KONICA MINOLTA BIZHUB C654e

KONICA MINOLTA BIZHUB C654e

színes multifunkciós nyomtató SRA3

 

65 lap/perc sebesség
Kétoldalas másolás-nyomtatás
Hálózati színes PCL, PostScript, XPS nyomtatás
1800 x 600, 1200 x 1200 dpi felbontás
Duálszkenner 180 lap/perc sebesség
Hálózati színes szkenner (FTP,E-mail,SMB,Box,WebDAV,DPWS,USB,TWAIN)
1,2 GHz processzor, 2 GB memória, 250 GB HDD
Windows, Unix, Citrix, Linux, Mac OS meghajtók
Elektronikus laprendezés
3650 lap papírkapacitás, gyári gépasztal
A6-SRA3 másolási méret, 52-300 g/m2 papírsúly


65 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
ÉRDEKLŐDÉS - ÁRAJÁNLAT

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot

Cikkszám: A2X1027KONICA MINOLTA BIZHUB C654e termék leírás

  • Nyomtatási/másolási sebesség (színes): 60 lap/perc (A4) és 30 lap/perc (A3)
  • Nyomtatási/másolási sebesség (fekete-fehér): 65 lap/perc (A4) és 33 lap/perc (A3)
  • Papír formátumok: A6-SRA3, egyedi papírméretek és banner papír max. 1,2 méterig
  • 9 hüvelykes kapacitív érintőkijelző többérintős felülettel
  • Duálszkenner automatikus lapadagoló; a kétoldalas dokumentumok egymenetben történő szkennelése 180 kép/perc sebességgel
  • Sokrétű finishelési opció és papírtálca konfiguráció az egyedi igényeknek

Funkcionalitás

Csatolt kép

Korlátok nélküli használhatóság

A mai világban az egyik legfőbb elvárás a kommunikációs eszközökkel szemben az egyszerű használhatóság. A bizhub C654e/C754e a felhasználóbarát, innovatív 9 hüvelykes színes érintőképernyő bevezetésével új szintre lépett. Ez az új érintőképernyő garantálja a „multi-touch” funkciót és az intuitív „Drag&Flick” műveletet, a már jól ismert okos telefonokhoz és tábla PC-k hasonlóan. Az új generációs Konica Minolta eszközökön a felhasználói felületet teljesen újratervezték és a korlátlan használhatóságra helyezték a hangsúlyt, aminek az eredménye, hogy a berendezések jól strukturáltak, és könnyedén személyre szabhatóak:

  • A fő panelen keresztül ez egyik legfontosabb az eszköz alapvető funkcióinak azonnali elérhetősége (pl. nyomtatás, másolás, szkennelés, fax stb.), amely ikonokat egyénileg kiválasztott módon és szabadon el lehet helyezni az érintőképernyőn. A menü képernyő közvetlen hozzáférést biztosít minden MFP funkcióhoz: másolás, szkennelés, fax, box valamint a telepített alkalmazásokhoz és a beállított munkafolyamatokhoz.
  • A felugró ablakok által elérhetőek a funkció beállítások. Ezzel elkerülhető, hogy a felhasználó elvesszen túl sok funkció között a képernyőn.
  • Az egyszerűbb megértés és az intuitív működés érdekében az ikonok sokkal nagyobbak, logikusabbak és a szám gombok száma a minimálisra csökkent.
  • A különböző funkciók elérhetősége korlátozható 3 előre beállított módon (alap, standard és teljes), ez lehetővé teszi az MFP működésének a strukturálását különböző felhasználói csoportokra (pl. rendszeres és gyakori felhasználók) elkerülve ezzel a túl sok választási lehetőséget.

Fejlett nyomtatási lehetőségek

A bizhub C654e/C754e-ben az új generációs Emperon nyomtatásvezérlő van, amely biztosítja az egyszerű integrációt a hálózatba és garantálja a kompatibilitást a felhasználói környezettel. A standard PCL, PostScript3, PDF és XPS támogatással az Emperon maximális kompatibilitást biztosít a CITRIX, Windows meghajtókkal, WHQL tanúsítvány alapján is.

Mindezen felül az egyszerű kezelhetőséget fokozza az egyedi kezelői felület kialakítása: a MyTab funkcióval egyénre szabható, valamint kiválaszthatóak a leggyakrabban használt funkciók egyetlen felületre. A Konica Minolta „Universal Printer Driver” lehetővé teszi a rendszergazda számára, hogy egyetlen telepítési folyamat elindításával installálja az összes Konica Minolta eszközt egyszerre.

Az Emperon™ nyomtatásvezérlő esetén lehetőség van , hogy speciális egyedi követelményeknek feleljen meg, mint például a natív OCR vagy vonalkód nyomtatás, valamint a Unicode támogatás, ERP alkalmazások, SAP. A bizhub C654e/C754e rendelkezik SAP tanúsítvánnyal. A felhasználókat szolgálja az egyszerű üzembehelyezés, a megbízható technológia és az SAP felhasználó támogatás. A Konica Minolta az SAP Printer Vendor program „Gold Partner”-e.

A bizhub C654e/C754e speciális nyomtatási funkciói közé tartozik az úgy nevezet „carbon copy” funkció. Ez által lehetőség van egy dokumentumot egyszerre több példányba kinyomtatni különböző típusú, vagy színű papírokra pl. az ügyfél számára fehér, a szállítónak sárga, az archiváláshoz pedig zöld.

Felkészülve a mobil világra

A mai felgyorsult világban a vezetékes kommunikáció mellett nagyon sok múlik a hatékony és sokoldalú megoldásokon, amelyek mind az eszközök használhatóságát fokozzák. A bizhub C654e/C754e támogatja a PDF, az XPS és az OOXML (docx, xlsx és pptx) fájlok közvetlen nyomtatását és még illesztő program telepítésére sincs szükség. Ezen kívül a PageScope Mobile App számos szoftver-alapú alkalmazást biztosít nyomtatásra, szkennelésre mobil eszközökről.

Nagyobb vállalati környezetben, ahol sokkal szélesebb körűek az igények a Konica Minolta a felhős nyomtatási megoldást ajánlja, amely lehetővé teszik a szerver alapú meghajtó nélküli nyomtatást, hogy a mobil nyomtatás kezelhető és biztonságos legyen. A bizhub C654e/C754e alkalmas, hogy csatlakoztassuk a Google Apps-t és a Microsoft SharePoint-t, amely biztosítja a közvetlen MFP panel hozzáférést.

Komplett szkennelési megoldások

A mai irodai életben kiemelkedő fontossággal bír a hatékony szkennelés, a dokumentumok elektronikus továbbítása, az egyszerű archiválhatóság. A bizhub C654e/C754e mind hardver szempontjából, mind pedig funkciók tekintetében garantálja a használható és hatékony szkennelést. A bizhub C654e/C754e gyors duplex szkennerével ideális megoldást nyújt a profeszszionális dokumentumarchiválásra és, ezáltal könnyen beilleszthető a dokumentum. Percenként 180 kép szkennelésére képes, és egyszerre egyidejűleg mindkét oldalt. Akár eltérő típusú, méretű egy-két oldalas dokumentumot szkennelünk be az üres oldalakat automatikusan kiszűri az ellenőrzési folyamat során.

Szkennelési funkciók: email-címre (Me), FTP-re, SMBre (Home), Box-ba szkennelés, USB, és a standard TWAIN szkennelést. Támogatják a következő fájltípusokat: JPEG, TIFF, PDF, kompakt PDF, PPTX, XPS és kompakt XPS. A beépített OCR (optikai karakter felismerés) lehetővé teszi a kereshető PDF-k és PPTX dokumentumok létrehozását. A kereshető dokumentumok legfőbb előnye, hogy egész szövegre vonatkozóan kereshetünk, így egyszerűbbé válik a teljes szöveg, vagy részek másolása. A valós idejű szkennelésnek köszönhetően elkerülhető a hibás, nem megfelelő dokumentumok elküldése az ellenőrzés előtt. Mielőtt a küldés gombot lenyomja a felhasználó ellenőrizni tudja a dokumentumot az előnézeti képernyőn.

A PDF szkennelés frissítésének lehetőségével, elérhetővé válik az ellenőrizhető PDF/A formátum 1b szabványa vagy az OCR (optikai karakter felismerés) PDF/A 1a formátuma. A Konica Minolta kompakt PDF formátum szkennelési folyamata megfelel minden jogi archiválási követelményeknek. Az eredeti fájlok mérete akár 1/20-ra csökkenthető, ami jelentősen növeli a tárhely kapacitást.

Hatékony dokumentum kezelés

A standard funkciókon kívül a bizhub C654e/C754e rendelkezik a Konica Minolta bEST „bizhub Extended Solution Technology” megoldással, amely biztosítja a kiterjesztett dokumentum feldolgozást és továbbítást. A bEST garantálja a zökkenőmentes munkafolyamatokat és a különböző alkalmazások lehetővé teszik az eszközök személyre szabását a felhasználói igényeknek megfelelően. Ezen funkciók közé tartozik pl. a beérkező számlák digitalizálása és indexelése, illetve átalakítás adott fájltípusra például PDF/A egyszerűen és gyorsan végrehajtható az OCR-nek (optikai karakter felismerés) és a Zone OCR-nek köszönhetően.

A bizhub C654e/C754e a teljes panel integrációnak és a hozzákapcsolódó szoftvereknek köszönhetően hardver nélkül képes elvégezni feladatokat. Közvetlenül a színes érintőképernyőről indítható dokumentumarchiválási folyamat, az összes szükséges információ beírásával, mint például: a dokumentum típusát, és az egyéb index mezők kitöltésével anélkül, hogy a szkennelési folyamat alatt egyéb beavatkozásra lenne szükség a PC-ről.

Ezen túlmenően, lehetőség van széles körben, hogy opcionálisan hozzáférést biztosít szinte bármelyik háttéralkalmazáshoz, beleértve a dokumentumkezelő rendszereket pl.: Enterprise Content Management Systems, Microsoft SharePoint stb.

Finishelési opciók

Csatolt kép

Megbízható hitelesítés 

A hitelesítés időmegtakarítást, és kiterjesztett hatékonyságot eredményez az adminisztrátorok számára azáltal, hogy gyorsan és egyszerűen beállíthatják pl. a nyomtatási korlátokat. Ez a nyomatvolumenek és a nyomtatási költségek jelentős csökkenését eredményezheti. A felhasználók nyomtatási limit korlátozásai érvényesek minden hálózatba kötött eszközre, amelylyel még hatékonyabbá válik a költség optimalizáció. A felhasználó azonosítás történhet újérhálózat, illetve IC kártyaazonosítással. Az azonosítás előfeltétele a „Follow-me” nyomtatás, amely biztosítani tudja a biztonságos nyomtatást. A „pull print” és a biztonsági nyomtatás is elérhető minden bESTen OpenAPI alkalmas berendezésen a hálózaton keresztül. A rendszer garantálja, hogy a nyomatok védve vannak az illetéktelen felhasználóktól, hiszen a dokumentumot csak annak a tulajdonosa tudja kinyomtatni közvetlenül a berendezés mellől.

Adminisztrációs munkafolyamatok 

A bizhub C654e/C754e beépített távvezérlő paneljének köszönhetően az eszköz elérhető egy standard web böngészőn keresztül, amely megkönnyíti az eszközkezelést, és a felhasználói támogatást. A adminisztrációs beállítások megváltoztatásához csak le kell zárni a panelt és a felhasználók nem követhetik fi gyelemmel az üzemeltetetési folyamatokat. A PageScope Net Care Device Manager elősegíti a rendszer hálózati beállítását és a központi státusz ellenőrzések implementációját. Ez az eszköz jelentősen csökkenti az adminisztratív munkát, gyors hozzáférést biztosít egyénenként a hálózaton belüli eszközökre az egyszerű monitorozáshoz. A státusz visszahívások és az automatikus e-mail-es értesítések azonnali reakciót garantálnak a nyomtatási problémákra. A PageScope Net Care Device Manager nemcsak időt takaríthat meg, hanem növeli a rendszer termelékenységét is.

KONICA MINOLTA BIZHUB C654e bemutató

KONICA MINOLTA BIZHUB C654e műszaki tulajdonságok

Operációs rendszerek

Csatolt kép Csatolt kép Csatolt kép Csatolt kép Csatolt kép Csatolt kép Csatolt kép

Másolási specifikáció

Másolási eljárás Elektrosztatikus lézer másoló, indirekt képátíró szalagos tandem technológia
Festék Simitri HD® polimerizált toner
Másolási/nyomtatási sebesség fekete-fehér (A4, oldal/perc) 65
Másolási/nyomtatási sebesség színes (A4, oldal/perc) 60
Másolási/nyomtatási sebesség fekete-fehér (A3, oldal/perc) 33
Másolási/nyomtatási sebesség színes (A3, oldal/perc) 30
Duplex sebesség fekete-fehér (A4, oldal/perc) 65
Duplex sebesség színes (A4, oldal/perc) 60
Első másolat/nyomtatás ideje (fekete-fehér, másodperc) 3,7
Első másolat/nyomtatás ideje (színes, másodperc) 5,3
Felfűtési idő (másodperc) Kb. 22*
* A felfűtési idő függ a működési környezettől és a használattól.
Másolási felbontás (dpi) 600 x 600
Féltónus 256 árnyalat
Másolatszám 1-9999
Eredeti formátuma A5-A3
Kicsinyítési-nagyítási arány 25-400% akár 0,1%-os lépésekben; automatikus nagyítás
Másolási funkciók Fejezet, fedlap- és lapbeszúrás, próba másolat, nyomtatásiteszt beállítás, digital art, munka memória, posztermód,képismétlés, összemásolás, bélyegzés, másolatvédelem

Nyomtatási specifikáció

Nyomtatási felbontás 1800 x 600
1200 x 1200
Kontoller processzor sebesség 800 MHz
Lapleíró nyelvek PCL6 (XL 3.0); PCL 5c; PostScript 3 (CPSI 3016); XPS
Operációs rendszerek Windows XP (32/64)
Windows VISTA (32/64)
Windows 7 (32/64)
Windows 8 (32/64)
Windows Server 2003 (32/64)
Windows Server 2008 (32/64)
Windows Server 2008 R2 (64)
Windows Server 2012 (64)
Macintosh OS X 10.x
Unix, Linux, Citrix
Nyomtató betűtípusok 80 PCL Latin; 137 PostScript 3 Emulation Latin
Nyomtatási funkciók Direkt -PCL, -PS, -TIFF, -XPS nyomtatás, direkt nyomtatásPDF és titkosított PDF fájlokból, direkt nyomtatás OOXML(docx, xlsx, pptx) kevert média és összemásolás funkciók,"Easy Set”, vízjel, másolatvédelem

Szkenner specifikáció

Szkennelési sebesség (színes, kép/perc) Max. 180 kép/perc
Szkennelési sebesség (fekete-fehér, kép/perc) Max. 180 kép/perc
Szkennelési felbontás (dpi) Max.: 600 x 600
Szkennelési módok Szkennelés e-mail címre (Scan-to-Me)Szkennelés SMB-re (Scan-to-Home)Szkennelés FTP-reSzkennelés fiókbaSzkennelés USB-reSzkennelés WebDAV-raSzkennelés DPWS-reHálózati TWAIN szkennelés
Fájl formátumok JPEG; TIFF; PDF; PDF/A 1a és 1b (opcionális); kompakt PDF;titkosított PDF; kereshető PDF (opcionális); XPS; kompaktXPS; PPTX; kereshető PPTX (opcionális); kereshető DOCX/XLSX (opcionális)
Szkennelési címek 2100 (egyedüli + csoportos); LDAP támogatás
Szkennési funkciók Jegyzet (szöveg/idő/dátum) PDF-ben max. 400munkaprogram, valós idejű előnézet

Fax specifikáció

Fax standard Super G3 (opcionális)
Fax átviteli idő Analóg
i-Fax
Színes i-Fax (RFC3949-C)
IP-Fax
Fax felbontás Max: 600 x 600 (ultra-finom)
Fax tömörítés MH; MR; MMR; JBIG
Fax modem Max. 33.6 Kbps
Fax célhelyek 2100 (egyedüli + csoportos);
Fax funkciók Polling, Időzített, PC-Fax, bizalmas box-ba vétel, vétel email-be/FTP/SMB, max. 400 munkaprogram

Felhasználói-fiok specifikáció

Max. letárolható dokumentum Max. 3000 dokumentum vagy 10000 oldal
Felhasználói-fiók típusok Publikus;Személyes (jelszavas azonosítás);Csoportos (azonosítással)
Rendszerfiók típusok Biztonságos nyomtatás;Titkosított PDF nyomtatás;Fax fogadás;Fax polling
Felhasználói-fiók funkciók Ismétlés; kombinálás;Letöltés;Küldés (e-mail/FTP/SMB és fax);Másolás fiókból fiókba

Rendszer specifikáció

Rendszer memória 2048 (standard)
Rendszer merevlemez 250 (standard)
Interfész 10-Base-T/100-Base-T/1,000-Base-T Ethernet; USB 2.0
Hálózati protokoll TCP/IP (IPv4 / IPv6); IPX/SPX; NetBEUI; AppleTalk (EtherTalk); SMB; LPD; IPP; SNMP; HTTP
Hálózati keret Ethernet 802.2; Ethernet 802.3; Ethernet II; Ethernet SNAP
Automata dokumentum adagoló Max. 100 eredeti; A6-A3; 35-210 g/m2
Duálszkenner ADF
Papírméret A6-SRA3, egyedi papírméretek,
banner papír max. 1200 x 297 mm
Papírsúly 52-300 g/m2
Bemeneti papírkapacitás Standard: 3650 lap
Max: 6650 lap
Standard papírtálcák 1. tálca: 500 lap, A5-A3, 52-256 g/m2
2. tálca: 500 lap, A5-SRA3, 52-256 g/m2
Kézi lapadagoló: 150 lap, A6-SRA3, egyedi méretek, banner, 52-300 g/m2
Automatikus duplexelő A5-SRA3; 52-256 g/m2
Finishelési módok (opció) Ofszet, csoportosítás, eltolásos rendezés, tűzés, lyukasztás, lapbeszúrás, Z-hajtás, közép hajtás, levél-hajtás, kiskönyv készítés
Kimeneti kapacitás (finisherrel) Max. 3300 lap
Kimeneti kapacitás (finisher nélkül) Max. 250 lap
Tűzés Max. 100 lap vagy 98 lap + 2 borító (max. 209 g/m2)
Tűző kimeneti kapacitás Max. 1000 lap
Levél hajtogatás Max. 3 lap
Levél hatogatási kapacitás Max. 30 lap (tálca); végtelen
Füzet Max. 20 lap vagy 19 lap + 1 borító (max. 209 g/m2)
Füzet kimeneti kapacitás Max. 100 lap (tálca); végtelen
Ajánlott havi másolás/nyomtatás 125000 oldal
Maximális havi másolás/nyomtatás 250000 oldal
Toner élettartam (fekete) 47200
Toner élettartam (CMY) 31500
Képalkotó egység élettartam (fekete) 300000/1200000 (Dob/Developer)
Képalkotó egység élettartam (CMY) 155000
Energia felvétel 220-240 V / 50/60 Hz
Kevesebb, mint 2,1 kW (rendszer)
Rendszer méretek (szé. × mé. × ma.) 650 x 799 x 1,155 mm
Rendszer tömeg Kb. 221

Rendszer tulajdonságok

Biztonság ISO 15408 EAL3, IP cím szűrés és port blokkolás, SSL2; SSL3és TSL1.0 hálózati kommunikáció, IPsec támogatás, IEEE802.1x támogatás, Felhasználó azonosítás, Azonosítottbejelentkezés, Biztonsági nyomtatás, Merevlemez felülírás(8 standard típus), Merevlemez adattitkosítás (AES 128),Memória adatok automatikus törlése, Bizalmas fax továbbítás, Felhasználói nyomtatási adattitkosítás, Másolatvédelem(jelszó)
Elszámolás 1000 felhasználói költséghelyActive Directory támogatás (felhasználó név + jelszó +email + smb mappa)Felhasználói hozzáférés meghatározásBiometrikus hitelesítés (ujj érhálózat) (opciós)ID kártyaolvasó (opciós)
Szoftver PageScope Net Care Device Manager
PageScope Data Administrator
PageScope Box Operator
PageScope Direct Print
Print Status Notifier
Driver Packaging Utility
Log Management Utility

KONICA MINOLTA BIZHUB C654e kiegészítők

BT-C1 Banner tálca
LU-204 Nagykapacitású papírkazetta (SRA3)
LU-301 Nagykapacitású papírtálca (A4)
FS-535 Tűzős-hajtogatós finisher
JS-602 Munkaszeparátor FS-535-höz  (nem használhatóPI-505-el együtt)
PI-505 Lapbeszúró FS-535-höz (nem használható JS-602-vel együtt)
SD-512 Hajtogatós finsher FS-535-höz
ZU-606 Z-hajtogató egység FS-535-höz
PK-521 Lyukasztó egység  FS-535-höz
FS-534 Tűzős Finisher
SD-511 Gerintűző hajtogató egység FS-534-hez
PK-520 Lyukasztó egység FS-534-hez
OT-503 kimeneti tálca
FK-511 Fax egység
SP-501 Fax bélyegző egység
Spare Marker Stamp 2  
EK-604 Local IF egység
EK-605 Interfész egység (USB Keyb. Conn.)
SC-508 Biztonsági egység(dual scan esetén 2 szükséges)
WT-509 Munkasztal (Upright Panel)
AU-102 Biometrics II
WT-506 Munkasztal
MK-735 Mount Kit
KH-102 Billentyűzettartó
Key Counter Kit 4  
Key Counter Mount Kit  f. Col.MFPs  
SX-600 Network-to-Wireless Adapter  
IC-414  Image Controller (Fiery)
VI-506 Interface Kit IC-414
Color Profiler V3 Suite w. ES-1000 UV-Filter  
Color Profiler V3 Suite w. ES-1000 non-UV Filter  
Color Profiler V3 Suite - Software  only  
Color Profiler Scan Table i1iO  
ES-1000 UV-Filter - Hardware only  
ES-1000 non-UV-Filter - Hardware only  
Fiery SeeQuence Impose 1.0  
Fiery SeeQuence Compose 1.0  
Fiery SeeQuence Suite 1.0 (Impose + Compose)  
Hot Folder f. IC-414  
Auto Trapping f. IC-414  
LK-101 v3 i-Option License Kit
LK-102 v3 i-Option License Kit
LK-105 v3 i-Option License Kit
LK-106 i-Option License Kit
LK-107 i-Option License Kit
LK-108 i-Option License Kit
UK-204 i-Option Upgrade Kit

KONICA MINOLTA BIZHUB C654e letöltések

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letöltés.