KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C70HC

KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C70HC

SRA3 digitális színes nyomdagép

 

71 lap/perc sebesség
1200 x 1200 x 8 bit felbontás
Elektronikus laprendezés
1500 lap (max. 7500 lap) papírkapacitás
64-300 g/m2 papírsúly
Opciós kétoldalas nyomtatás
Opciós hálózati színes PostScript, PCL nyomtatás
Windows, Mac OS meghajtók


71 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
ÉRDEKLŐDÉS - ÁRAJÁNLAT

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot

Cikkszám: A205021KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C70HC termék leírás

Úttörő technológia, kivételes színek

A szín kiemelkedő fontosságú szereppel bír a mai világban, az ultragyors kommunikáció és az információtelítődés korszakában. A bámulatosan élénk színek külön üzenetet hordoznak - ezt szem előtt tartva hozta létre a Konica Minolta a bizhub PRESS C70hc-t! Ez az egyedülálló, színes High Chroma toner technológia csodálatos színeket eredményez, amilyeneket még soha nem tapasztalhatott korábban

Konica Minolta bizhub PRESS C70hc rendkívüli jellemzője, hogy bármilyen eddigi festéknél hűbben tudja reprodukálni az RGB színeket a forradalmi HC tonernek köszönhetően. A bizhub PRESS C70hc színtere nagyon közel áll az RGB szintérhez, ez jelentősen elősegíti a színvisszaadást, az így létrehozott színek közelebb állnak a természeteshez.

Mindig törekszünk a jobb minőségű és minél gyorsabb végeredményre - versenyképes árakon -, a digitális nyomdák, kreatív szakemberek, grafi kusok, tervezők, valamint a copyshopok értékelni fogják a bizhub PRESS C70hc páratlan teljesítményét. A Konica Minolta színes digitális nyomdagépével jól illeszkedik az RGB reprodukáló képességek előnyeit kihasználó, megfi zethető árú és sokoldalúan változó adatok feldolgozásának nyomásának igényeihez, a legszorosabb határidők is tarthatók.

A nyomtatási sebesség 71 színes oldal / perc, ezzel a bizhub PRESS C70hc egy kiemelkedő megtérüléssel kecsegtető beruházás, amely egyedülálló technológiájával hozzáadott értéket képvisel felhasználója számára. Digitális nyomdák, copyshopok és a grafi kai szakemberek, valamint a végfelhasználók, mint a reklám ügynökségek is profi tálhatnak a megkülönböztető előnyt jelentő megoldásból, amelyet saját értékeik kiemelésére használhatnak.

Egy lökés a kommunikációban

Egy olyan korszakban, amikor az értékesítési, marketing és a termék üzenetek már nem kizárólag nyomtatott formában, hanem az interneten és a mobil kommunikációs eszközök által is terjednek, a szakembereken egyre nagyobb a nyomás, hogy átálljanak a színkezelés hagyományos módjáról, a CMYK-ról a rugalmasabb RGB-re. Ez figyelemre méltó előnyt kínál a kommunikációban: képessé válunk alkalmazkodni széles kimeneti formátumokhoz, megkönnyíti vállalati és márka identitásának kihangsúlyozását az eltérő kommunikációs platformokon.

A vásárlók igényeire szabva

Az egyedi HC tonert az innovatív bizhub PRESS C70hchoz már kifejezetten úgy alakították ki, hogy értékes támogatást nyújtson az RGB munkafolyamatokhoz. Ezáltal ez a nyomdagép alkalmassá vált hozzáadott érték képviselésére a nyomtatási alkalmazások elvégzésénél:

 • A bizhub PRESS C70hc forradalmi HC festékével hihetetlenül élénk és természetes színeket kölcsönöz a nyomatoknak. Zökkenőmentes integrációt biztosít az RGB munkafolyamatokhoz, a színátalakítás gyorssá és egyszerűvé válik - a nyomtatott színek, amiket elérhetünk, szinte megegyeznek a képernyőn láthatókkal, a WYSIWYG elv jegyében.
 • A bizhub PRESS C70hc ötvözi ezt a kivételes minőségű színkezelést, a lenyűgöző média-rugalmasságot és az átfogó inline utómunkálati képességeket, bizonyítva ezzel abszolút létjogosultságát a termelés a legkülönbözőbb területein, legyen az rövid vagy hosszabb munkafolyamat.
 • A Konica Minolta által kínált Fiery és a Creo kontrollerekkel, a bizhub PRESS C70hc megfelel a nagy sebességű digitális színes nyomtatás szakmai kihívásainak, az optimalizált munkafolyamatok egyszerűen ragyogó eredményeket szállítanak.

Az innovatív digitális technológia a bizhub PRESS C70hc-t ideálissá teszi a rövid terjedelmű és változó adatok nyomtatására, a gazdaságosság minden példányszámban - egészen az egyszeri fotókönyv nyomtatásáig - garantálható. A brosúrák, névjegykártyák, valamint a címkék egyaránt előnyös a termelőeszköze a bizhub PRESS C70hc. Ugyanez vonatkozik az üzletek, áruházak, áruházláncok, és egyéb vállalatok dokumentumaira. Fotók és fotóalbumok létrehozásánál különösen jól bemutatható, hogyan kell kihasználni a széles színteret, amit a bizhub PRESS C70hc-vel lehet elérni.

S.E.A.D. II

A Konica Minolta fejlesztése, a S.E.A.D. II - a “Screen- Enhancing Acitve Digital Process” (képrács javító aktív digitális folyamat) kifejezés rövidítése - mely technikai innovációk egész sorát vonultatja fel, hogy a legmagasabb sebességnél is igazán különleges szín reprodukciót garantáljon. A S.E.A.D. II a Konica Minolta fejlett színfeldolgozó technológiájának már második generációja és az alábbi fontos tulajdonságai vannak:

 • 1 200 x 1 200 dpi x 8 bit nyomtatási felbontás A bizhub PRO C6000/C7000 lenyűgöző nyomtatási felbontása tökéletesen reprodukálja a legfinomabb karaktereket és a legvékonyabb vonalakat is. A saját fejlesztésű Simitri HD tonerrel ez egy közel offszet-szintű nyomtatási minőséget eredményez.
 • FM rács technológia Szintén kiváló 1 200 dpi-s felbontásnak köszönhetően, a bizhub PRO C6000/C7000 további rácsozási eljárásokat biztosít, amik a fájlból történő nyomtatásnál nyújtanak nagy segítséget így, kimagasló minőségű nyomatokat egyenletes és valósághű kép-reprodukciót eredményeznek. Az újonnan átvett frekvencia modulált (Frequency Modulated - FM) technológia egyenletes, és körvonal-hibáktól mentes képeket produkál.
 • ITbit technológia A körvonal-feldolgozás javítja a betű karakterek megjelenését úgy, hogy ne tűnjenek vastagnak. A kontúr-feldolgozás ideális mértékben segíti a negatív szövegrészekben lévő fehér karakterek reprodukcióját, illetve csökkenteni a félig árnyalt karakterek széleinek egyenetlenségeit.

Páratlan fényerő kiemelkedő elevenség

A forradalmi High Chroma toner technológia, a Konica Minolta úttörő munkája, új keresletet teremt a piacon. A figyelemre méltó teljesítménye a HC festéken alapul, amely színei kiváló fényerőt kínálnak és kivételes színvilágot képviselnek a nyomatokon.

A HC tonert a Konica Minolta Simitri ® HD toner technológiájából fejlesztették és jelentősen magasabb, a színtelítettséget lehet vele elérni, mint a hagyományos CMYK-val. A CMYK színek az emberi szem által sokkal fényesebbként érzékeltek. A HC toner legfontosabb jellemzője, hogy az RGB színskálát sokkal jobban közelíti az eddig lehetségesnél. A hasonlóság a HC színskálát könnyen átalakíthatóvá teszi az RGB-vel. Hála az ilyen szoros lefedettségnek az RGB színtérrel, szinte teljességgel reprodukálni lehet a színeket, amik láthatóak például egy PC monitoron.

A HC toner a Konica Minolta saját fejlesztésű Simitri ® HD polimerizált tonerén alapul. Egy nagyszabású, több éves kutató-fejlesztő folyamat eredménye az, hogy a Konica Minolta létrehozta ezt az egyedülálló festéket, amely garantálja a kiváló képminőséget a digitális színes nyomatokon. A Simitri ® HD polimerizált toner kiváló tulajdonságait örökölte a HC toner. Stabil minőségű, kifi nomult gyártási technológiájának eredményeként kiváló minőséget biztosít minden körülmények között.

A HC festéket egyedülálló polimerizációs folyamattal készítik. Az így kapott toner szemcsék lényegesen kisebbek és szabályos, azonos alakúak összehasonlítva a hagyományos módon gyártott tonerekkel. Ezekkel a pici, egységes alakú tonerszemcsékkel éri el a HC festék a páratlan képminőségét, borotvaéles szövegkontúrokat és vonalakat, ezen kívül egyenletes fl ekkeket eredményez, hogy csak az ofszet nyomás néhány előnyös jellemzőjét említsük.

Kiváló kép és szöveg reprodukció

Amellett, hogy a HC festék kiváló minőséget biztosít a színes fényképeknél és grafi káknál a tökéletesen tiszta és éles nyomatok által a gazdaságossága is kiemelkedő. A professzionális olajmentes festék lehetővé teszi az utólagos kézírást minden dokumentumon. Ilyen módon lenyűgözően színes direkt marketing anyagok hozhatók létre, amelyek vonzzák olvasók és a felhasználók tekintetét, ami növeli az ön és ügyfele üzleti kommunikációjának sikerét.

A HC tonerrel energiát takarít meg, mivel jóval alacsonyabb fi xálási hőmérsékletet igényel a hagyományos tonerhez képest. A nagyon gazdaságos használat mellett lenyűgöző média spektrumot képes kezelni. Ugyanakkor, a környezetbarát gyártási folyamat és nyomtatás kevesebb hulladék keletkezését eredményezi, csökkentett festék és CO2- kibocsátással.

A bizhub PRESS C70hc a tökéletes megoldás azoknak a szakembereknek, akik arra törekszenek, hogy megkülönböztessék magukat, termékeiket és szolgáltatásaikat a versenytársaikétól és akik szeretnék, hogy hozzáadott értéket képviseljen minden egyes nyomat.

Vezérlők széles választéka

Hogy a legkülönfélébb nyomdai környezetek legváltozatosabb kihívásainak is megfeleljen, a bizhub PRESS C70hc három különböző vezérlővel szerelhető fel, mely garantálja a színes munkák gyors és gördülékeny megoldását:

 • A külső EFI kontroller IC-306 egy minden területen bevethető megoldás, mely a legújabb Fiery technológiával támogatja a rendszer funkcionalitást és intuitív, felhasználóbarát interfészt biztosít a kezelő és a digitális nyomdagép között.
 • A külső CREO vezérlő IC-307 a tökéltes választás a VDP (változóadat kezelés) alkalmazásokhoz (Creo VPS) és ideális hibrid, nyomtatást megelőző munkafolyamatokhoz. Az önálló fejlesztésű Creo Colour Server technológia a bizhub PRESS C70hc-t átfogó munkafolyamat megoldásokkal támogatja, mely kimagasló nyomtatási minőséget és kivételes termelékenységet eredményez
 • A beépített Konica Minolta IC-601 kontroller egyszerre kínál elérhető színkezelést és zökkenésmentes integrációt a Konica Minolta széleskörű alkalmazásaival. Az IC-601 egyik előnye az, hogy a bizhub PRESS C70hc-be a vezérlő-kezelés teljesen integrálható a géppanelbe.

KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C70HC bemutató

KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C70HC műszaki tulajdonságok

Nyomtatási tulajdonság

Nyomtatási sebesség A4: max. 71 lap/perc (bizhub PRESS C70hc)
Nyomtatási sebesség A3: max. 38 lap/perc (bizhub PRESS C70hc)
Nyomtatási felbontás: 1,200 x 1,200 dpi x 8 bit, Max.: 1,200 x 3,600 dpi
Féltónus: 256 árnyalat
Rendszer tulajdonságok
Papírsúly: 64–256 g/m2, max, 300 g/m2
Duplex egység: 64–300 g/m2
Papírméret: A5–A3+ (330 x 487 mm)
Maximum képméret: 321 x 480 mm
Papírkapacitás:

Maximum: 7 500 lap
Alapgép: max. 1 500 lap
LU-202: max. 2 500 lap
PF-602: max. 6 000 lap

Papír kimeneti kapacitás: Max. 13 600
Méretek (szél. x mély. x mag. mm): 760 x 992 x 1,076 mm
Tömeg: 356 kg (alapgép)
Kontroller tulajdonságok
IC-306 külső EFI Fiery nyomtatásvezérlő

Processzor: Intel® Core2 Quad @ 2.66 GHz
Memória: 2 GB
Merevlemez: 160 GB SATA
Interfész: Ethernet(10/100/1000-BaseT)
Fájltípusok: Adobe® PostScript® Level 1, 2, 3, Adobe® PDF 1.4, 1.5, 1.6, 1.7; PDF, 3; EPS (opció); TIFF (opció);
TIFF/IT (opció); JPEG (opció); PML; Creo VPS kompatibilis, Fiery® FreeForm™ v1/Fiery® FreeForm™ v2.1
Meghajtók: Windows® 7/2000/XP/Vista™, Windows® Server 2003/2008, Macintosh® OSX (10.3.9 vagy későbbi),
Intel Macintosh OSX (10.4 vagy későbbi)

IC-307 külsőCreo nyomtatásvezérlő*

Processzor: Intel® Core i7 @ 2.8 GHz
Memória:2 GB rendszer memória, 3 GB kép memória
Merevlemez: 2x 500 GB rendszerlemez, 2x 500 GB képlemez
Interfész: Ethernet (10/100/1,000-Base-T)
Fájl tipusok: Adobe PostScript 1, 2, 3; Adobe PDF 1.3, 1.4, 1.5, 1.6, 1.7; PDF/X-1a; EPS; TIFF (kivéve 16 bit tiff); TIFF/
IT; JPEG (kivéve progresszív JPEG és JPEG 2000); CT/LW Creo Variable Print Specification (VPS) PPML
Meghajtók: Windows® 7/XP/Vista™, Windows® Server 2003/2008, Macintosh® OSX up to 10.6 (64bit)

IC-601 beépített Konica Minolta nyomtatásvezérlő:

 

Processzor: Intel® Core2 Duo @ 2.8 GHz
Memória: 4 GB
Merevlemez: 2x 250 GB SATA
Interfész: Ethernet (10/100/1,000-Base-T)
Fájltípusok: Adobe PostScript 3; PCL 5c/6; Native PDF; PDF 1.7; PDF/X-1a, X-3 EPS; TIFF, TIFF/IT; JPEG; PPML
Meghajtók: Windows® 7/2000/XP/Vista™, Windows® Server 2003 / 2008, Macintosh® OSX (10.4.x to 10.6.x)

KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C70HC kiegészítők

Nagykapacitású papírtálca LU-202:
1 kazetta, Papírkapacitás: 2,500 ív, Papír tömeg: 64-300 g/m2, Standard papír méretek: B5–SRA3, Min. papír méret: 210 x 182 mm, Max papír méret: 330 x 487mm

Papíradagoló PF-602:
2 kazetta, Papírkapacitás: max. 6 000 lap, Papírsúly: 64–300 g/m2 (alsó tálca), Papírméret: B4–SRA3, Min. papír méret: 100 x 148 mm (alsó tálca), Max. papír méret: 330 x 487 mm

Lyukasztó és hajtogató egység FD-503:
Lap beszúrás (PI): 2 tálca egyenként 500 lap kapacitás, Lyukasztás (2 és 4 pontos), Hajtás (fél-hajtás, z-hatjás, oltár hajtás, levél-hajtás, kifele-befele hajtás, dupla oltár hajtás), Kiegészítő tálca max. 200 lap

GBC lyukasztó egység GP-501***:
A4 ívek GBC lyukasztása, Felhasználó által cserélhető szettek, Papírsúly: 75-216 g/m2

Irka készítő egység SD-506:
Irkakészítés 50 ívig/200 oldalig, Kimeneti kapacitás 50 irkáig, Többszörös levélhajtogatás (5 ívig), Többszörös félbehajtás (5 ívig),

Kirakó egység LS-505:
5 000 ív kimeneti kapacitás, Kiskocsival ellátott kirakó, Eltolt rendezés, Altálca 200 ívig, Kirakó stabilizáló szerkezet, Lapkiegyenesítő egység

Könyvkészítő egység PB-503:
Forróragasztós könyvkötés, Integrált 1 oldalas borító vágás, Könyvek A5-től A4+ (307 x 221 mm), Könyvek 10 ívtől 30 mm-es vastagság, Borító tálca 1,000 ívig, Altálca 200 ívig, Könyvkirakó kapacitás 3,300 ívig kirakó

Tűző egység FS-521:
Tűzés 100 ívig 2 pontos és tűzéssel, Változó tűzési hossz, Kimeneti tálca 3,000 ívig, Altálca 200 ívig, Eltolt rendezés

Visszapárásító egység HM-101:
Visszapárásító, kiegyenesítő egység

Irkakészítő egység FS-612:
Irkakészítés 20 ívig (80 oldal), 2 pontos és saroktűzés, Tűzés 50 ívig, Félbe- és levélhajtás
Eltolt rendezés, Kimeneti tálca 3,000 ívig, Altálca 100 ívig

Tűző egység FS-531:
2 pontos és saroktűzés, Tűzés 50 ívig, Eltolt rendezés, Kimeneti tálca 3,000 ívig, Altálca 100 ívig

Lapbeszúró PI-502 (Opció FS-612/FS-531-hez):
Előnyomott ív beszúrás 2 PI tálca 200 ívig darabonként

Lyukasztó egység PK-512 (Opció FS-612/FS-531-hez):
Lyukasztás (2 és 4 lyukas)

Lyukasztó egység PK-513 (Opció FS-612/FS-531-hez)

Rendszer konfigurációk:

A bizhub PRESS C70hc kiváló modularitást ajánl, mely biztosítja a megfelelő rendszerkonfiguráció választását. A különböző rendszerkonfigurációk biztosítják a rugalmasságot mely válasz a megrendelők különböző igényeire.

L Rendszer

Címkékhez és marketing anyagokhoz

 • 60/71 lap/perc A4-es nyomtatási sebesség
 • Duplex nyomtatás
 • Kiemelkedően jó képminőség
 • 7 500 lap papírkapacitás
 • max. 300 g/m2 (PF-602)
 • Toner és papír utántöltés menet közben
 • max. 5000 lap kirakás kapacitás
 • Nagykapacitású kocsis kirakó

F Rendszer

Céges dokumentumokhoz és DM levelezéshez

 • 60/71 lap/perc A4-es nyomtatási sebesség
 • Duplex nyomtatás
 • Kiemelkedően jó képminőség
 • 7 500 lap papírkapacitás
 • 3 200 lap papírkimeneti kapacitás
 • max. 300 g/m2 (PF-602)
 • Toner és papír utántöltés menet közben
 • 100 lap tűzése variálható kapocshosszal

DSF Rendszer

Brosúrákhoz és DM levelekhez

 • 60/71 lap/perc A4-es nyomtatási sebesség
 • Duplex nyomtatás
 • Kiemelkedően jó képminőség
 • 7 500 lap papírkapacitás
 • max. 300 g/m2 (PF-602)
 • Számos lyukasztási, hajtási és tűzési lehetőség
 • Sarok tűzés és kiskönyv készítés max. 50 lap/200 kép
 • 100 lap tűzése variálható kapocshosszal

SB Rendszer

Irka és füzetkészítés

 • 60/71 lap/perc A4-es nyomtatási sebesség
 • Duplex nyomtatás
 • Kiemelkedően jó képminőség
 • 7 500 lap papírkapacitás
 • max. 300 g/m2 (PF-602)
 • Sarok tűzés és kiskönyv készítés max. 50 lap/200 kép
 • Meleg ragasztókötés 30 mm gerincvastagságig
 • Borító és egyéb lapbehúzási funkciók különböző forrásból

DLB Rendszer

Vállalati dokumentumokhoz, kiadványokhoz és kötészettel rendelkezőknek

 • 60/71 lap/perc A4-es nyomtatási sebesség
 • Duplex nyomtatás
 • Kiemelkedően jó képminőség
 • 7 500 lap papírkapacitás
 • max. 300 g/m2 (PF-602)
 • Számos lyukasztási, hajtási és tűzési lehetőség
 • max. 5000 lap kirakás kapacitás
 • Nagykapacitású kocsis kirakó
 • Meleg ragasztókötés 30 mm gerincvastagságig
 • Borító és egyéb lapbehúzási lehetőség különböző forrásokból

LSF Rendszer

Speciális finisheléshez, füzet készítéshez

 • 60/71 lap/perc A4-es nyomtatási sebesség
 • Duplex nyomtatás
 • Kiemelkedően jó képminőség
 • 7 500 lap papírkapacitás
 • max. 300 g/m2 (PF-602)
 • max. 5000 lap kirakás kapacitás
 • Nagykapacitású kocsis kirakó
 • Sarok tűzés és kiskönyv készítés max. 50 lap/200 kép
 • 100 lap tűzése variálható kapocshosszal

GLF Rendszer

Céges dokumentumokhoz, speciális finisheléshez

 • 60/71 lap/perc A4-es nyomtatási sebesség
 • Duplex nyomtatás
 • Kiemelkedően jó képminőség
 • 7 500 lap papírkapacitás
 • max. 300 g/m2 (PF-602)
 • GBC lyukasztó egység cserélhető lyukasztó szerszámmal
 • max. 5000 lap kirakás kapacitás
 • Nagykapacitású kocsis kirakó
 • 100 lap tűzése variálható kapocshosszal
 

 

KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C70HC letöltések

Konica Minolta Bizhub PRESS C70hc Prospektus, PDF
Konica Minolta Bizhub PRESS C70hc Termékismertető