Konica Minolta bizhub C220, C280 és C360 – az innovatív triumvirátus
 

Konica Minolta bizhub C220, C280 és C360 – az innovatív triumvirátus

Az új Konica Minolta bizhub C220, C280 és C360 berendezések ideális megoldást nyújtanak minden egyes iroda környezetben, ahol a nagyobb mennyiségű fekete-fehér dokumentumok előállítása mellett színes nyomtatásra is szükség van. Legyen szó akár másolásról, nyomtatásról, szkennelésről vagy éppen faxolásról, az új multifunkciós készülékek mindig magas minőség képviselnek, miközben alacsony költségek mellett üzemeltethetőek. Mindezen felül teljes mértékben megfelelnek a környezetvédelmi elvárásoknak is.

”Az új bizhub termékcsalád számos új és innovatív technológiát alkalmaz, melyek közül kiemelendő az ARDS rendszer szerepe, amelynek köszönhetően folyamatosan biztosított a legmagasabb nyomtatási minőség. Az új fejlesztések által a kellékanyagok élettartama hosszabb lett.” – mondta Karsten Wiebking, a Konica Minolta Business Solutions Europe termékmenedzsere.

A Konica Minolta saját fejlesztésű ARDS rendszere garantálja a konstans és megbízható fekete-fehér képminőséget a developer folyamatos frissítése által, illetve az optimális mennyiségű festék adagolásával. Mindezen által a hatékonyságnövelés nemcsak a kellékanyagok élettartamának meghosszabbodásában nyilvánul meg, hanem a gazdaságosabb üzemeltetésben is.

Az új bizhub C220, bizhub C280 és bizhub C360 berendezések teljes mértékben megfelelnek az irodák és felhasználócsoportok által támasztott igényeknek. A multifunkcionalitásnak köszönhetően könnyedén végrehajtanak bármilyen feladatot színesben és feketefehérben egyaránt.

Mind a három készülék kiváló médiakezelési tulajdonságokkal rendelkezik. A standard formátumú (max. A3+) és az egyedi méretű papírokat könnyedén képesek kezelni, 271 g/m2 súlyig. A gépek standard papírkapacitása 1 150 lap, míg extra papírtálcák hozzáadásával 3 650 lapra bővíthető. Mindezen kívül a kézitálcából mindegyik berendezés képes felvenni az 1,2 méter hosszúságú banner papírokat is.

Az új multifunkciós eszközök sokoldalú és rugalmas befejezési műveleteikkel további előnyöket biztosítanak az irodai felhasználók számára. Háromféle finiselési eszköz közül lehet választani: floor-type moduláris finiser, kompakt teljesen beépített finiser és a munkaszeparátor. Ezáltal bármilyen irodai igény kielégíthető.

Kiemelendő, hogy az új, környezetbarát Konica Minolta berendezések a saját kategóriájukban a legalacsonyabb TEC értékkel rendelkeznek. A TEC érték megmutatja, hogy egy kiválasztott elektromos készülék egy hét alatt mennyi elektromos áramot fogyaszt egy átlagos irodai környezetet, használatot alapul véve. Továbbá szintén hangsúlyozandó, hogy az új irodai eszközök zajkibocsátása rendkívül alacsony. A berendezések csendes működésének köszönhetően a munkavégzés abszolút kényelmessé tehető. Ezen jellemzők is a Konica Minolta környezetvédelemre irányuló elkötelezettségét mutatják.

“Megbízhatóság, gazdaságos és környezetbarát üzemeltetés, multifunkcionalitás,
sokoldalúság, kiváló minőség – a legfontosabb tényezők, melyeket az új bizhub
termékcsalád a felhasználóknak kínál” – mondja Karsten Wiebking.

Forrás:
>Konica Minolta Magyarországvissza a hírek rovathoz


TERMÉKAJÁNLÓ

KONICA MINOLTA BIZHUB C258

25 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.600 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C220

22 lap/perc A3+ lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
9.900 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C227

22 lap/perc A3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.000 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C224e

22 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
20.800 Ft + ÁFA havidíjtól*

Szavazás

Ön mi alapján választja ki leginkább nyomtató berendezését?


 


FÉNYMÁSOLÓ BÉRLÉS

 

Munkatársat keresünk