Konica Minolta Informatikai szolgáltatások
 

Konica Minolta IT Solution Day

2014 október 16-án a Konica Minolta IT SOLUTION DAY rendezvény keretein belül a Graphax.hu Kft ügyfelei megismerkedhettek a vállalati tartalom- és dokumentumkezelést érintő folyamatokat célzó alkalmazásokkal és IT szolgáltatásokkal. A rendezvény helyszínéül a Ramada Resort Budapest szolgált. A kiállított Ferrari luxusautók a felgyorsult üzleti életben a korszerű rendszereket használók versenyelőnyét hívatottak képviselni. Az autókat partnereink a nap végén ki is próbálhatták.


Az előadások elsősorban a vállalati tartalom- és dokumentumkezelést érintő folyamatokat célozták meg, bemutatva a  legújabb alkalmazásokat és IT-szolgáltatásokat. Példaként több funkcionális csoport (HR, pénzügy, logisztika, projekt management)  általános adminisztrációs feladatainak leegyszerűsítését és a folyamatok felgyorsítását szolgálva. 

Számunkra mindig is elsődleges szempont volt, hogy ügyfeleinket korszerű megoldásokkal támogassuk, és teljes mértékben megfeleljünk az egyre komplexebb igényeknek. Ez okból kifolyólag rendszeres piackutatást, elemzést, illetve stratégiai tervezést végzünk. Elemzésekre és tapasztalatokra hivatkozva legtöbb esetben a cégeknél a dokumentumkezelést illetően számos újabb és egyedi igény jelentkezik a nyomtatáshoz vagy az MFP, azaz multifunkciós eszközhöz kapcsolódóan, amelyre megoldást várnak partnereiktől. Célunk, hogy ezen újabb elvárásoknak – beleértve ITS – maradéktalanul megfeleljünk.

A Konica Minolta új piac iránti elkötelezettségét mi sem mutatja jobban, minthogy a közelmúltban több IT-vállalatot is felvásárolt Európában. A cégvásárlásokon kívül, hogy a jövőben bővíteni tudja a jelenlegi IT-szolgáltatásait, és európai leányvállalatainak támogatást tudjon biztosítani, európai kompetenciacentereket állított fel:

• Stockholm – DaaS, Desktop as a Service komepetencia központ
• Párizs – RMS Remote Managment System kompetencia központ
• Stuttgart – CRM, ERP Customer Relationship Managment, Enterprise Relationship Managment komptetencia központ
• Brno – ECM Enterprise Contant Management System kompetencia központ

A Graphax.hu Kft. a Konica Minolta hazai képviselőjével együttműködve és követve a globális stratégiát újabb szolgáltatásokat vezetett be portfoliójába. A rendszerek és folyamatok kiválasztásában szerepet játszott az ügyfelek igényeinek felmérése és tapasztalataik meghallgatása.

A portfolió bővülésének következménye, hogy specializált területek jöttek létre, amelyek kifejezetten az egyedi megoldásokra összpontosítanak. Ezek a megoldások a partnereink mindennapi munkáját könnyítik meg, legyen az HR, pénzügy, értékesítés, logisztika vagy akár háttértámogató adminisztratív munkák.

A szakmai program egyik előadójaként Kreisz Árpád a Trans-sped Kft. üzletágvezetője elmondta, hogy cégüknél milyen pozitív változásokat és egyben költségcsökkentést hozott a dokumentumkezelő rendszerfolyamatok bevezetése. Kimutatásokkal alátámasztva szemléltette az értéknövelő beruházás eredményességét: "a számok önmagukért beszélnek" - mondta.

A szakmai rendezvényen több, mint 100 közép és nagyvállalati szektorból érkező ügyfél jelent meg, akik a legnagyobb figyelemmel kísérték végig az előadásokat, majd ezt követően számos konzultációs időpontot kértek a dokumentumkezelési és vállalati folyamatok optimalizálására. Ez a magas fokú érdeklődés is azt bizonyítja, hogy a folyamat-optimalizációs megoldásokra fokozott igény mutatkozik a magyar piacon is. A Konica Minolta rendezvényen bejelentésre került az ITS üzletág folyamatos bővítése, annak érdekében, hogy az informatika területén is a piac meghatározó tagjai legyünk.vissza a hírek rovathoz


TERMÉKAJÁNLÓ

KONICA MINOLTA BIZHUB C220

22 lap/perc A3+ lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
9.900 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C224e

22 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
20.800 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C227

22 lap/perc A3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.000 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C258

25 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.600 Ft + ÁFA havidíjtól*

Szavazás

Ön mi alapján választja ki leginkább nyomtató berendezését?


 

FÉNYMÁSOLÓ BÉRLÉS

MUNKATÁRSAT KERESÜNK