Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint

Tartalomkezelő rendszer

 

Központi dokumentumtár
Központi nyilvántartások, adatbázisok
Adatok tartalmának verzió követése
Projektnyilvántartás
Fórum
Hírek, hirdetmények
Aloldalak létrehozása
Jogosultságkezelés
Közös naptár nézetek
Sablonok használata új tartalom létrehozásakor
Osztály specifikus tárak kialakítása pl: HR dokumentumok, logisztikai beszerzések stb.

A SharePoint módszereket kínál a munka megosztására és az együttműködésre, a projektek és a csapatok megszervezésére, valamint emberek és információk felfedezésére.


ÉRDEKLŐDÉS - ÁRAJÁNLAT

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot

Cikkszám: SOLMSPMicrosoft SharePoint termék leírás

Csatolt kép

Csatolt kép

Csatolt kép

Megosztás

Csatolt kép

A közösségi élmény munkába állítása

A SharePointot átszövő új közösségi funkciókkal ötleteket oszthat meg, válaszokat találhat, és nyomon követheti munkatársai tevékenységeit.

Tartalmak megosztása
A SharePointban bármely Office-alkalmazásból közzétehet tartalmakat, és néhány kattintással megoszthatja őket a szervezeten belüli és kívüli emberekkel.

SharePointot az útra
Mobiltelefonjáról és táblagépéről dokumentumokat oszthat meg, frissítheti tevékenységcsatornáját, és fenntarthatja a kapcsolatot munkatársaival.                     

Szervezés

Csatolt kép

 

Projektek sínen tartása
A SharePointon, az Outlookon és a Microsoft Projecten keresztül megszervezheti projektjeit vagy tevékenységeit, és nyomon követheti az esedékes határidőket.

Kapcsolat a csapattagok között
Percek alatt készíthet új csoportwebhelyet, ahol követheti az értekezleti feljegyzéseket, és egy helyre gyűjtheti a csapat levelezését és dokumentumait.

Dokumentumok tárolása és szinkronizálása
A SharePointban tárolt tartalmait a SkyDrive Pro segítségével szinkronizálhatja asztali számítógépével, így dokumentumai még offline állapotban is mindössze pár kattintásra vannak.              

Felfedezés

Csatolt kép

 

Korábban ismeretlen szakértők felfedezése
Bárkivel felveheti a kapcsolatot a szervezetben, és egyszerűen felfedezheti érdeklődési területeiket, illetve megtalálhatja régi projektjeiket vagy dokumentumaikat, amelyeken dolgoztak.

Gondolatok és válaszok felfedezése
A nyers adatokat csodálatos interaktív jelentésekké alakíthatja az Excel 2013-ban, és a SharePointban közzétéve őket osztozhat munkatársai gondolatain.

Aki keres, talál
Kereséseit testre szabhatja és szűkítheti, így nemcsak relevánsabb találatokat kaphat, hanem követhető személyekre és dokumentumokra is találhat javaslatokat.                     

Fejlesztés

Csatolt kép

Alkalmazások fejlesztése a felhőben
A SharePointhoz készült új, felhőalapú alkalmazásmodellel elterjedt webes technológiákra (például JavaScriptre, HTML-re és oAuthra) épülő alkalmazásokat fejleszthet.

Alkalmazások közzététele a SharePoint Áruházban
Alkalmazásait a nyilvános áruházon keresztül bárkinek a rendelkezésére bocsáthatja kipróbálásra és megvásárlásra, vagy a vállalati katalógusban csak a dolgozóinak teheti elérhetővé őket.

Szemrevaló webhelyek készítése
Jól ismert tervezőeszközökkel és rugalmas vezérlőkkel dinamikus intranetes és internetes webhelyeket hozhat létre, ahol mindenkivel megoszthatja szervezete célkitűzéseit.                     

Kezelés

Csatolt kép

Költségkezelés
A SharePointot a felhőben, az Office 365-tel együtt használva csökkentheti az infrastrukturális költségeket, és kiterjesztheti a megosztás határait.

Kockázatkezelés
Az új archiválási, elektronikus adatfeltárási és esetkezelési lehetőségek az egész SharePointot, Exchange-et és Lyncet behálózzák.

Időbeosztás-kezelés
A SharePoint méretezési, teljesítményszabályzási és kezelési funkcióinak kihasználásával több időt tölthet az innovációval, és kevesebbet az infrastruktúra kezelésével.                         

    

Microsoft SharePoint bemutató

Microsoft SharePoint műszaki tulajdonságok

Microsoft SharePoint kiegészítők

Microsoft SharePoint letöltések

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letöltés.