bizhub Legal - jogi intézmények munkafolyamatait támogató megoldás
 

bizhub Legal - jogi intézmények munkafolyamatait támogató megoldás

A kifejezetten jogi intézmények részére készült megoldás, a napi üzletmenetben nyújt támogatást. A bizhub Legal a Konica Minolta portfólióját képező multifunkciós berendezéseivel, valamint dokumentumkezelési- és ITS megoldásaival kombinálva olyan teljes körű megoldást nyújt a szektor képviselőinek, amely a jogszabályi és iparági szabványoknak is teljes mértékben megfelel. Ráadásul mindezt egy olyan területen, ahol az adatvédelem, a jogszabályi és iparági szabványoknak való megfelelés kiemelt szempontnak számítanak.

A jogászoknak, ügyvédi irodáknak, speciális, törvény által meghatározott irányelveknek kell megfelelniük. Ezek a vállalkozások a részletes dokumentálási kötelezettség miatt a más iparágakban jelen lévő, hasonló méretű cégekhez képest akár 60%-al több nyomtatási mennyiséget generálnak. Ezen kívül kiemelten fontos a személyes adatok és megbízások védelme, amelyek kezelése során szigorúan előírt normáknak kell megfelelniük. A folyamatosan növekvő munkamennyiség, a hatékony dokumentumkezelés, a biztonságos kommunikáció, valamint a megfelelés különféle jogi szabályoknak üzleti szempontból kritikus problémákat vet fel. “Itt jön képbe a bizhub LEGAL: A jogi intézmények dokumentumkezelésében és az IT szolgáltatások területén szerzett sok éves tapasztalatunkra alapozva ágazat-specifikus megoldást nyújtunk.” – mondta Manuel Arróniz, a Konica Minolta Business Solutions Europe üzletfejlesztési menedzsere.
 
Megfelel a jogi előírásoknak
 
A bizhub LEGAL olyan megoldásokat ötvöz, amelyek a hardverre, alkalmazásokra és szolgáltatásokra is kiterjednek. A jogi intézmények sajátos munkamenetéhez és jogi követelményeihez igazodva olyan személyre szabott, egyedi megoldásokat kínál, mint például a dokumentumok bizalmas kezelésének biztosítása, az illetéktelen személyek általi hozzáférés elleni védelem vagy a dokumentumokhoz való hozzáférések- és módosítások lekövethetősége és naplózása. A gyakorlatban a bizhub LEGAL által nyújtott szolgáltatások kiterjednek a kifejezetten jogi intézmények számára létrehozott multifunkciós berendezésektől kezdve, a professzionális szolgáltatásokon keresztül, az IT infrastruktúra kezeléséig, továbbá a biztonságos felhő alapú és mobil nyomtatásra is. “A megoldásunkkal ráadásul írott dokumentumokat hangfelvétellé alakíthatunk, ezáltal a dokumentum tartalma időtől és helytől függetlenül hang formátumban is hozzáférhetővé válik.“ – emelte ki Manuel Arróniz.

Gazdaságos
 
A jogi vállalkozások gazdálkodó szervezetek is egyben, amelyek között egyre növekszik a megbízásokért folyó verseny. Éppen ezért a bizhub LEGAL hatékonyan támogatja a speciális belső üzleti- és menedzsment munkafolyamatokat. Ahogy más üzletágakban, ezek a folyamatok itt is jelentősen befolyásolják a termelékenységet, ezáltal pedig a gazdasági eredményeket is.
A megoldás előnyei a mindennapi munkában igen sokrétűek: az ügyek feldolgozása gyorsabbá válik, az ügyfelekkel, más jogi intézményekkel és bíróságokkal való együttműködés hatékonyabbá válik, a fájlok pedig egy jól strukturált rendszerbe kerülnek. A bizhub LEGAL a jogi intézményekkel való sok éves együttműködésben szerzett tapasztalat, valamint az európai jogi kis- és középvállalkozások területén a Konica Minolta által végzett széles körű kutatások eredményeként született. Ezen megoldások kifejlesztéséhez a Konica Minolta számos különböző európai ország jogi vállalkozásaival működött együtt. vissza a hírek rovathoz


TERMÉKAJÁNLÓ

KONICA MINOLTA BIZHUB C220

22 lap/perc A3+ lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
9.900 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C258

25 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.600 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C227

22 lap/perc A3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.000 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C224e

22 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
20.800 Ft + ÁFA havidíjtól*

Szavazás

Ön mi alapján választja ki leginkább nyomtató berendezését?


 


FÉNYMÁSOLÓ BÉRLÉS

 

Munkatársat keresünk