100%-os fényállóság a Konica Minolta digitális nyomdaipari rendszereiben használt tonerekkel
 

100%-os fényállóság a Konica Minolta digitális nyomdaipari rendszereiben használt tonerekkel

A Konica Minolta Simitri® HD E2 típusú rendszerben használt tonere 6-os szintű minősítést ért el a színtartósságot vizsgáló „Blue Wool” skálán1 a Fogra Forschungsgesellschaft Druck e.V. által végzett tesztek során. Emellett ezek a tonerek a Konica Minolta régebbi ipari nyomtatási rendszereiben használt korábbi Simitri® tonerek részére kiadott – 2011-ben a TÜV Rheinland által kibocsátott élelmiszer-biztonsági és a 2010-ben az INGEDE által adományozott tintamentesítési – tanúsítványok frissített verzióját is megkapták.


Attól függően, hogy a nyomdai termékeket zárt terekben természetes vagy mesterséges fény éri, a felhasznált anyagokra különböző követelmények vonatkoznak, a fény hatására bekövetkező jelentős színváltozások elkerülése érdekében. A fényállóság fontos minőségi szempont a grafikai kommunikációs szolgáltatók és a cégek saját nyomdai részlegei számára, mivel biztosítja, hogy a nyomdai termékek ne veszítsenek a minőségükből a fehéredés hatására. A Fogra tesztjén elért kiváló eredmény biztosítja, hogy a Simitri® HD E tonert választó felhasználók továbbra is bízhatnak a Konica Minolta digitális nyomdaipari rendszereivel készült termékük fényállóságában.

Az INGEDE által kiadott, a kiváló tintamentesítési jellemzőket igazoló új tanúsítvány emellett garantálja, hogy a jelenlegi digitális nyomdaipari rendszerek felhasználói vagy reménybeli vásárlói annak biztos tudatában végezhetik tevékenységüket, hogy a nyomtatással nem károsítják a környezetet, miközben kiváló tintamentesítési tulajdonságokat érhetnek el, és elősegíthetik a papír körforgásának még zártabb láncúvá tételét. A TÜV Rheinland által újból kiadott élelmiszer-biztonsági tanúsítvány révén a felhasználók újabb piacokon – például a csomagolások feliratozása terén – is megvethetik a lábukat.

A TÜV Rheinland AG és a szintén németországi központú INGEDE e.V. – egész Európára kiterjedő hatáskörrel működik. A Fogra Forschungsgesellschaft Druck e.V. nevű német szervezet ISO-szabvány szintű előírásokat határoz meg, amelyeket világszerte alkalmaznak. A Konica Minolta mindhárom teszteredménnyel a legsokoldalúbb digitális nyomdaipari rendszereket kínálja a grafikai kommunikációs szolgáltatók és a cégek saját nyomdai részlegei számára. „Az új Simitri ®HD E kifejlesztésével olyan tonert sikerült megalkotnunk, amely jelenleg a legjobb minőségű terméknek számít. A három független teszteredmény tovább erősíti ezt a tényt. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen fantasztikus lehetőségeket kínálhatunk ügyfeleink számára” – hangsúlyozza Karl-Friedrich Edenhuizen, a Konica Minolta Business Solutions Europe színes készülékekért felelős termékmenedzsere.


1 A fényállóság tesztelésére a Fogra a „Blue Wool szabványt” használja (1–8. szint), ahol az 1. szint a „gyors színvesztést”, a 8. pedig a „jó színtartósságot” jelöli.

2 A Simitri® HD E toner a Konica Minolta az alábbi digitális nyomdaipari rendszerekkel használható: bizhub PRO C1060L, bizhub PRO C1060, bizhub PRO C1070, bizhub PRESS C1060, bizhub PRESS C1070, bizhub PRESS C1070P, bizhub PRESS C1070P, bizhub PRESS C1085, bizhub PRESS C1100 vissza a hírek rovathoz


TERMÉKAJÁNLÓ

KONICA MINOLTA BIZHUB C224e

22 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
20.800 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C220

22 lap/perc A3+ lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
9.900 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C227

22 lap/perc A3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.000 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C258

25 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.600 Ft + ÁFA havidíjtól*

Szavazás

Ön mi alapján választja ki leginkább nyomtató berendezését?


 

FÉNYMÁSOLÓ BÉRLÉS

MUNKATÁRSAT KERESÜNK