A BLI “Pick” díjjal jutalmazta a Konica Minolta új multifunkciós berendezéseit
 

A BLI “Pick” díjjal jutalmazta a Konica Minolta új multifunkciós berendezéseit

A BLI “Pick” díjjal jutalmazta a Konica Minolta új multifunkciós berendezéseinek - Bizhub 223 és Bizhub 423 - termelékenységét és hatékonyságát. A Buyers Laboratory Inc. (BLI), egy híres független teszt laboratórium, amely az irodai nyomtató-másoló berendezések és szolgáltatások vizsgálatával, elemzésével foglalkozik, és 2011 első heteiben díjjal jutalmazta a Konica Minolta fekete-fehér multifunkciós berendezéseit. A BLI Pick of the Year díjjat a bizhub 223 és a bizhub 423 kapta.

“Kiemelkedő teljesítmény, erős felépítés és versenyképes árak, plusz változatos finishelési lehetőségek, egyszerű használat, ezek azok a tulajdonságok, amelyeknek köszönhetően a Konica Minolta közepes sebességű berendezései kiérdemelték a BLI ‘Pick’ award winners,”- mondja Olaf Lorenz a Konica Minolta Business Solutions Europe nemzetközi marketing menedzsere. “Megnéztük azokat az MFP-t, amelyek kiváló eredményeket produkálnak minden irodai körülmények között a megbízhatóságuk, termelékenységük és kiemelkedő képminőségüknek köszönhetően.”

A Konica Minolta bizhub 363-nak nagyon alacsony az energia fogyasztása főleg alvó módban, amely nem befolyásolja a termelékenységet. Ezen tulajdonságra figyeltek fel a BLI kutatói és elemzői és kapta meg a bizhub 363 az “Outstanding Achievement” díjjat az A3-as MFP kategóriában. A felfűtési idő a legrövidebb volt az összes tesztelt alvó módban lévő model közül, teljes függetlenül attól, hogy energiatakarékos módban volt vagy sem. Működés közben is alacsonyabb az átlag energiafelhasználás, mint a versenytársak esetében. Ezen eredmények fényében közel 57%-os energia megtakarítást eredményezhet.

A bizhub 223 és 423 alacsony és közép sebességű fekete-fehér kategóriában nyerték el a BLI’s “Pick of the Year” díjját: a bizhub 223 a “Kiemelkedő 21-től 30 lap/percig A3 monokróm MFP” – a bizhub 43 a “Kiemelkedő 41-től 50 lap/percig A3 monokróm MFP”. A kiemelkedő termelékenység az egyik legfőbb előnye ezeknek az eszközöknek. Mindkét MFP kiváló teljesítmény nyújt akár egyoldalas, akár többoldalas dokumentum beállítást használunk - fontos tényező minden felhasználó számára a működési költségek csökkentése és a környezet kímélése.
A egy évben kétszer a “Picks” megbízhatóságot méri fel, amit a szolgáltatás és megelőző karbantartásra vonatkozó hívásokra terjed ki. A felmérés kiterjed: a másolási - nyomtatási minőségre, termelékenységre, az egyszerű használhatóságra, gazdaságosságra, hálózati kapcsolódások a munkaállomásokra, adminisztrációra, nyomtatásvezérlőkre és a szkennelési megoldásokra. A környezeti teszt esetében a BLI méri a felhasznált energiát működés, alvó illetve energiatakarékos üzemmódban egyaránt. A riport tartalmaz egy tervezett energiafogyasztást és költséget minden termékszegmensre vonatkozólag.

“The BLI Winter 2011 A3-size MFP ‘Pick’ Award for our monochrome bizhubs 423 and 223 as well as the ‘Outstanding Achievement’ award for the energy efficiency of the bizhub 363 are very special accolades to us because of the testers’ statements that came with them,” adds Olaf Lorenz. “Our devices’ reliability and productivity along with their high image quality, ease of use and environmental friendliness make them true overall top performers. This is what we offer our customers and what has now been approved by BLI.”

Buyers Laboratory (BLI)
A Buyers Laboratory Inc. 50 éve az irodai berendezések független vezető tesztlaboratóriuma és fogyasztóvédelmi intézménye. Mindezeken kívül közzé teszi az ipar legátfogóbb és legpontosabb teszteredményeit a BLI által havonta, a mintegy 1000 m2-es laboratóriumaiban elvégzett, kimerítő és alapos vizsgálatairól az irodai dokumentummásoló berendezésekkel kapcsolatban, és az intézmény a szabványok, a másológépek, nyomtatók, faxberendezések és többfunkciós készülékek árának kiterjedt adatbázisának alapvető forrása. Az intézmény adatbázisa több mint 6000 termék adatait tartalmazza, és régóta, mint az ipar legmegbízhatóbb, leghitelesebb és komplett intézményeként ismerik el. A BLI előfizetői nyomtatott műszaki útmutatókat kaphatnak és az intézmény bliQ internetes oldalán páratlan információs szolgáltatáshoz juthatnak. Ez az enciklopédikus segédeszköz gyorsan és egyszerűen hozzáférhetővé teszi a BLI - First Look Reports, Field Test Reports, Lab Test Reports, Solutions Reports, Digital Imaging Review és Business Consumer's Advisor hírleveleit és az eredeti termékismertetők (OEM) könyvtárát.

Az irodai berendezések vizsgálatán kívül a BLI előfizetők számára a Buyers Laboratory sokirányú, magán bérvizsgálatot végez megbízhatóan, ami a dokumentummásoló berendezések béta-tesztjét és használat előtti tesztjét, a teljesítményt igazoló vizsgálatát, a kihasználhatósági tesztjét (pl. papír-, toner-, tintafogyasztás, fotókonduktor és nyomtatásvezérlő), valamint nyomtatási közeg vizsgálatát (beleértve az eredeti és visszaforgatott papírokat) foglalja magába. A Buyers Laboratory Inc. tanácsadó részlege, a Buyers Alliance teljes körű vásárlási tanácsadást és szolgáltatást nyújt üzleti vállalkozással foglalkozók számára az irodai berendezések beszerzése során, ami az egyénre szabott RFP megalkotását, a vásárló igényeinek felmérését és az értékesítők válaszának értékelését tartalmazza.

Ha további információkat kíván szerezni a Buyers Laboratory cégről, akkor látogasson el a www.buyerslab.com weboldalra, hívja a (201) 488-0404 telefonszámot, illetve írjon levelet az info@buyerslab.com e-mail címre.

Forrás: Konica Minolta Magyarországvissza a hírek rovathoz


TERMÉKAJÁNLÓ

KONICA MINOLTA BIZHUB C220

22 lap/perc A3+ lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
9.900 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C224e

22 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
20.800 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C227

22 lap/perc A3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.000 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C258

25 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.600 Ft + ÁFA havidíjtól*

Szavazás

Ön mi alapján választja ki leginkább nyomtató berendezését?


 


FÉNYMÁSOLÓ BÉRLÉS

 

Munkatársat keresünk