KONICA MINOLTA BIZHUB PRO 950

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO 950

A3+ digitális nyomdagép

 

95 lap/perc sebesség
max. 2400 x 600 dpi nyomtatási felbontás
Hálózati szkennelés (FTP, E-mail, SMB, TWAIN, HDD) 
Elektronikus laprendezés
2150 lap (max. 6650 lap) papírkapacitás
40-300 g/m2 papírsúly
Kétoldalas másolás-nyomtatás
Hálózati PostScript, PCL nyomtatás
Windows, Mac OS meghajtók


95 lap/perc A3+ lapméret Fénymásoló Nyomtató
ÉRDEKLŐDÉS - ÁRAJÁNLAT

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot

Cikkszám: A0Y5021KONICA MINOLTA BIZHUB PRO 950 termék leírás

Minőség, rugalmasság, megbízhatóság, terhelhetőség egy eszközben

A nagy mennyiségű fekete-fehér dokumentumok hatékony előállítása berendezés egyszerű és megbízható működtethetőségétől függ. Ott ahol nagy mennyiségben állítanak elő fekete-fehér termékeket, mint például a központi másoló szalonok, vagy digitális nyomdák, semmitől sem félnek jobban, mint a szűk kapacitások miatti hosszú várakozásoktól. A másik tényező, ami alapvető a professzionális kivitelezhetőség szempontjából, a felsőbbrendű minőség, átlag feletti sokoldalúsággal párosítva. A Konica Minolta bizhub PRO 950 készülékében megismerhetünk egy erős és megbízható szerkezetet, mely nagy teljesítményével és számos belső laprendezési lehetőségével valamint a megnövelt képminőségi technológiájával áll a minőségi fekete-fehér nyomtatás szolgálatába. Ezzel az erőteljes kombinációval a bizhub PRO 950 teljesíti a felhasználói igényeket.

Arobusztus megjelenés egy valódi termelő berendezést takar, mely 95 oldal A4-es percenkénti teljesítményével, akár 750.000 példány havi csúcsterhelhetőségével könnyed és megbízható társa a nagy mennyiségű termelésnek. A beépített 95 lap/perc sebességű és kiváló minőségű 600 dpi felbontású szkenner számos funkcióval növeli a készülék felhasználhatóságát.

Két bizhub PRO 950 készülék kombinációja dolgozhat tandem üzemmódban is, mely hihetetlen 190 A4-es lap/perces termelési sebességet tesz lehetővé. Másként és éppen ahogy szükséges, ezek a rendszerek természetesen egyidejűleg különböző munkákat képesek feldolgozni – a teljes rugalmasság garantált.

A kiemelkedő teljesítményű nyomtatásvezérlő és a bizhub PRO 950 nyomtatási képességei együttesen teszik lehetővé a folyamatos és nagy mennyiségű termelést, elfelejthetjük így az egyszerre beérkező munkák esetén történő hosszas sorbanállást, majd a lassú nyomtatómű miatti újabb várakozási időket a munka befejezéséig. A feldolgozási folyamat felgyorsítása és a termelés optimalizációja együttesen tette lehetővé az átmenő teljesítmény növekedését, ami végül komoly hasznot hoz.

A bizhub PRO 950 nyomtatási minősége igazán nagyszerű. A Konica Minolta új rács technológiája és a saját fejlesztésű Simitri festék együtt biztosítja a kiváló nyomtatási minőséget (2.400 x 600 dpi-s felbontás).

A bizhub PRO 950 40 - 300 g/m2 sulyú rendkívül sokféle papírtípus futtatását teszi lehetővé. A tökéletes papír kezelhetőséget az intelligens papír katalógus és mixplex/mixmedia funkciók teszik teljessé.

Köszönhetően az attraktív moduláris felépíthetőségnek és a számos elérhető rendszer kialakításának, a minden igényt átfogó kötészeti lehetőségeknek, a bizhub PRO 950 könnyedén megbirkózik a speciális követelményekkel bármilyen körülmények között.

A nagy sebességű nyomtatásvezérlő kombinálva a kiváló nyomtatási minőséggel és a szavatolt megbízhatósággal, nagy teherbírással, a bizhub PRO 950 a megfelelő választás azon központi nyomtató létesítményekkel rendelkező vállalatok számára, melyek a fekete-fehér termelésben a legnagyobb szabadságot keresik.

Egydülálló képminőség úttőrő technológiával

A bizhub PRO 950 meghozta azt az igazán kiváló képminőséget, ami a korábbi fekete-fehér nyomdai rendszereknél még elérhetetlen volt. Ez nagyrészt köszönhető a Konica Minolta alapjaiban új képszerkesztő technológiájának, amely elsőként a bizhub PRO 950-ben mutatkozik be. A haladó fejlesztés eredményeként Konica Minolta Simitri polimerizált festék tulajdonságai nagyban hozzájárulnak az egyedi minőség eléréséhez. Ezentúl lehetőségünk van átfogó minőségi beállításokra az egyedülálló Tone Curve Utility segítségével, kielégítve a vevők speciális minőségi igényeit minden eddiginél gyorsabban és egyszerűbben.

A bizhub PRO 950 egyedi képsimító technológiája lenyűgöző nyomtatási felbontást produkál maximum 2,400 x 600 dpiben hatalmas lökést adva ezzel a nyomtatási minőségének. Az egyedülálló képsimító rendszer különleges megkülönböztethetőséget eredményez a szürkeárnyalatok számára, biztosítva ezzel az ábrázolás figyelemre méltóan sokoldalú variációs lehetőségeit.

Ráadásul, az innovatív Supercell technológia megengedi a teljes 256 színű szürkeskála használatát valamennyi rácstípus és frekvencia esetén, javítva ezzel a képvisszaadás módján a szövegek, a fényképek, a képek, az illusztrációk és egyéb grafikai elemek nyomtatásakor.

A felhasználók számára alapvető haszon, hogy a bizhub 950 kiterjedt beállítási lehetőségekkel rendelkezik. Például a nyomtatási rácstípusoknál az operátor választhat a photo&text (fotó és szöveg), photo (fotó) és text (szöveg) módok között. Ráadásul a pont rács esetén a készülék lehetővé teszi a felhasználó számára minden egyes munkához a legmegfelelőbb rácstípus és frekvencia (rácssűrűség) használatát.

Egy újonnan adoptált úgynevezett CIE funkció használatával a színes dokumentumok reprodukciója minden eddiginél teljesebb. Az RGB színtérből a készülék úgy konvertál át a CIE színtérre, hogy sokkal több és fokozatosabb szürke árnyalatot használva minden eddiginél megkülönböztethetőbb nyomtatási képet ad mint konvertálás nélkül.

Nem kevésbé fontos egy másik elem, a Konica Minolta egyedülálló Simitri festéke, mely garantálja a kiváló képminőséget. Simitri biztosítja féltónusok esetén a homogenitást és a finom kitöltést. A parányi festékszemcsék tisztaságot és egyértelmű definiálhatóságot nyújtanak a nyomtatott képben lévő minden apró részletre.

Optimalizált kezelhetőség intelligens feldolgozás

Bármely termelést megszakító esemény egy gát a folyamatos és sima termelési folyamatban, és ezáltal minden digitális szolgáltató törekszik arra, hogy ezt elkerülje, mivel ez többlet költséget és időt jelent. A bizhub PRO 950 rengeteg erénnyel felvértezve minimalizálja az állási időket, és maximalizálja a tényleges termelést. Ajánljuk mindazoknak, akik a termelékenység mellett a sokoldalúságot, egyéniséget és például a nagyon vonzó papír formátumokat is fontosnak tartják. A különösen lenyűgöző média rugalmassága ered egyrészt az intelligens papír katalógus, másrészt a mixplex/mixmedia funkciók kombinációjából – mindkét funkcióval az igazi papír feldolgozás csúcsát képviselve.

A maximum 6.650 ív papír kapacitásával és a 40 -300 g/m2 sulyú futtatható médiák sokaságával a bizhub PRO 950 papír kezelhetősége egyszerűen kiváló. Bármely két papírtálca azonos médiatípus beprogramozása esetén virtuálisan összekapcsolható és ettől kezdve használható egyetlen tálcaként. Az opcionális beszúró tálcák segítségével a megfelelő helyekre előnyomott íveket szúrhatunk be, vagy például színes íveket borítanak.

A mixplex és mixmedia funkciók lehetővé teszik egy dokumentumon belül az egyoldalas és kétoldalas nyomtatást illetve különböző médiatípusok használatát. A mixplex funkcióval programozható az egy- és kétoldalas nyomtatás lapról- lapra, valamint ugyanez a programozási felület az operátor számára lehetővé teszi a mixmedia funkció használatát is, mellyel szintén lapról-lapra meghatározható a használni kívánt médiák típusa, akár a bizhub PRO 950 valamennyi papírtálcájának igénybevételével.

Egy másik fontos képessége a bizhub PRO 950-nek a maximális kihasználhatóságot és gyorsabb operációt lehetővé tévő papír katalógus. Miután először felprogramoztuk a papír katalógust, a készülék kezelőjének nem kell többé tudnia vagy keresni az adott munkához megfelelő média típust. Az operátor az előkészítés folyamán egyszerűen kiválasztja az előre beprogramozott média típust a katalógusból. A funkció magában hordozza a lehetőséget például, hogy hozzá adjunk egy papír típust „vállalati kék” néven, mely jelentősen meggyorsítja az azonosítást és elkerülhetőek a félreértések.

Páratlan teljesítmény és tesreszabott minőség

A bizhub PRO 950 legújabb fejlesztésű nyomtatásvezérlője kiemelkedő tulajdonságaival hivatott biztosítani a megbízható és folyamatos termelést, csakúgy mint az állandó csúcsminőségű nyomatok előállítását. A gyors feldolgozási sebesség minden eddiginél rövidebb várakozási időket biztosít, valamint elkerülhetők ezzel a munkák feltorlódásai. Ezzel egyidejűleg a Konica Minolta innivatív Tone Curve Utility alkalmazása további rugalmas testreszabási lehetőségeket biztosít a felhasználóknak. Az egyedi felhasználói beállítások segítségével tökéletesen optimalizált nyomatképet kapunk, melyet egyedi profilként menthetünk is, és visszatérő vagy hasonló munka esetén egyetlen gombnyomással újra használhatunk.

A bizhub PRO 950 beépített nyomtatásvezérlője egy erős 2 Ghz-es processzorral, Linux operációs rendszerrel, 2 GB memóriával és 160 GB tároló kapacitással száll szembe a munkákkal. Köszönhetően a nagyságrendekkel feljavított feldolgozási sebességnek a bizhub PRO 950 könnyedén teljesíti a munkák sokaságát, valamint a JDF/JMF kompatibilitás könnyű integrációt tesz lehetővé bármilyen munkakörnyezetbe. Ez elősegíti a munkák lehető legjobban optimalizált feldolgozását, miközben a nagy mennyiségű termelés minimális idő alatt elkészül.

A Tone Curve Utility egy kiváló eszköz, mellyel a nyomtatásvezérlőn különféle beállításokat végezhetünk mint például a rács és gradációs görbe beállítások. A pont rács mód megengedi a rácsszög megváltoztatását valamint a képpont formája is számtalan alakzat közül választható. Az operátor számos előre definiált gradációs görbe közül választhat vagy szerkeszthet nagyon egyszerűen a görbe bármely tetszőleges pontját megragadva és a kívánt pontban elengedve. Bármely egyedi görbe használható a nyomtatásvezérlőn alapértelmezettként vagy menthető a nyomtatásvezérlőre az esetleges későbbi felhasználás számára, mely funkció a nyomtató driver felületén választható. Ezen átfogó funkciók lehetővé teszik az operátor számára egy teljesen átlátható, rugalmasan optimalizálható vezérlést a minőségi nyomtatás érdekében.

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO 950 bemutató

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO 950 műszaki tulajdonságok

Másolási tulajdonságok
Másolási/Nyomtatási sebesség 95 lap/perc (A4)
55 lap/perc (A3)
Első másolat kevesebb, mint 3.1 mp.
Másolási felbontás max. 600 x 600 dpi
Másolatszám 1–9,999
Féltónus 256 szürkeárnyalat
Memória 2 GB
Merevlemez 160 GB
Szkennelési tulajdonságok
Felbontás max. 600 x 600 dpi
Szkennelési sebesség Max. 95 szkennnelés/perc
Fájl formátum TIFF, PDF
Szkennelési funkciók TWAIN-, HDD,-FTP-, SMB, E-mail címre szkennelés
Nyomtatási tulajdonság
Felbontás Max.: 2,400 x 600 dpi
Nyomtatási memória 2 GB
Meghajtó Windows Vista (32/64), 2000/XP/Server 2003
Mac OS 10.2, 10.4, 10.5
Nyomtatási merevlemez 160 GB
Interfész Ethernet (10/100/1,000-Base-T)
IFv6
USB 2.0
Rendszer tulajdonságok
Automatikus eredeti lapadagoló Max. 100 eredeti
Papírméret A6 – A3+ (max. 314 x 460 mm)
Papír súly 40–300 g/m2
Papírkapacitás Standard: 2,150 lap
Max.: 6,650 lap
Kimeneti kapacitás Max. 3,200 lap
Befejezési funkciók (opció) Tűzés, Automatikus szortírozás és csoportosítás, Lyukasztás (2 és 4 pontos), Hajtás (z, levél), Élvágás, Lapbeszúrás, Füzetkészítés
Felfűtési idő kevesebb, mint 330 mp
Méret (Szél x Mély x Mag) 980 x 860 x 1 420 mm
Tömeg Kb. 285 kg

 

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO 950 kiegészítők

Nagy kapacitású papírtálca A4 (LU-407)
Az LU-407 segítségével a bizhub PRO 950 készülék összesen 6 650 ív papír befogadására képes. A feldolgozható médiák spektruma éppoly széles, mint a választható papírvastagság, (40-300 g/m2).

Nagy kapacitású papírtálca A3(LU-408)
Az LU-408 segítségével a bizhub PRO 950 készülék összesen 6 150 ív papír befogadására képes. A feldolgozható médiák spektruma éppoly széles, mint a választható papírvastagság (40-300 g/m2). A legnagyobb felhasználható papírméret az A3+ (314 x 460 mm).

Tűzős finisher(FS-528)
A bizhub PRO 950 kiegészítve a tűzős finisherrel ideális választás marketing ügynökségek és vállalati központi sokszorosító részlegek számára. Opcionálisan kiegészíthető lapbeszúró* és lyukasztó ** egységgel.

Füzet készítő finisher(FS-611)
A bizhub PRO 950 kiegészítve a füzetkészítő finisherrel köszönhetően, a hajtogató egységnek teljesen automatikusan készíthetők füzetek és brosúrák, továbbá kényelmesen és gyorsan készíthetők félbehajtott és levélbe hajtott dokumentumok. Opcionálisan kiegészíthető lapbeszúró* és lyukasztó ** valamint élvágó egységgel is***.

Z-hajtó és lyukasztó egység(ZU-607)
A bizhub PRO 950 és a Z-hajtó és lyukasztó egység kombinációja lehetővé teszi az A3 és A4R –es ívek lyukasztását és Z-hajtását, lecsökkentve ezzel a méretüket A4 illetve A5 formátumra. Megfelelő opciókkal a nagyobb méretű ívek Z-hajtással beszúrhatók (akár lyukasztva is) kisebb méretű brosúrákba.

Élvágó egység (TU-502)
Az FS-611 füzet készítő finisher és az él vágó egység kombinációja valamennyi füzet típus számára elérhetővé teszi az él vágás lehetőségét. A középen hajtott és tűzött füzetek esetén maximum 20 ívig (beleértve az akár vastag borítót is) elérhető az él vágás, ezzel professzionális kinézetet ad minden könyvnek. A TU-502 egyben kirakóként is működik, maximális kapacitása 100 füzet.

*szükséges a beszúró egység(PI-506),**szükséges a lyukasztó egység(PK-505),***szükséges az él vágó egység(TU-502)

Rendszer konfigurációk:

Rendszer 1

Céges dokumentumokhoz

 • 95 A4 lap/perc nyomtatási sebesség
 • 95 lap/perc szkennelési sebesség
 • Beépített duplex
 • Mixplex és mixmedia funkció
 • Kiemelkedő képminőség
 • 12” színes érintőképernyős kijelző
 • 100 lapos tűzés és lyukasztás
 • Kimeneti kapacitás 3 200 lap

Rendszer 2

Marketing anyagokhoz és dm levelekhez

 • 95 A4 lap/perc nyomtatási sebesség
 • Beépített duplex és PostScript ajánlott
 • Mixplex és mixmedia funkció
 • Lyukasztás és lapbeszúrás
 • 6,650 lap papírkapacitás
 • 40 - 300 g/m2 (nagykapacitású kazettából)
 • 100 ív tűzése és kapocs vágással
 • Az előre nyomtatott anyag beszúrása

Rendszer 3

Prospektus nyomtatáshoz

 • 95 A4 lap/perc nyomtatási sebesség
 • Beépített duplex
 • Mixplex és mixmedia funkció
 • Kiemelkedő képminőség
 • 12” színes érintőképernyős kijelző
 • max. 20 ívig
 • Középhajtás és levélhajtás 3 ívig

Rendszer 4

Prospektusokhoz és dm levelekhez

 • 95 A4 lap/perc nyomtatási sebesség
 • Beépített duplex és PostScript ajánlott
 • Mixplex és mixmedia funkció
 • Kiemelkedő képminőség
 • Max. 6 150 lap papírkapacitás
 • Füzet készítés max. 20 ívig
 • Közép és levélhajtás 3 ívig
 • A3+ (314 x 460 mm) max. 300 g/m2

Rendszer 5

Prospektusokhoz, szórólapokhoz Z-hajtással

 • 95 A4 lap/perc nyomtatási sebesség
 • Beépített duplex és PostScript ajánlott
 • Lyukasztás és lapbeszúrás
 • Mixplex és mixmedia funkció
 • Max. 6 150 lap papírkapacitás
 • Füzet készítés max. 20 ívig
 • Z-hajtás A4 és A5 méretű dokumentum esetén

Rendszer 6

Prospektusokhoz, szórólapokhoz és füzetekhez

 • 95 A4 lap/perc nyomtatási sebesség
 • Beépített duplex és PostScript ajánlott
 • Mixplex és mixmedia funkció
 • Kiemelkedő képminőség
 • Max. 6 150 lap papírkapacitás
 • A3+ (314 x 460 mm) max. 300 g/m2 papír súly
 • Füzet készítése max. 20 ívből, élvágással
 • Max. 100 füzet kirakása

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO 950 letöltések

Konica Minolta Bizhub PRO 950 Prospektus, PDF
Konica Minolta Bizhub PRO 950 Termékismertető