Konica Minolta Workplace Hub

WORKPLACE HUB

WORKPLACE HUB 2017. március 23-án Berlinben, nemzetközi sajtótájékoztatón került bemutatásra a Konica Minolta Inc. legújabb, vállalatoknak szóló innovatív IT megoldása. Az anyavállalat vezérigazgatója, Shoei Yamana ünnepélyes keretek közt jelentette be a jövő munkahelyét képviselő korszakalkotó megoldásunkat, a WORKPLACE HUB-ot.


konica minolta workplace hub

Ez egy olyan technológiai platform, amely egyszerűbbé teszi a szervezetek számára az IT folyamatokat, üzemeltetést, és egyben hozzájárul az IT szolgáltatásokhoz kapcsolódó költségek optimalizálásához, a működési és üzleti folyamatok hatékonyabbá tételéhez.

Egy vállalaton belül a teljes IT infrastruktúra menedzselését és koordinálást lehetővé teszi, kapcsolódik a már meglévő és a jövőben bevezetett IT rendszerekhez és eszközökhöz, továbbá egy központi admin dashboard felületet biztosít a felhasználók számára. Mindezen felül számos funkció és alkalmazás integrálásával a WORKPLACE HUB az IoT, az adatelemzés és a mesterséges intelligencia előnyeit egyesíti, megváltoztatja a munka világát, hozzájárul az üzlet növekedéséhez, és egyben központi része lesz a jövő irodájának.

A vállalatoknak szóló integrált megoldás, egy erős szerverszámítógépből, integrált storeage-ból, egy multifunkciós irodai eszközből, illetve a köré épülő szoftvercsomagból áll.

Funkcionalitás szemszögből nézve, a WORKPLACE HUB az alábbi szolgáltatásokat nyújtja a vállalatok és dolgozóik számára: 

 1. MENEDZSMENT - ADMIN DASHBOARD
  Wif-fi kezelés, eszköz és szoftver menedzsment, szerver és back-up beállítások, biztonsági beállítások, felhasználó menedzsment, marketplace
 2. EGYÜTTMŰKÖDÉS - TEAMSPACE felület
  Kommunikáció, file megosztás, nyomtatás, smart alkalmazások stb..
 3. TECHNOLÓGIA – IT INFRASTRUKTÚRA
  kezelés MFP, szerver, storage, hybrid cloud, Wi-fi
 4. TÁMOGATÁS – MENEDZSELT IT SZOLGÁLTATÁSOK
  Rendszer biztonság, adatvédelem, storage és back up menedzsment, on site installáció, folyamatos proaktív menedzsment, professzionális IT szolgáltatások, Helpdesk 

További információk

A WORKPLACE HUB európai és magyarországi debütálása 2017 őszére tehető.

 

 


vissza a hírek rovathoz