Konica Minolta Premium Partner Day
 

Konica Minolta Premium Partner Day

2013 márciusában a Graphax.hu Kft a Konica Minolta Premium Partner Day rendezvényen ismertette meg ügyfeleit a Konica Minolta üzleti megoldásaival: Konica Minolta Optimalizált Nyomtatási megoldások, Ysoft SafeQ költségfigyelő rendszer, Document Navigator dokumentumarchiválás, PlatenPress változó adat nyomtatás, csekknyomtatás. A rendezvény helyszínéül a Chefparádét választottuk.

A rendezvényre meghívottak az elhangzott prezentációkból többek között azt is megtudhatták, hogy hogyan tudják jelentősen, akár 30%-kal csökkenteni dokumentumkezelésre fordított költségeiket és hogy hogyan tehetik hatékonyabbá, kontrollálhatóbbá dokumentumkezelési munkafolyamataikat, megismertettük őket optimalizált nyomtatási megoldásainkat.

Rávilágítottunk arra, hogy egy nyomtatási költségfigyelő rendszerrel hogyan tudják ellenőrzés alatt tartani költségeiket.

Megmutattuk a struktúrált szkennelést és archiválást, és a dokumentumok tárolásának és gyors előkeresésének módját, valamint azt, hogy egy fax szerver megoldás milyen kényelmi funkciókat rejt a költségcsökkentésen túl.

 

Végül megismerhették változó adat nyomtatási szolgáltatásunkat, amellyel a cégek, hivatalok, és önkormányzatok a csekkmegszemélyesítést hatékonyabban és olcsóbban végezhetik el.

A szakmai előadások után Kovács Lázár mesterszakács hatékony közreműködésével főztünk, sütöttünk és vacsoráztunk a Chefparadéban.vissza a hírek rovathoz


TERMÉKAJÁNLÓ

KONICA MINOLTA BIZHUB C258

25 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.600 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C227

22 lap/perc A3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.000 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C220

22 lap/perc A3+ lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
9.900 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C224e

22 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
20.800 Ft + ÁFA havidíjtól*

Szavazás

Ön mi alapján választja ki leginkább nyomtató berendezését?


 


FÉNYMÁSOLÓ BÉRLÉS

 

Munkatársat keresünk