Konica Minolta bemutatja parnerkapcsolatait a jobb megoldásokért az IPEX 2010-en
 

Konica Minolta bemutatja parnerkapcsolatait a jobb megoldásokért az IPEX 2010-en

A Konica Minolta 2010-ben az IPEX-en bemutatja széleskörű nyomtatási megoldásait - a központi sokszorosító irodáknak, nyomdáknak és grafikai stúdióknak. A Konica Minolta nemcsak az egyéni tapasztalatai alapján, hanem a hálózati fejlesztésre specializált partnerekkel közösen alkalmazzák a szoftveres megoldásokat. A partnereink és a Konica Minolta szoftverfejlesztései valóban javítják a nyomtatási munkafolyamatokat, mint pl. a VDP – amely a munkaelosztás, dokumentum szerkezet és kimeneti menedzsment területén alkalmazható. Az “expect impact” – a Konica Minolta témája az IPEX 2010 kiállításon Birminghambe, Angliában – a nyomtatási megoldások szolgáltatója demonstrálni fogja, hogy a professzionális nyomtatás miként növelheti az üzleteiket, a nagyobb rugalmasságot és jobb szolgáltatást eredményezve.


A látogatók 2010. május 18-tól 25-ig a 9-DE340 standnál a 9-es csarnokban tapasztalatokat gyűjthetnek élő demonstrációkon keresztül, az új széleskörű integrált megoldásokról az angolszász nyomda, kiadó és média ágazat világméretű szakkiállításán.

“A sokoldalú szoftverkomponenseink – a partnereink vagy saját fejlesztéseink – döntő részét alkotják a Konica Minolta megoldások portfóliójának a professzionális nyomtatási piacon,” – mondta Olaf Lorenz, a Konica Minolta Business Solutions Europe nemzetközi marketing divíziójának vezetője.
“Az egyéni integrálás függ a partner igényeitől, a legtöbb alkalmazás optimalizálja az egyéni folyamatokat a teljes nyomtatási munkafolyamat során. Ez jelentős hatást gyakorol a központi sokszorosí2 tó irodák, nyomdák és grafikai stúdiók iparágának, munkájának minőségére, teljesítményére és jövedelmezőségére.”

A Konica Minolta standnál, a látogatók tapasztalatokat gyűjthetnek a széleskörű szolgáltatásokról a professzionális nyomtatási környezetről a számozott demonstrációs pontoknál. A csoportosítás sokféle innovatív Konica Minolta fejlesztést és arra alkalmas harmadik félhez tartozó szoftvert tartalmaz, hogy egyszerűsítsék a nyomtatási munkafolyamatok dokumentum menedzsmentjét. A Konica Minolta portfóliója alapján tiszta elkötelezettséget vállal a változó adatnyomtatásért és a változó adatkiadásért, mint két kulcsfontosságú siker faktor a kereskedelmi nyomtatási piacon.

Az IPEX –en bemutatásra kerülő eszközök:

Printgroove VDP Darwin
 a Konica Minolta változó adatnyomtatás alkalmazása a dokumentum elemeinek (szöveg, grafika, színek, kifutó és belső oldalak) gyors és egyszerű perszonalizálását teszi lehetővé. A hatékony beépülő modul technológiának köszönhetően a szoftver zökkenőmentesen integrálható az Adobe InDesign-al.

PrintShop Mail Objectif Lune
egy olyan változó adatnyomtatási szoftver, ami biztosítja a felhasználó számára a gyorsan, dinamikusan létrehozható adatbázis alapú dokumentumokat. A promóciós kommunikáció könnyedén perszonalizálható változó szövegekre, grafikákra, vonalkódra vagy a teljes formátumra vonatkozóan a kiválasztott adatbázisból. Hirdetések, direkt levelek vagy szórólapok egy az egyben üzenetet hordozhatnak magukban. 

Objectif Lunes’ PlanetPress
lehetővé teszi az olyan dokumentumok előállítását, amelyben a grafikák, képek és szövegek az egyik nyomtatásról a másikra változnak és az ehhez szükséges információt az adatbázisból vagy külső adatfájlból veszi. Ez a szoftveres eszköz alkalmas minden típusú üzleti kommunikációt a szervezet és az ügyfelek között lebonyolítani ide értve: a számlákat, nyilatkozatokat és pénzügyi riportokat. 

DirectSmile
vezető szoftver a kép perszonalizációban, melynek köszönhetően rugalmasan és egyszerűen variálható a szöveg, magas fotó minőségű dizájn mellett. 

PDF Workflow 
Print Job Analyzer and Print Job Optimizer első alkalommal kerül bemutatásra. A Print Job Analyzer elemzi a beérkező nyomtatási munkák nyomtathatóságát. Ennek a konfigurálható munkafolyamatnak köszönhetően a nyomtatási munkák elő ellenőrzésen mennek, keresztül mielőtt elküldik a nyomtatónak, így csökkenek a sajtóhibák előfordulási esélyei. A Print Job Optimizer magában foglalja az analizáló funkciót, és hozzáadja az automatikus javításokat a fájlhoz, mint például a színmenedzsment, felbontás és a festéktakarékos algoritmusokat.  MicroPress Plus az EFI-től és a Konica Minolta áttörést ért el a vezérlő technológiában az igényeknek megfelelő termelékenységgel, a kritikus munkák ellátásával a gyors és hatékony menedzsment megvalósítása érdekében. MicroPress Plus egy felhasználóbarát egyesített GUI, amely minden azonos rendszerű bizhub PRO sorozattal képes kommunikálni. 4 különböző nyomtatási rendszert (egy vagy két színes eszköz) képes összekapcsolni és a leghatékonyabb módon szétosztani a nyomtatási munkákat, használva a színmegosztást és a csoportos nyomtatást. 

EFI Pace MIS
egy új böngésző alapú, skálázható és testre szabható nyomtatási menedzsment rendszer a folyamatok egyszerűsítésére, költségcsökkentésre és a szállítási minőség javítására a felhasználó igényeinek kiszolgálása érdekében. Az alkalmazás teljesen integrált megoldás a becslésekhez, termeléshez, könyveléshez, sales menedzsmenthez és elektronikus kereskedelemhez. A jelentős technológiai újításnak köszönhetően jól megkülönböztethető versenyelőnyt biztosít az automatizálás és ellenőrzés új szintjével. 

EFI Digital StoreFront (DSF)
egy átfogó elektronikus kereskedelemi megoldás, amely testre szabható és interaktív felhasználói interfésszel rendelkezik a nyomtatási szervizszolgáltatások terén, végigköveti a folyamatot a munka benyújtásától számítva. DSF támogatásnak köszönhetően a szolgáltatók kibővíthetik a szerviz szolgáltatásaik kínálatát, ezzel is üzleti növekedést elérve.

Olaf Lorenz röviden hozzátette: “Folyamatosan új alkalmazásokat integrálunk a professzionális nyomtatási portfoliónkba az ideális munkafolyamat menedzsment kialakításáért. A megoldásaink biztosítják a termékek és szolgáltatások minőségét, rugalmasságát és a versenyképességet a kompetitorokkal szemben.

Forrás:
Konica Minolta Magyarországvissza a hírek rovathoz


TERMÉKAJÁNLÓ

KONICA MINOLTA BIZHUB C227

22 lap/perc A3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.000 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C258

25 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.600 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C224e

22 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
20.800 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C220

22 lap/perc A3+ lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
9.900 Ft + ÁFA havidíjtól*

Szavazás

Ön mi alapján választja ki leginkább nyomtató berendezését?


 


FÉNYMÁSOLÓ BÉRLÉS

 

Munkatársat keresünk