KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C7000

KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C7000

SRA3 digitális színes nyomdagép

 

71 lap/perc sebesség
1200 x 1200 x 8 bit felbontás
Hálózati színes szkennelés (FTP, E-mail, SMB, TWAIN, HDD) 
Elektronikus laprendezés
1500 lap (max. 7500 lap) papírkapacitás
64-300 g/m2 papírsúly
Opciós kétoldalas másolás-nyomtatás
Opciós hálózati színes PostScript, PCL nyomtatás
Windows, Mac OS meghajtók


71 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
ÉRDEKLŐDÉS - ÁRAJÁNLAT

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot

Cikkszám: A1DU021KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C7000 termék leírás

Kiemelkedő színes termelés ívről-ívre

A központi sokszorosító irodák és nyomdák üdvözölni fogják a Konica Minolta PRESS sorozatát, hiszen ezen széria a nagysebességű színes nyomtatási termelékenységet, széles választékban kombinálja professzionális finishelő egységekkel. Lenyűgöző képalkotási képességeivel és abszolút konzisztens nyomtatási minőségével a bizhub PRESS C6000 és a bizhub PRESS C7000/P a kimagaslóan jó minőségű színes nyomtatás új korszakát nyitja meg. Utánozhatatlan modularitásával páratlan változatosságot és tökéletes beilleszthetőséget biztosít a belépő szintű nyomdai környezetbe. 

A bizhub PRESS széria forradalmi 8-bit színmélységgel bír. Az ofszethez közeli eredményt garantál, mely élettel telibb és egyenletesebb annál, amire a digitális technológia korábban képes volt. A médiák széles választékának kezelése, a finishelő berendezések sokoldalú kombinálhatósága és a nyomdai munkafolyamatokba történő könnyű beilleszthetősége elősegíti a magas termelékenységet, és biztosítja az alapot az új üzleti lehetőségek megszerzéséhez.

A PRESS sorozat, a bizhub PRESS C6000 és a bizhub PRESS C7000/P arra ösztökéli a szakmabelieket, hogy “Eredményt várjanak ” – és azt szállítják is! A Konica Minolta színszakértői a legújabb képalkotási technológiát építették be, mely által pontosabb színreprodukció, magasabb nyomtatási minőség és gyorsabb termelési sebesség érhető el. A fejlett finishelő kapacitás, a robusztus felépítés és a médiák felé tanúsított lenyűgöző rugalmasság különböztetik meg a bizhub PRESS C6000-t és a bizhub PRESS C7000/P-t a kategória bármely más termékétől.

A vásárlók igényeire szabva

 • A bizhub PRESS C6000/C7000/P kiemelkedően megbízható, rugalmas és termelékeny, 60 vagy 71 színes oldal/perc nyomtatási sebességgel.
 • Az IC-307 Creo és az IC-306 EFI Fiery külső kontrollerekkel, illetve a beépített Konica Minolta IC-601 segítségével 3 flexibilis vezérlő alternatíva áll rendelkezésre mely segít az ügyfél elvárásainak tökéletes kivitelezésében.
 • A bevált és továbbfejlesztett Konica Minolta hardverek és változatos szoftverek precíziós nyomtatási technológiájának köszönhetően a bizhub PRESS C6000/C7000/P kimagasló minőséget biztosít. A Konica Minolta saját fejlesztései révén, mint pl. a Simitri®HD és a S.E.A.D. II még a legkritikusabb ügyfél minőségi elvárásainak is megfelel.
 • A bizhub PRESS C6000/C7000/P rugalmassága a médiák esetében szinte minden nyomtatási munkának eleget tud tenni: A5-től A3+-ig (330 x 487 mm) kezel papírformátumokat és ezek súlya 64-től 300g/m2-ig terjedhet, amelyek szabvány papírtálcákon és a kézitálcán keresztül futtahatók.
 • A fejlett finishelési lehetőségek lényeges fejlesztést jelentenek az ügyfelek üzleti lehetőségeinek támogatásában. A sokrétű hajtogatási opciók, akárcsak a rendezés és a tökéletes tűzés: a bizhub PRESS C6000/C7000/P kidolgozási képességei igazán széleskörűek és kimagaslóan professzionálisak.
 • A Printgroove POD, mely észrevehetetlenül illeszkedik a bizhub PRESS C6000/C7000/P-be, tovább emeli a termelési kapacitást és növeli a gyártás általános produktivitását. A software suite a munkafolyamatokat optimalizálja és korszerűsíti a gyártási folyamatokat, lehetővé teszi egyéni munkafolyamatok beállítását is.

S.E.A.D. II

A Konica Minolta fejlesztése, a S.E.A.D. II - a “Screen- Enhancing Acitve Digital Process” (képrács javító aktív digitális folyamat) kifejezés rövidítése - mely technikai innovációk egész sorát vonultatja fel, hogy a legmagasabb sebességnél is igazán különleges szín reprodukciót garantáljon. A S.E.A.D. II a Konica Minolta fejlett színfeldolgozó technológiájának már második generációja és az alábbi fontos tulajdonságai vannak:

 • 1 200 x 1 200 dpi x 8 bit nyomtatási felbontás A bizhub PRO C6000/C7000 lenyűgöző nyomtatási felbontása tökéletesen reprodukálja a legfinomabb karaktereket és a legvékonyabb vonalakat is. A saját fejlesztésű Simitri HD tonerrel ez egy közel offszet-szintű nyomtatási minőséget eredményez.
 • FM rács technológia Szintén kiváló 1 200 dpi-s felbontásnak köszönhetően, a bizhub PRO C6000/C7000 további rácsozási eljárásokat biztosít, amik a fájlból történő nyomtatásnál nyújtanak nagy segítséget így, kimagasló minőségű nyomatokat egyenletes és valósághű kép-reprodukciót eredményeznek. Az újonnan átvett frekvencia modulált (Frequency Modulated - FM) technológia egyenletes, és körvonal-hibáktól mentes képeket produkál.
 • ITbit technológia A körvonal-feldolgozás javítja a betű karakterek megjelenését úgy, hogy ne tűnjenek vastagnak. A kontúr-feldolgozás ideális mértékben segíti a negatív szövegrészekben lévő fehér karakterek reprodukcióját, illetve csökkenteni a félig árnyalt karakterek széleinek egyenetlenségeit.

Kép stabilitás

Egy új fejlesztésű, rövid intervallumos stabilitási vezérlő figyeli a képkonzisztenciát a bizhub PRESS C6000/ C7000-ban a folyamatos nyomtatás során is, anélkül, hogy az a teljesítmény rovására menne. A korrekciók teljesen automatizáltak és tökéletesítik a képminőség stabilitását, miközben a teljes folyamat nem befolyásolja a termelési hatékonyságot. Automatizált színkezelési eszközök is növelik a produktivitást: a bizhub PRESS C6000/C7000 a munkafolyamatokat akadálymentessé teszi egy olyan kalibrációval, ami a kézi mérést nem igényli, és lehetővé teszi, hogy az operátorok minden figyelmüket a minél jobb minőségű munkák minél gyorsabb kivitelezésére összpontosíthassák.

Denzitás ellenőrzés

Egy újonnan fejlesztett gradációs korrektor funkciója a különböző médiák változatos karakterisztikájának is megfelel úgy, hogy kiigazítja az árnyalatokat a használt médiák eltérő színezetéhez megfelelően. Az üzemeltetők értékelni fogják a fokozott hatékonyságot, hiszen többé nincs szükség az időigényes mintanyomat készítési folyamatra.

Színtartás és Stabilitás (CRS)

Az exkluzív CRS technológia folyamatosan felügyeli a bizhub PRESS C6000/C7000 állapotát. Mivel állandó visszacsatolást kap a nyomatási környezet és a nyomómű változásairól, a CRS azonnal véghezviszi a szükséges változásokat a lehető legmagasabb nyomatási minőség megtartása érdekében. 

Zökkenőmentes papírkezelés

A bizhub PRESS C6000/C7000 gyors és zökkenőmentes papírtovábbítást tesz lehetővé. Ahol szükséges, a tálcán belül egy opcionális belső fűtőegység pára mentesíti a papírkészletet még mielőtt az nyomtatásra kerülne. A Konica Minolta “lég-rásegítő” papíradagoló technológiája szétválasztja a lapokat - ez a folyamat a dupla-behúzás érzékelőkkel még megbízhatóbb.

Valódi gyártási képességek

A Konica Minolta távoli figyelő rendszere a CS Remote Care proaktív támogatást jelent minden kihelyezett bizhub PRESS C6000/ C7000/P számára. A rendszer teljesítményének folyamatos elemzésével a CS Remote Care automatizált jelentéseket és megelőző karbantartást tesz lehetővé, így hatékonyan biztosítva a maximális rendszer-üzemelési időt. Mi több, a kezelők maguk is elkerülheti a hosszabb termelési megszakításokat saját karbantartással: képesített tréning és támogatás is rendelkezésre áll az ORU-M (Operator Replaceable Unit Management), a Konica Minolta programja keretén belül.

Az ésszerű és fenntartható költségeivel a bizhub PRESS C6000/C7000/P jelentősen segíti a professzionális nyomdákat abban, hogy versenyképességüket biztosítsák, miközben vonzó nyereségre tehetnek szert. A Konica Minolta digitális nyomdagépei termelési hasznot és gazdasági potenciált eredményeznek melyek rendkívül lényeges szempontok a nyomdai környezet szakemberei számára.

A bizhub PRESS C6000/C7000/P 40 különböző rendszer konfigurációban érhető el, mind ugyanazt a robusztus színes nyomtatást és átfogó teljesítményt nyújtva, miközben testre-szabhatók az egyéni szakmai felhasználó csoportok számára. Minden termékváltozat a multifunkciós eszközökhöz hasonlóan szkennelési és másolási működéssel is rendelkezhet – és tisztán, mint nyomtató is működhet azon környezetekben, ahol kizárólag nyomtatási termelésre összpontosítanak.

Ezek a digitális nyomdagépek biztosítják, hogy a kis példányszámú munkákat gyorsan végezzük el. A 60 (PRESS C6000) és 71 (PRESS C7000/P) oldal/perc teljes színes és fekete-fehér termelési kapacitásával, a papír és toner munka közbeni újratöltési lehetőségével, a bizhub PRESS C6000/C7000/P ideális a nagy teherbírást és széleskörű termelési eredményt igénylő nyomdai környezetek számára.

A bizhub PRESS C6000/C7000/P kimagasló papírfeldolgozó képességgel rendelkezik: akár 7500 oldal befogadó és akár 13600 oldal kirakási kapacitásával a digitális nyomdagépek alapanyagok széles választékát dolgozzák fel, a médiák súlyát pedig akár 300 g/m2-ig kezeli – a bevonatos papírtól a kartonokon át a digitális ofszet papírokig.

A siker egyik alapfeltétele a nyomdaipari szektorban a lehető legmagasabb precizitás: A bizhub PRESS C6000/C7000/P ennek a kihívásnak mind az előhátoldali, mind a nyomatról nyomatra történő regisztrációval megfelel, mely rendkívül hasonló az ofszet nyomtatási eredményekhez.

A könnyű használat egy másik vonzó tulajdonsága a bizhub PRESS C6000/C7000/P-nek: kényelmes, gyors és egyszerű kezelhetősége és lényegre törő üzemeltetése a legfontosabb fejlesztési prioritások közt szerepelt a Konica Minolta színes gyártó nyomdai rendszerei tervezésében. Csak egy példát említve: a nagyméretű vezérlőpanel a funkciók tiszta és könnyű elérését garantálja.

Hogy a legkülönfélébb nyomdai környezetek legváltozatosabb kihívásainak is megfeleljen, a bizhub PRESS C6000/C7000/P három különböző vezérlővel szerelhető fel, mely garantálja a színes munkák gyors és gördülékeny megoldását:

 • A külső EFI kontroller IC-306 egy minden területen bevethető megoldás, mely a legújabb Fiery technológiával támogatja a rendszer funkcionalitást és intuitív, felhasználóbarát interfészt biztosít a kezelő és a digitális nyomdagép között.
 • A külső CREO vezérlő IC-307 a tökéltes választás a VDP (változóadat kezelés) alkalmazásokhoz (Creo VPS) és ideális hibrid, nyomtatást megelőző munkafolyamatokhoz. Az önálló fejlesztésű Creo Colour Server technológia a bizhub PRESS C6000/ C7000/P-t átfogó munkafolyamat megoldásokkal támogatja, mely kimagasló nyomtatási minőséget és kivételes termelékenységet eredményez
 • A beépített Konica Minolta IC-601 kontroller egyszerre kínál elérhető színkezelést és zökkenésmentes integrációt a Konica Minolta széleskörű alkalmazásaival. Az IC-601 egyik előnye az, hogy a bizhub PRESS C6000/C7000/P-be a vezérlő-kezelés teljesen integrálható a géppanelbe.

KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C7000 bemutató

KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C7000 műszaki tulajdonságok

Nyomtatási tulajdonság

Nyomtatási sebesség A4: max. 60 lap/perc (bizhub PRESS C6000), max. 71 lap/perc (bizhub PRESS C7000)
Nyomtatási sebesség A3: max. 34 lap/perc (bizhub PRESS C6000), max. 38 lap/perc (bizhub PRESS C7000)
Nyomtatási felbontás: 1,200 x 1,200 dpi x 8 bit, Max.: 1,200 x 3,600 dpi
Féltónus: 256 árnyalat
Rendszer tulajdonságok
Papírsúly: 64–256 g/m2, max, 300 g/m2
Duplex egység: 64–300 g/m2
Papírméret: A5–A3+ (330 x 487 mm)
Maximum képméret: 321 x 480 mm
Papírkapacitás:

Maximum: 7 500 lap
Alapgép: max. 1 500 lap
LU-202: max. 2 500 lap
PF-602: max. 6 000 lap

Papír kimeneti kapacitás: Főtálca: 3 000 Tálcakiegészítő: 100 lap
Méretek (szél. x mély. x mag. mm): 760 x 992 x 1,076 mm
Tömeg: 356 kg (alapgép)
Kontroller tulajdonságok
IC-306 külső EFI Fiery nyomtatásvezérlő

Processzor: Intel® Core2 Quad @ 2.66 GHz
Memória: 2 GB
Merevlemez: 160 GB SATA
Interfész: Ethernet(10/100/1000-BaseT)
Fájltípusok: Adobe® PostScript® Level 1, 2, 3, Adobe® PDF 1.4, 1.5, 1.6, 1.7; PDF, 3; EPS (opció); TIFF (opció);
TIFF/IT (opció); JPEG (opció); PML; Creo VPS kompatibilis, Fiery® FreeForm™ v1/Fiery® FreeForm™ v2.1
Meghajtók: Windows® 7/2000/XP/Vista™, Windows® Server 2003/2008, Macintosh® OSX (10.3.9 vagy későbbi),
Intel Macintosh OSX (10.4 vagy későbbi)

IC-307 külsőCreo nyomtatásvezérlő*

Processzor: Intel® Core i7 @ 2.8 GHz
Memória:2 GB rendszer memória, 3 GB kép memória
Merevlemez: 2x 500 GB rendszerlemez, 2x 500 GB képlemez
Interfész: Ethernet (10/100/1,000-Base-T)
Fájl tipusok: Adobe PostScript 1, 2, 3; Adobe PDF 1.3, 1.4, 1.5, 1.6, 1.7; PDF/X-1a; EPS; TIFF (kivéve 16 bit tiff); TIFF/
IT; JPEG (kivéve progresszív JPEG és JPEG 2000); CT/LW Creo Variable Print Specification (VPS) PPML
Meghajtók: Windows® 7/XP/Vista™, Windows® Server 2003/2008, Macintosh® OSX up to 10.6 (64bit)

IC-601 beépített Konica Minolta nyomtatásvezérlő:

 

Processzor: Intel® Core2 Duo @ 2.8 GHz
Memória: 4 GB
Merevlemez: 2x 250 GB SATA
Interfész: Ethernet (10/100/1,000-Base-T)
Fájltípusok: Adobe PostScript 3; PCL 5c/6; Native PDF; PDF 1.7; PDF/X-1a, X-3 EPS; TIFF, TIFF/IT; JPEG; PPML
Meghajtók: Windows® 7/2000/XP/Vista™, Windows® Server 2003 / 2008, Macintosh® OSX (10.4.x to 10.6.x)

Szkennelési tulajdonság

Szkennelési sebesség A4:

max. 40 lap/perc

Szkennelési sebesség A3: max. 22 lap/perc
Szkennelési felbontás: 600 x 600 dpi

Szkennelési módok:

TWAIN-; HDD-; FTP-; SMB-; E-mail-; TIFF- (egy és többoldalas), PDF- szkennelés

Másolási tulajdonságok

Másolási sebesség A4:

max. 60 lap/perc (bizhub PRESS C6000), max. 71 lap/perc (bizhub PRESS C7000)

Másolási sebesség A3: max. 34 lap/perc (bizhub PRESS C6000), max. 38 lap/perc (bizhub PRESS C7000)
Másolási felbontás: Max. 600 x 600 dpi
Féltónus: 256 árnyalat
Felfűtési idő: kevesebb mint 6.5 mp. (színes A4)
Kicsinyítési-nagyítási arány: 25–400% akár, 0,1% lépésekben is
Másolatszám: 1–9 999

KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C7000 kiegészítők

Automatikus eredeti lapadagoló DF-622:  Max.: 100 lap

Nagykapacitású kazetta LU-202:
1 papírfiók, Papírkapacitás: max. 2 500 lap, Papírsúly: 64 - 300 g/m2, Standard papírméret: B5–SRA3, Min. papír méret: 210 x 182 mm, Max. papír méret: 330 x 487 mm

Papíradagoló PF-602:
2 papírfiók, Papírkapacitás: max. 6 000 lap, Papírsúly: 64 - 300 g/m2 (alsó fiók), Standard papírméret: B4–SRA3, Min. papír méret: 100 x 148 mm (alsó fiók), Max. papír méret: 330 x 487 mm

Tűzős-hajtogatós finisher FS-612:
Füzetkészítés 20 lap (80 kép), 2 pontos saroktűzés, Hajtás 50 ívig, Közép és levélhajtás, Automatikus szortírozás és csoportosítás, Kimeneti kapacitás: max. 2 500 lap, Kiegészítő tálca: 100 lap

Tűzős finisher FS-531:
2 pontos saroktűzés, Tűzés 50 ívig, Automatikus szortírozás és csoportosítás, Kimeneti kapacitás: max. 3 000 lap, Kiegészítő tálca: 100 lap

Fedlap beszúró egység PI-502:
(Opció FS-612-hez/FS-531-hez), Előnyomott ívek beszúrása, 2 PI tálca egyenként 200 lap

Lyukasztó egység PK-512:
(opció a FS-612/FS-531), Lyukasztás (2 és 4 pontos)

Rendszer konfigurációk:

A bizhub PRESS C6000/C7000 kiváló modularitást ajánl, mely biztosítja a megfelelő rendszerkonfiguráció választását. A különböző rendszerkonfigurációk biztosítják a rugalmasságot mely válasz a megrendelők különböző igényeire.

L Rendszer

Címkékhez és marketing anyagokhoz

 • 60/71 lap/perc A4-es nyomtatási sebesség
 • Duplex nyomtatás
 • Kiemelkedően jó képminőség
 • 7 500 lap papírkapacitás
 • max. 300 g/m2 (PF-602)
 • Toner és papír utántöltés menet közben
 • max. 5000 lap kirakás kapacitás
 • Nagykapacitású kocsis kirakó

F Rendszer

Céges dokumentumokhoz és DM levelezéshez

 • 60/71 lap/perc A4-es nyomtatási sebesség
 • Duplex nyomtatás
 • Kiemelkedően jó képminőség
 • 7 500 lap papírkapacitás
 • 3 200 lap papírkimeneti kapacitás
 • max. 300 g/m2 (PF-602)
 • Toner és papír utántöltés menet közben
 • 100 lap tűzése variálható kapocshosszal

DSF Rendszer

Brosúrákhoz és DM levelekhez

 • 60/71 lap/perc A4-es nyomtatási sebesség
 • Duplex nyomtatás
 • Kiemelkedően jó képminőség
 • 7 500 lap papírkapacitás
 • max. 300 g/m2 (PF-602)
 • Számos lyukasztási, hajtási és tűzési lehetőség
 • Sarok tűzés és kiskönyv készítés max. 50 lap/200 kép
 • 100 lap tűzése variálható kapocshosszal

SB Rendszer

Irka és füzetkészítés

 • 60/71 lap/perc A4-es nyomtatási sebesség
 • Duplex nyomtatás
 • Kiemelkedően jó képminőség
 • 7 500 lap papírkapacitás
 • max. 300 g/m2 (PF-602)
 • Sarok tűzés és kiskönyv készítés max. 50 lap/200 kép
 • Meleg ragasztókötés 30 mm gerincvastagságig
 • Borító és egyéb lapbehúzási funkciók különböző forrásból

DLB Rendszer

Vállalati dokumentumokhoz, kiadványokhoz és kötészettel rendelkezőknek

 • 60/71 lap/perc A4-es nyomtatási sebesség
 • Duplex nyomtatás
 • Kiemelkedően jó képminőség
 • 7 500 lap papírkapacitás
 • max. 300 g/m2 (PF-602)
 • Számos lyukasztási, hajtási és tűzési lehetőség
 • max. 5000 lap kirakás kapacitás
 • Nagykapacitású kocsis kirakó
 • Meleg ragasztókötés 30 mm gerincvastagságig
 • Borító és egyéb lapbehúzási lehetőség különböző forrásokból

LSF Rendszer

Speciális finisheléshez, füzet készítéshez

 • 60/71 lap/perc A4-es nyomtatási sebesség
 • Duplex nyomtatás
 • Kiemelkedően jó képminőség
 • 7 500 lap papírkapacitás
 • max. 300 g/m2 (PF-602)
 • max. 5000 lap kirakás kapacitás
 • Nagykapacitású kocsis kirakó
 • Sarok tűzés és kiskönyv készítés max. 50 lap/200 kép
 • 100 lap tűzése variálható kapocshosszal

GLF Rendszer

Céges dokumentumokhoz, speciális finisheléshez

 • 60/71 lap/perc A4-es nyomtatási sebesség
 • Duplex nyomtatás
 • Kiemelkedően jó képminőség
 • 7 500 lap papírkapacitás
 • max. 300 g/m2 (PF-602)
 • GBC lyukasztó egység cserélhető lyukasztó szerszámmal
 • max. 5000 lap kirakás kapacitás
 • Nagykapacitású kocsis kirakó
 • 100 lap tűzése variálható kapocshosszal
 

 

KONICA MINOLTA BIZHUB PRESS C7000 letöltések

Konica Minolta Bizhub PRESS C7000 Prospektus, PDF
Konica Minolta Bizhub PRESS C7000 Termékismertető