A szkennelés új generációja a Konica Minolta bizhub C652DS multifunkciós berendezése
 

A szkennelés új generációja a Konica Minolta bizhub C652DS multifunkciós berendezése

A Konica Minolta bemutatja az új multifunkciós berendezését a bizhub C652DS-t, egyedülálló szkennelési tulajdonságokkal. A berendezés 2010 áprilisától érhető el. A duplex szkennerrel és a lenyűgöző szkennelési sebességgel maximálisan 156 lap/perc, a berendezés ideális archiváló megoldás a CRD-nek köszönhetően, a nagyobb munkacsoportoknak és részlegeknek. Továbbá a bizhub C652DS központi kommunikációs eszköz garantálja a magas minőségű és megbízható színes és fekete-fehér nyomtatást, másolást és faxolást.


“A hatékony és egyszerű szkennelés a mai üzleti környezetek esszenciája, mert a dokumentumok könnyedén megoszthatóak és arhíválhatóak a korszerűsített munkafolyamatoknak köszönhetően.”- mondja Lars Moderow a Konica Minolta Business Solutions Europe termékmenedzsere.
“A színes bizhub MFP-k sajátságos technológiáknak köszönhetően, a berendezések tökéletesek az információk befogadására és elosztására.”

A standard bizhub C452 akárcsak a C552 és a C652, amely berendezések elnyerték a “2009 BERTL’s best productive colour printer” díjat a 78 lap/perc szkennelési sebességüknek köszönhetően. Több típusú fájl formátumot támogatnak és több scan-to funkcióval is rendelkeznek. Ezek erős érvek a folyamatban lévő megbeszéléseken a környezetvédelem, papír megtakarítás és költséghatékonyság szempontjából. 

Az új bizhub C652DS támogatja az intelligens Dual Scan technológiát, azzal hogy egyszerre szkenneli be mindkét oldalát az eredeti duplexnek, ezáltal a szkennelési sebesség max. 156 oldal/percre emelkedik színesben és fekete-fehérben (78 lap/perc). A dual szkennelés az óriási könnyítést jelent a nagy munkacsoportok számára és a CRD napi rutin feladatok esetén. A bizhub C652DS biztosítja a kiemelkedő termelékenységet a papír alapú dokumentumok egyszerű integrációját külső munkafolyamatokba.

Az MFP számos alkalmazást támogat a Konica Minolta bizhub “Extended Solution Technology” (bEST) nyitott szoftver fejlesztési technológiájának köszönhetően. Például az elejétől a végéig tartó megoldás Open Bee Scan Viewer felkínálja a lehetőséget hogy, a rendezetlen elraktározott papírokat egy egyszerű és könnyen kereshető digitális adatbázisba rendezzék a felhasználói jogosultságok meghatározása mellett.

A jelenlegi eCopy Share Scan alkalmazás közvetlenül elérhetővé teszi a szkennelt dokumentumokat a legtöbb dokumentum menedzsment rendszerébe és magában foglalja a dokumentum elosztást, készítést, befogadást és befejezési funkciókat.

A dokumentum navigátor számos integrálási opciót ajánl föl a különböző külső dokumentum menedzsment rendszerek számára. Továbbá ez az alkalmazás a felismeri a vonalkódokat és alakzatokat, biztosítva ezzel a folyamatos magas szintű dokumentum feldolgozást

“A C652DS magában foglalja a C652 sorozat minden erősségét, mint például a kiemelkedő színminőség és befejezési lehetőségeket, a dual szkennelést és a legutolsó bEST fejlesztéseket.”- teszi hozzá Lars Moderow.“

Az összetevők kiegyensúlyozott kölcsönhatásai garantálják az erőteljes és magas szintű integrációt a külső munkafolyamatokba és az időtálló termelékenységet.

Forrás:
Konica Minolta Magyarországvissza a hírek rovathoz


TERMÉKAJÁNLÓ

KONICA MINOLTA BIZHUB C224e

22 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
20.800 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C220

22 lap/perc A3+ lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
9.900 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C227

22 lap/perc A3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.000 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C258

25 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.600 Ft + ÁFA havidíjtól*

Szavazás

Ön mi alapján választja ki leginkább nyomtató berendezését?


 

FÉNYMÁSOLÓ BÉRLÉS

MUNKATÁRSAT KERESÜNK