bEST Guard
 

bEST Guard

Biztonságos nyomtatás alkalmazás az adatszivárgás megakadályozására

 

Biztonságos nyomtatás
Eszközhozzáférés-kontroll
Adatszivárgás megelőzés
Dokumentum biztonság

A bEST Guard egy olyan biztonsági alkalmazás, amely segít megvédeni a bizalmas vállalati információkat a bizalmas dokumentumokkal történő műveletek ellenőrzésével. Másolatokat készít a dokumentumokról és rögzíti a vele történt műveleteket egy adatbázisban, mely alapján visszakövethető és így megakadályozható az adatszivárgás. Ajánljuk minden olyan vállalat és cég számára, akiknek kiemelten fontos az adatszivárgás megakadályozása.


ÉRDEKLŐDÉS - ÁRAJÁNLAT

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot

Cikkszám: SOLBGbEST Guard termék leírás

A bEST Guard rögzít minden szkenneléssel, másolással, nyomtatással vagy faxolással kapcsolatos információt, a műveletet végző felhasználó azonosítóját, a pontos dátumot, időpontot és a fájl másolatát, amellyel a multifunkciós eszközön dolgoztak. Az alkalmazás támogatja a központi üzemeltetést, így a rendszergazdák egyszerűen beazonosíthatják, visszatekinthetik az esetleges adatszivárgást.

A program nagy előnye, hogy a rendszergazdák a rendelkezésére álló adatbázisból azonnal ki tudják nyerni a kívánt információkat. Az adatbázis segítségével gyorsan visszakereshető, hogy a bizalmas dokumentumokon ki, mikor és hol végzett el egy adott műveletet, vagy mely dokumentum került továbbításra. A bEST Guard ideális választás azoknak a cégeknek, akik szeretnék áttekinthetővé tenni a bizalmas dokumentumok életútját, hogy megakadályozhassák az adatok kiszivárgását.

Adatszivárgás megelőzése

  • Automatikus képnaplózás: Minden szkennelt, másolt, nyomtatott vagy faxolt állományról a program másolatot készít, és rögzíti az összes többi hozzá kapcsolódó információt is, amely a művelet során keletkezett, mint például a felhasználónév, vagy az időpont.
  • Hatékony adatbázis böngésző: A bEST Guard lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy a megadott kritériumok szerint azonnal kereshessenek, kijelölve a megfelelő opciókat, gyorsan rászűrhetnek a kívánt tartalomra.
  • Riportolás és e-mail értesítés: A naplóról jelentés készíthető, valamint automatikus e-mail hibaüzenet is küldhető a rendszergazdának.
  • Egyszerű beállítások: Kevesebb, mint 30 perc alatt feltelepíthető a program egy Windows szerverre.
  • MFP monitorozás és naplózás: A bEST Guard ellenőriz és naplóz minden műveletet, amit a hálózati MFP-ken végeztek.

Kérjük, vegye figyelembe

  • A bEST Guard csak a multifunkciós eszközön történő azonosítást igénylő alkalmazásokkal együttműködve nyújt hatékony védelmet.
  • Az alkalmazás megfelel az adatvédelmi törvényeknek, de ezek területenként eltérhetnek.

bEST Guard bemutató

bEST Guard műszaki tulajdonságok

bEST Guard kiegészítők

bEST Guard letöltések

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letöltés.