Windows Server
 

Windows Server

operációs rendszer

 

Központi kiszolgálóra, szerverre telepíthető Windows Server Essentials, Windows Server Standard, Windows Server Datacenter operációs rendszerek.
 


ÉRDEKLŐDÉS - ÁRAJÁNLAT

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot

Cikkszám: winserverWindows Server termék leírás

Windows Server operációs rendszerek

A vállalkozások mindennapjainak szerves része a közös munka, közös adatbázisok és fájlok használata. Az közös fájlok és adatok biztonságos és hatékony eléréséhez központi kiszolgáló számítógépek, azaz szervereket használunk.

A Microsoft speciálisan kiszolgáló számítógépekre fejlesztett operációs rendszerei, a Windows Server operációs rendszerek. A Microsoft Windows Server operációs rendszerek verziói úgy vannak kialakítva, hogy a néhány fős vállalkozásoktól a nagy vállalatokig mindenki megtalálja a számára ideális választást.

 

 

 

 

 

 

Az Essentials változat kifejezetten kis vállalkozások számára nyújt költséghatékony megoldást, maximum 25 felhasználóig és 50 eszközig, ahol elegendő egy kiszolgáló a közös munkavégzéshez. Használatához nem szükséges felhasználói licencek vásárlása.

 

 

 

 

 

 

A Standard változat 25 felhasználónál nagyobb kis és közép vállalkozások számára ideális választás, ahol a közös munkavégzés, a központi dokumentum tár mellett adatbázis eléréssel esetleg ügyviteli rendszer használatát is érinti. Az operációs rendszer licence mellett felhasználói vagy eszköz licencek szükségesek a használatához.

 

 

 

 

 

 

A Datacenter változat a speciális kiszolgáló igénnyel rendelkező szervezetek számára nyújt megoldást, ahol a szerver szolgáltatások száma, azok szétválasztása ezt indokolttá teszi. Adatközpontok, felhő infrastruktúrák, nagy számú virtualizált kiszolgáló megvalósításához. A Standard verzióhoz hasonlóan az operációs rendszer licence mellett felhasználói vagy eszköz licencek szükségesek a használatához.

Windows Server bemutató

Windows Server műszaki tulajdonságok

Windows Server kiegészítők

Windows Server letöltések

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letöltés.