A Konica Minolta negyedszerre is elnyerte a BLI „A3 MFP Line of the Year” díját
 

A Konica Minolta negyedszerre is elnyerte a BLI „A3 MFP Line of the Year” díját

Nem is kezdődhetne jobban a 2014-es év a Konica Minolta számára, mint a BLI “A3 MFP Line of the Year” díjának negyedjére való elnyerésével. Erre még nem volt példa a BLI történetében. A BLI (Buyers Lab), széles és szigorú kritériumrendszer alapján minden évben elismerésben részesíti a legjobb termékek gyártóit. A Konica Minolta minden téren meggyőzte a zsűrit: megbízhatóság, képminőség, használhatóság, hatékonyság. Az A3-as multifunkciós termékcsaládon felül a Konica Minolta négy további készüléke is díjat nyert. A BLI “Pick of the Year” díjat a bizhub C364e, bizhub C454e, bizhub 554e, valamint a bizhub 4700P, a közepes méretű munkacsoportoknak szánt fekete-fehér nyomtató is megkapta.


”Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy negyedszerre nyerhettük el az év A3-as multifunkciós sorozatának járó díjat. Büszkék vagyunk erre a díjra, mely megerősíti azon törekvésünket, hogy továbbra is kimagasló színvonalon tudjuk kielégíteni ügyfeleink változatos igényeit. Új, magas minőségű termékek kifejlesztésével, valamint professzionális szoftvereinkkel és szolgáltatásainkkal biztosítjuk ügyfeleinknek munkafolyamataik fejlődését.” – mondta Olaf Lorenz, a Konica Minolta Business Solutions Europe nemzetközi marketing osztályának vezetője. „Önmagáért beszél az a tény, hogy a vállalat egy ilyen elismerésben részesül, ráadásul az egymást követő negyedik évben: a Konica Minolta az ügyfélközpontúságáról és partnerei problémáinak és igényeinek megértéséről híres.”

A díj elbírálásánál fontos kritérium volt a vállalatok azon képessége, hogyan tudnak széles vevőkört kiszolgálni minőségi termékekkel. „A Konica Minoltára jellemző a következetesség” – mondta George Mikolay, a Buyers Lab A3-as másoló/multifunkciós berendezésekért felelős termékmenedzsere. A Konica Minolta minden gépére – legyen az bármilyen sebességű és típusú – jellemző a megbízhatóság, a könnyű használhatóság és a nagyszerű képminőség.” Daria Hoffman, a BLI főszerkesztője kiemelte: „Nem volt még példa arra, hogy valaki egymás után négyszer nyerte volna el a „Line of the Year” díjunkat. Az, hogy a Konica Minolta minden évben sikeresen helytáll, azt mutatja, hogy folyamatosan fenntartják az A3-as sorozatuk minőségét.”

A vásárlók számára a megbízhatóság bizonyult a legfontosabb értéknek. A Konica Minolta jelenlegi A3-as berendezéseinél több mint 1,5 millió megfelelően végrehajtott feladatot regisztráltak a BLI laboratóriumában. „Ami azt illeti – mondta Mikolay – átlagos havi felhasználás mellett öt Konica Minolta készülék elhasználása után tapasztalhatnánk papírelakadást.”

A bizhub C364e, a bizhub C454e, a bizhub 554e és a bizhub 4700P modellek is elnyerték a BLI „Pick of the Year” díjat a 31-40 lap/perces, 41-50 lap/perces, illetve az 51-60 lap/perces kategóriákban. A múlt évi nyertesekhez (bizhub C364, a bizhub C454 és a bizhub C554) hasonlóan a Konica Minolta letesztelt termékei a megbízhatósággal és a teljes nyomtatási folyamat alatt nyújtott minőséggel győzik meg a felhasználókat. A vállalat készülékeire jellemző multi-touch érintőkijelzőnek és a testreszabható kezelési felületnek köszönhetően a berendezések hasonlóan működtethetők, mint az okostelefonok vagy táblagépek. A megnövelt hatékonyság és teljesítmény mellett a bizhub C364e, a bizhub C454e és a bizhub 554e továbbfejlesztett szkennelési funkciókkal is rendelkezik, mellyel közvetlenül Word- és Excel formátumú fájlokba menthetjük el dokumentumainkat a tetszőlegesen kiválasztott célhelyeken. Különösen a bizhub C364e és a bizhub 554e nyűgözte le a zsűritagokat.

A „Pick of the Year” díjazott bizhub C364e és bizhub C454e készülékeken felül a Konica Minolta jelenleg forgalomban lévő színes A3-as termékpalettájának része a bizhub C224e, a bizhub C284e, a bizhub C554e, valamint a bizhub C654e és a bizhub C754e. A fekete-fehér A3-as modellek között pedig a „Pick of the Year” díjazott bizhub 554e-t, továbbá a bizhub 364e, bizhub 215, bizhub 224e, bizhub 284e, bizhub 454e, bizhub 654e, valamint a bizhub 754e készülékeket találjuk.

A Konica Minolta díjnyertes digitális nyomdaipari berendezései, a bizhub PRESS C7000 („PRO Award” 2013) és a bizhub PRESS 1250/1250P („PRO Award” 2014) tovább szélesítik a Konica Minolta professzionális termékpalettáját. vissza a hírek rovathoz


TERMÉKAJÁNLÓ

KONICA MINOLTA BIZHUB C224e

22 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
20.800 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C258

25 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.600 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C227

22 lap/perc A3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.000 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C220

22 lap/perc A3+ lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
9.900 Ft + ÁFA havidíjtól*

Szavazás

Ön mi alapján választja ki leginkább nyomtató berendezését?


 

FÉNYMÁSOLÓ BÉRLÉS

MUNKATÁRSAT KERESÜNK