Innováció az ipari nyomtatásban

Innováció az ipari nyomtatásban

Innováció az ipari nyomtatásban Labelexpo 2019 - A Konica Minolta és az MGI bemutatja a legújabb innovációit a címkenyomtatás terén. Az érdeklődő felhasználók megtekinthették az Accurio Label 230 berendezést.


A piaci és az ügyfelek igényeinek a figyelembevételével, a Konica Minolta elkötelezett annak érdekében, hogy a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően hozzá tudjon járulni a vállalatok üzleti sikereihez.

Világszinten már 450 címkenyomtató berendezéssel támogatja a Konica Minolta az ügyfeleinek a mindennapi munkáját, továbbá a nemzetközi kiállításra látogatóknak lehetőséget biztosítottak, hogy elsőként találkozhassanak a legújabb berendezésükkel, az Accurio Label 230-cal.

konica minolta nyomdagép kiállítás

Az új készülék kiemelt tulajdonságai közé tartozik az elődeihez képest gyorsabb működés, a fokozott termelékenység, a felülnyomtatás lehetősége, valamint a pontosabb nyomtatási beállítás.

A kiállítás során továbbá központi szerepet kapott még az MGI JETVarnish 3D WEB tekercsgép, amely innovatív technológiának köszönhetően lehetősége volt a stand látogatóinak a címkenyomtatás teljes folyamatát tanulmányozni, az előkészítéstől a kész termékig.

Nem utolsó sorban bemutatásra került még az expon a Konica Minolta marketing megoldása, a kiterjesztett valóság (AR) is, amelynek köszönhetően hozzáadott értéket tud a Konica Minolta adni partnerei nyomtatott termékeinek, támogatva ezzel hatékonyságukat.vissza a hírek rovathoz