt nyomtatási munkák szofisztikált kezelésére. Lehetőség van arra, hogy komplex nyomtatórendszerek kezelésének elsajátítása helyett egyszerű nyomtatásként készítsünk el komplex termékeket. A JT Man ötvözi az összes olyan szükséges funkciót, amelyek segítségével egyszerűen és hatékonyan kiaknázhatók a modern, digitális nyomdagépek által nyújtott lehetőségek.

 

Printgroove JT Suite bemutató

Printgroove JT Suite műszaki tulajdonságok

Technikai specifikáció

Printgroove JT Man

Szerver:
Támogatott operációs rendszerek:

Windows XP Pro (32 Bit)
Windows 7 Professional (32/64 Bit)
Windows Server 2003 (32 Bit)
Windows Server 2008 Standard Edition (32 Bit)
Windows Server 2008 R2 Foundation (64 Bit)

Minimális hardver igény:
Dual core processor
2 GB memória
10 GB szabad tárhely
Internet/Intranet connection

Ajánlott hardver igény:
Quad core processor
4 GB memória
100 GB szabad tárhely
Nagy sebességű internet kapcsolat

Operátor:
Támogatott operációs rendszerek:
Windows XP Pro (32 Bit)
Windows 7 Professional (32/64 Bit)

Printgroove JT Web

Szerver:
Támogatott operációs rendszerek:

Windows XP Pro (32 Bit)
Windows 7 Professional (32 / 64 Bit)
Windows Server 2003 (32 Bit)
Windows Server 2008 Standard Edition (32 Bit)
Windows Server 2008 R2 Foundation (64 Bit)

Minimális hardver igény:
Dual core processor
1 GB memória
10 GB szabad tárhely
Nagy sebességű internet kapcsolat

Ajánlott hardver igény:
Quad core processor
4 GB memória
100 GB szabad tárhely
Nagy sebességű internet kapcsolat

Printgroove JT Suite kiegészítők

JT Forms 

A modul segítségével egyszerűen indíthat az előre elkészített sablonokból képzett nyomtatást. A standardizált folyamat végeredményeként biztosítható, hogy a különböző operátorok által, különböző időpontban indított nyomtatások végterméke is megfelel a vállalati elvárásoknak, legyen szó névjegykártyáról, meghívókról vagy egyéb forma dokumentumokról.

JT Document Converter

Alapesetben csak PDF és PS fájl tölthető fel a Printgroove JT Web szerverre. Amint telepítjük a Document Converter modult, további 300 fájlformátum kezelhetőségét lehet elérni(.doc, .xls, .cad, stb), amelyek konvertálása szerver oldalon történik meg, így javítva a teljesítményt.

JT Multishop

Ez a modul lehetővé teszi, hogy egyetlen szerver segítségével teljesen más jellegű szolgáltatást nyújthassunk különböző ügyfeleinknek. Ez által egyedi megjelenítéseket tudunk beállítani, amelyek különböző URL-lel érhetők el.

JT Online Payment Connector 

A modul segítségével az ügyfelek online fizetést is választhatnak, amely tranzakciós költsége minimális és rugalmas használatot biztosít a nyomtatási szolgáltatások fi zetésére. 

JT Shop Corner 

Általánosságban a web2print megoldások fő funkciója a nyomtatási feladatok kezelése, illetve azok értékesítése. A JT Shop Corner segítségével azonban további termékeket is ajánlhat ügyfeleinek, mint irodai kellék anyagok, papír, stb.. 

JT Color Split

A Color Split segítségével a színes és fekete-fehér oldalakat is tartalmazó munkákat minden eddiginél hatékonyabban lehet elvégezni, az oldalak két gépre történő automatizált osztásával, majd összerendezésével.

Printgroove JT Suite letöltések

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letöltés.