A Konica Minolta bizhub PRO C6000 nyerte el 2011-ben az “Év nyomtatója” címet

A Konica Minolta bizhub PRO C6000 nyerte el 2011-ben az “Év nyomtatója” címet

A Konica Minolta bizhub PRO C6000 nyerte el 2011-ben az “Év nyomtatója” címet A bizhub PRO C6000 digitális nyomdagép az EDP által megválasztott Év nyomtatója 2011-ben. A kompakt mérete és más különleges tulajdonságai azok, amelyek meggyőzték a zsűrit.


Az Európai Digitális Nyomdai Szövetség (EDP) döntött. A bizhub PRO C6000 nyerte el a “Legjobb termék” díját a vágott papíros színes nyomtatók kategóriájában 2011-ben. A Konica Minolta belépő szintű nyomdagépe meggyőzte a zsűrit: gyorsasága, könnyed programkezelése, és a nagy nyomtatási felbontása az, amely kiemelte ezt a gépet a többi közül a versenyben. A másik kritérium a méret volt. A bizhub technológia a kisebb vállalatok, központi sokszorosítók és digitális nyomdák számára is ofszethez közeli minőséget tesz lehetővé házon belül.

“Örömmel értesültünk arról, hogy a bizhub PRO C6000 lett az EDP által megválasztott az “Év nyomtatója” 2011-ben.”- mondja Karl-Fiedrich Edenhuizen, a Konica Minolta Business Solutions Europe termékmenedzsere. - “Ez a díj egy egyedülálló elismerés számunkra, mivel az EDP egyike a leghíresebb digitális nyomdai magazinoknak Európában, amely csak a legelismertebb termékekkel foglalkozik.”

A bizhub PRO C6000 egy belépőszintű nyomdagép. A géppel a központi sokszorosítókat, digitális nyomdákat, a nagyméretű irodai felhasználókat, és reklámügynökségeket céloztuk meg.
A rendszer 1200 x 1200 dpi felbontásra képes 256 színárnyalatban. Nyomtatási sebessége percenként 60 színes lap / perc. További kiemelkedő tulajdonságai, hogy 300 g / m2 grammsúlyig terjedő médiákat képes kezelni és széles spektrumával rendelkezik a finiselési lehetőségeknek, mint tűzés vagy lyukasztás.

A díjnyertes bizhub nemcsak remek a térkihasználás szempontjából, de könnyű programhasználatot is biztosít, és közel ofszet minőségű nyomatok előállítására képes. “A kreatív iparág igényeit tartottuk szem előtt, amikor kifejlesztettük a bizhub PRO C6000-t” – mondja Edenhuizen. “A gép a lehető legmagasabb nyomtatási minőséget produkálja, míg a mérete és az ára a lehető legalacsonyabb szinten marad.”

Forrás: Konica Minolta Magyarországvissza a hírek rovathoz