KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C7000

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C7000

SRA3 digitális színes nyomdagép

 

71 lap/perc sebesség
1200 x 1200 x 8 bit felbontás
Hálózati színes szkennelés (FTP, E-mail, SMB, TWAIN, HDD) 
Elektronikus laprendezés
1500 lap (max. 7500 lap) papírkapacitás
64-300 g/m2 papírsúly
Opciós kétoldalas másolás-nyomtatás
Opciós hálózati színes PostScript, PCL nyomtatás
Windows, Mac OS meghajtók


71 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
ÉRDEKLŐDÉS - ÁRAJÁNLAT

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot

Cikkszám: A1DU021KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C7000 termék leírás

Élő színek, magas teljesítmény

A bizhub PRO C6000/C7000-rel a Konica Minolta az innovatív, nagysebességű színes digitális rendszer két változatát mutatja be, mely a képek minőségét és állandóságát nyomdai szintre emeli. Kiváló képfeldolgozó képessége tartós konstrukciójával, professzionális jellemzőivel és elérhetőségével a nyomdai gyártás belépő-szintjén kínál ideális megoldást a központi sokszorosítók, nyomdai szolgáltatók, magas termelési szintű irodák és reklámügynökségek szakértői számára.

Színesben és fekete-fehérben egyaránt gyors, a bizhub C6000/C7000 percenként 60/71 nyomatot készít. Ezeket a digitális színes nyomdagépeket a Konica Minolta fejlett színfeldolgozó technológiájával kimondottan a központi sokszorosítók, nyomdai szolgáltatók, és a nagy mennyiségben termelő irodák igényeire szabottan fejlesztették ki, tekintettel a minőségre, a megbízhatóságra, a könnyű használhatóságra és gazdaságosságra. Ezeket az érdemeket és a két rendszer kreatív lehetőségeit éppúgy elismerik a reklámügynökségek, mint a művészi grafikus és formatervezés közösségei. Mindkét rendszer széles flexibilitást tesz lehetővé a médiák területén változatos in-line finishing képességeik választékával, így könnyen feldolgozzák a legkülönbözőbb anyagokat is. Robusztus fém felépítése megbízhatóságot garantál, miközben kompakt formatervezése a konkurens modellekhez képes kis helyen való elhelyezését is lehetővé teszi. A kényelmes üzemeltetés és az egyszerű használat szintén olyan tulajdonságok, melyek fontos fejlesztési kritériumok voltak. Továbbá a bizhub PRO C6000/ C7000 kimagasló regisztrációs pontossággal büszkélkedhet, mely tökéletes eredményeket garantál pl. a brosúrák, illetve füzetek duplex nyomtatásban.

Határtalan színek és minőség

Határozottan a gyors színvisszaadásra és magasabb szintű minőségre fókuszálva, a Konica Minolta fejlett technológiát integrált a bizhub PRO C6000/C7000-be és azt ígéri, hogy nemcsak a zavartalan működést, de megbízhatóságával a kivételes képminőséget és a legmagasabb termelést egyaránt garantálja.

Hozzáértés és megbízhatóság

A nyomdai szolgáltatók, a központi sokszorosítók és a reklámszakma szakértői számára alapvető, hogy mindig hagyatkozhassanak gépeikre. Amikor a határidők feszesek és a gyártási időt csökkenteni kell, kimagaslóan fontos minden eszköz hibátlan teljesítménye, függetlenül attól, hogy kisebb vagy nagyobb nyomtatási folyamatokat kell gyorsan lebonyolítani, vagy egy türelmetlen ügyfélnek kellenek bemutató példányok egy frissen kivitelezett tervről. A bizhub PRO C6000/C7000 lenyűgözően kompakt az osztályukban található eszközökhöz képest. Sokak számára döntő előnynek bizonyul rendkívül kis térigényük, különösen, ha bármely színes nyomdagépet egy reklámügynökség zsúfolt nyomdai termébe fogják elhelyezni, ahol a tér luxusnak számít. Tartós és robusztus felépítésük folyamatos és abszolút megbízható teljesítményt garantál.

Erőteljes nyomtatásvezérlők választéka

A Konica Minolta saját fejlesztésű IC-601 nyomtatásvezérlője kiváló színkezelést és munkafolyamat vezérlést ajánl, továbbá a Konica Minolta alkalmazások - mindenekelőtt a Printgroove szoftvereszközök - széleskörű beépíthetőségét. A vezérlő egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy az gép üzemeltetés teljes mértékben megvalósítható a bizhub PRO C6000/C7000 kezelőpanelén keresztül. Továbbá két külső vezérlő alternatívája tökéletes megoldást biztosíthat bármely professzionális környezethez. A legfrissebb Fiery technológia, a külső Fiery vezérlő (IC-306) erősíti a bizhub PRO C6000/C7000 komplett funkcionalitását, intuitív és felhasználóbarát kommunikációt biztosítva az operátor és a nyomdagép közt. Az opcionális IC-307 Creo kontroller a bizhub PRO C6000/C7000 gépeket a művészi grafikákkal foglalkozó üzletek és professzionális nyomdai környezetek szintjére emeli, miközben kivételes termelékenységet és átfogó, személyre szabott nyomdai megoldásokat biztosítanak.

S.E.A.D. II

A Konica Minolta fejlesztése, a S.E.A.D. II - a “Screen- Enhancing Acitve Digital Process” (képrács javító aktív digitális folyamat) kifejezés rövidítése - mely technikai innovációk egész sorát vonultatja fel, hogy a legmagasabb sebességnél is igazán különleges szín reprodukciót garantáljon. A S.E.A.D. II a Konica Minolta fejlett színfeldolgozó technológiájának már második generációja és az alábbi fontos tulajdonságai vannak:

 • 1 200 x 1 200 dpi x 8 bit nyomtatási felbontás A bizhub PRO C6000/C7000 lenyűgöző nyomtatási felbontása tökéletesen reprodukálja a legfinomabb karaktereket és a legvékonyabb vonalakat is. A saját fejlesztésű Simitri HD tonerrel ez egy közel offszet-szintű nyomtatási minőséget eredményez.
 • FM rács technológia Szintén kiváló 1 200 dpi-s felbontásnak köszönhetően, a bizhub PRO C6000/C7000 további rácsozási eljárásokat biztosít, amik a fájlból történő nyomtatásnál nyújtanak nagy segítséget így, kimagasló minőségű nyomatokat egyenletes és valósághű kép-reprodukciót eredményeznek. Az újonnan átvett frekvencia modulált (Frequency Modulated - FM) technológia egyenletes, és körvonal-hibáktól mentes képeket produkál.
 • ITbit technológia A körvonal-feldolgozás javítja a betű karakterek megjelenését úgy, hogy ne tűnjenek vastagnak. A kontúr-feldolgozás ideális mértékben segíti a negatív szövegrészekben lévő fehér karakterek reprodukcióját, illetve csökkenteni a félig árnyalt karakterek széleinek egyenetlenségeit.

Kép stabilitás

Egy új fejlesztésű, rövid intervallumos stabilitási vezérlő figyeli a képkonzisztenciát a bizhub PRO C6000/ C7000-ban a folyamatos nyomtatás során is, anélkül, hogy az a teljesítmény rovására menne. A korrekciók teljesen automatizáltak és tökéletesítik a képminőség stabilitását, miközben a teljes folyamat nem befolyásolja a termelési hatékonyságot. Automatizált színkezelési eszközök is növelik a produktivitást: a bizhub PRO C6000/C7000 a munkafolyamatokat akadálymentessé teszi egy olyan kalibrációval, ami a kézi mérést nem igényli, és lehetővé teszi, hogy az operátorok minden figyelmüket a minél jobb minőségű munkák minél gyorsabb kivitelezésére összpontosíthassák.

Denzitás ellenőrzés

Egy újonnan fejlesztett gradációs korrektor funkciója a különböző médiák változatos karakterisztikájának is megfelel úgy, hogy kiigazítja az árnyalatokat a használt médiák eltérő színezetéhez megfelelően. Az üzemeltetők értékelni fogják a fokozott hatékonyságot, hiszen többé nincs szükség az időigényes mintanyomat készítési folyamatra.

Színtartás és Stabilitás (CRS)

Az exkluzív CRS technológia folyamatosan felügyeli a bizhub PRO C6000/C7000 állapotát. Mivel állandó visszacsatolást kap a nyomatási környezet és a nyomómű változásairól, a CRS azonnal véghezviszi a szükséges változásokat a lehető legmagasabb nyomatási minőség megtartása érdekében. 

Elakadásmentes papírkezelés

A bizhub PRO C6000/C7000 gyors és elakadásmentes papírtovábbítást tesz lehetővé: ahol szükséges, a tálcán belül egy opcionális belső fűtőegység megszárítja a papírkészletet még mielőtt az nyomtatásra kerülne. A Konica Minolta “levegős ívelválasztós” papíradagoló technológiája szétválasztja a lapokat és egyenként szortírozza - ez a folyamat a dupla-behúzás érzékelőkkel ráadásul még megbízhatóbb! Köszönhetően a speciális nyomtatási és feldolgozási folyamatoknak, a fixálási hőmérséklet alacsony, mely eredményeképp jelentősen megnőtt a felhasználható médiák spektruma.

Professzionális teljesítmény

A bizhub PRO C6000/C7000 magas szintű alapfelszereltséggel bír, hogy biztosítsák a csúcsteljesítményt és a termelékenységet, miközben a kézi közbeavatkozások szükségességét elhanyagolhatóvá teszik. A beállítások és funkcionalitások tárháza emeli a felhasználói kényelemérzetet és hozzájárul a munkák gyorsabb végrehajtásához.

A könnyű használhatóság a bizhub PRO C6000/C7000 sok vonzó tulajdonságának csak egyike. A felhasználói kényelem, a gyors és könnyű kezelés és az egyszerű üzemeltetés egyaránt prioritást élveznek a Konica Minolta színes digitális nyomdagépeinek fejlesztésekor. Az üzemeltetés és programozás például egyszerre pofonegyszerű és intuitív a nagyméretű színes operátor panelen keresztül, mely tiszta és könnyed elérést biztosít minden funkcióhoz. A hibátlan nyomtatási eredmények egyik alapkövetelménye az abszolút precizitás: a bizhub PRO C6000/C7000 ennek a kihívásnak is megfelel a pontos elő-hát illetve ívről-ívre történő regisztráció segítségével, mely nagyon közel áll az ofszet nyomtatási minőséghez. Ez észrevehető előnyöket jelent különösen a füzetek és brosúrák esetében - hogy csak két összetett munkát említsünk, mellyel a bizhub PRO C6000/C7000 egyaránt megbirkózik! A megbízhatóság úgyszintén fontos szempont a szakmabeliek számára - és a bizhub PRO C6000/ C7000 ennek tudatában került megtervezésre. A Konica Minolta távoli diagnosztikai rendszerén túl a CSRC távfelügyelet proaktív támogatást nyújt. Állandó rendszer teljesítmény elemzésével a CSRC távfelügyelet automatizált jelentéseket és megelőző karbantartást tesz lehetővé, így hatékonyan biztosítva a maximális üzemelési időt.

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C7000 bemutató

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C7000 műszaki tulajdonságok

Nyomtatási tulajdonság

Nyomtatási sebesség A4: max. 60 lap/perc (bizhub PRO C6000), max. 71 lap/perc (bizhub PRO C7000)
Nyomtatási sebesség A3: max. 34 lap/perc (bizhub PRO C6000), max. 38 lap/perc (bizhub PRO C7000)
Nyomtatási felbontás: 1,200 x 1,200 dpi x 8 bit, Max.: 1,200 x 3,600 dpi
Féltónus: 256 árnyalat
Rendszer tulajdonságok
Papírsúly: 64–256 g/m2, max, 300 g/m2
Duplex egység: 64–300 g/m2
Papírméret: A5–A3+ (330 x 487 mm)
Maximum képméret: 321 x 480 mm
Papírkapacitás:

Maximum: 7 500 lap
Alapgép: max. 1 500 lap
LU-202: max. 2 500 lap
PF-602: max. 6 000 lap

Papír kimeneti kapacitás: Főtálca: 3 000 Tálcakiegészítő: 100 lap
Méretek (szél. x mély. x mag. mm): 760 x 992 x 1,076 mm
Tömeg: 356 kg (alapgép)
Kontroller tulajdonságok
IC-306 külső EFI Fiery nyomtatásvezérlő

Processzor: Intel® Core2 Quad @ 2.66 GHz
Memória: 2 GB
Merevlemez: 160 GB SATA
Interfész: Ethernet(10/100/1000-BaseT)
Fájltípusok: Adobe® PostScript® Level 1, 2, 3, Adobe® PDF 1.4, 1.5, 1.6, 1.7; PDF, 3; EPS (opció); TIFF (opció);
TIFF/IT (opció); JPEG (opció); PML; Creo VPS kompatibilis, Fiery® FreeForm™ v1/Fiery® FreeForm™ v2.1
Meghajtók: Windows® 7/2000/XP/Vista™, Windows® Server 2003/2008, Macintosh® OSX (10.3.9 vagy későbbi),
Intel Macintosh OSX (10.4 vagy későbbi)

IC-307 külsőCreo nyomtatásvezérlő*

Processzor: Intel® Core i7 @ 2.8 GHz
Memória:2 GB rendszer memória, 3 GB kép memória
Merevlemez: 2x 500 GB rendszerlemez, 2x 500 GB képlemez
Interfész: Ethernet (10/100/1,000-Base-T)
Fájl tipusok: Adobe PostScript 1, 2, 3; Adobe PDF 1.3, 1.4, 1.5, 1.6, 1.7; PDF/X-1a; EPS; TIFF (kivéve 16 bit tiff); TIFF/
IT; JPEG (kivéve progresszív JPEG és JPEG 2000); CT/LW Creo Variable Print Specification (VPS) PPML
Meghajtók: Windows® 7/XP/Vista™, Windows® Server 2003/2008, Macintosh® OSX up to 10.6 (64bit)

IC-601 beépített Konica Minolta nyomtatásvezérlő:

 

Processzor: Intel® Core2 Duo @ 2.8 GHz
Memória: 4 GB
Merevlemez: 2x 250 GB SATA
Interfész: Ethernet (10/100/1,000-Base-T)
Fájltípusok: Adobe PostScript 3; PCL 5c/6; Native PDF; PDF 1.7; PDF/X-1a, X-3 EPS; TIFF, TIFF/IT; JPEG; PPML
Meghajtók: Windows® 7/2000/XP/Vista™, Windows® Server 2003 / 2008, Macintosh® OSX (10.4.x to 10.6.x)

Szkennelési tulajdonság

Szkennelési sebesség A4:

max. 40 lap/perc

Szkennelési sebesség A3: max. 22 lap/perc
Szkennelési felbontás: 600 x 600 dpi

Szkennelési módok:

TWAIN-; HDD-; FTP-; SMB-; E-mail-; TIFF- (egy és többoldalas), PDF- szkennelés

Másolási tulajdonságok

Másolási sebesség A4:

max. 60 lap/perc (bizhub PRO C6000), max. 71 lap/perc (bizhub PRO C7000)

Másolási sebesség A3: max. 34 lap/perc (bizhub PRO C6000), max. 38 lap/perc (bizhub PRO C7000)
Másolási felbontás: Max. 600 x 600 dpi
Féltónus: 256 árnyalat
Felfűtési idő: kevesebb mint 6.5 mp. (színes A4)
Kicsinyítési-nagyítási arány: 25–400% akár, 0,1% lépésekben is
Másolatszám: 1–9 999

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C7000 kiegészítők

Automatikus eredeti lapadagoló DF-622:  Max.: 100 lap

Nagykapacitású kazetta LU-202:
1 papírfiók, Papírkapacitás: max. 2 500 lap, Papírsúly: 64 - 300 g/m2, Standard papírméret: B5–SRA3, Min. papír méret: 210 x 182 mm, Max. papír méret: 330 x 487 mm

Papíradagoló PF-602:
2 papírfiók, Papírkapacitás: max. 6 000 lap, Papírsúly: 64 - 300 g/m2 (alsó fiók), Standard papírméret: B4–SRA3, Min. papír méret: 100 x 148 mm (alsó fiók), Max. papír méret: 330 x 487 mm

Tűzős-hajtogatós finisher FS-612:
Füzetkészítés 20 lap (80 kép), 2 pontos saroktűzés, Hajtás 50 ívig, Közép és levélhajtás, Automatikus szortírozás és csoportosítás, Kimeneti kapacitás: max. 2 500 lap, Kiegészítő tálca: 100 lap

Tűzős finisher FS-531:
2 pontos saroktűzés, Tűzés 50 ívig, Automatikus szortírozás és csoportosítás, Kimeneti kapacitás: max. 3 000 lap, Kiegészítő tálca: 100 lap

Fedlap beszúró egység PI-502:
(Opció FS-612-hez/FS-531-hez), Előnyomott ívek beszúrása, 2 PI tálca egyenként 200 lap

Lyukasztó egység PK-512:
(opció a FS-612/FS-531), Lyukasztás (2 és 4 pontos)

Rendszer konfigurációk:

A bizhub PRO C6000/C7000 kiváló modularitást ajánl, mely biztosítja a megfelelő rendszerkonfiguráció választását. A különböző rendszerkonfigurációk biztosítják a rugalmasságot mely válasz a megrendelők különböző igényeire.

Rendszer 1

Vállalati kiadványokhoz

 • 60/71 lap/perc teljesítmény (A4 színes/ff)
 • Beépített duplex egység
 • Legmagasabb képminőség
 • Papír kezelés 300 g/m2-ig (kézi tálcából)
 • Tűzés 50 lapig
 • Automatikus rendezés
 • Kapacitás 3 100 lap
 • Lyukasztás

Rendszer 2

Brosúrákhoz, szórólapokhoz, hírlevelekhez

 • 60/71 lap/perc teljesítmény (A4 színes/ff)
 • Beépített duplex egység
 • Legmagasabb képminőség
 • Papír kezelés 300 g/m2-ig (kézi tálcából)
 • 20 ívig irka készítés
 • Tűzés 50 lapig
 • Közép és levélhajtás
 • Automatikus rendezés
 • Fedlap beszúrás
 • Kapacitás 2 600 lap
 • Lyukasztás

Rendszer 3

Vállalati kiadványokhoz, hírlevelekhez

 • 60/71 lap/perc teljesítmény (A4 színes/ff)
 • Beépített duplex egység
 • Kiváló képminőség
 • 4 250 lap papír kapacitás
 • Papír kezelés 300 g/m2-ig (LU-202 vagy (kézi tálcából))
 • Tűzés 50 lapig
 • Automatikus ofszet kirakás
 • Kapacitás 3 100 lapig
 • Lyukasztás

Rendszer 4

Brosúrákhoz

 • 60/71 lap/perc teljesítmény (A4 színes/ff)
 • Beépített duplex egység
 • Kiváló képminőség
 • Papírkapacitás 4 250 lap
 • Papír kezelés 300 g/m2-ig (LU-202 vagy kézi tálcából))
 • 20 ívig irka készítés
 • Tűzés 50 lapig
 • Közép és levélhajtás
 • Automatikus ofszet kirakás
 • Fedlap beszúrás
 • Kapacitás 2 600 lap
 • Lyukasztás

Rendszer 5

Brosúrákhoz, szórólapokhoz

 • 60/71 lap/perc teljesítmény (A4 színes/ff)
 • Beépített duplex egység
 • Kiváló képminőség
 • Papírkapacitás 4 250 lap
 • Papír kezelés 300 g/m2-ig (LU-202 vagy kézi tálcából)
 • Tűzés 50 lapig
 • Automatikus ofszet kirakás
 • Fedlap beszúrás
 • Kimeneti kapacitás 3 100 lap
 • Lyukasztás

Rendszer 6

Brossúrákhoz, vállalati dokumentumokhoz

 • 60/71 lap/perc teljesítmény (A4 színes/ff)
 • Beépített duplex egység
 • Kiváló képminőség
 • Papírkapacitás 7 500 lap
 • Papír kezelés 300 g/m2-ig (PF-602)
 • 20 ívig irka készítés
 • Tűzés 50 lapig
 • Közép és levélhajtás
 • Automatikus ofszet kirakás
 • Fedlap beszúrás
 • Kimeneti kapacitás 2 600 lap
 • Lyukasztás

 

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C7000 letöltések

Konica Minolta bizhub PRO C7000 Prospektus, PDF
Konica Minolta bizhub PRO C7000 Termékismertető