KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C754e

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C754e

színes multifunkciós nyomtató SRA3

 

75 lap/perc sebesség
Kétoldalas másolás-nyomtatás
Hálózati színes PCL, PostScript, XPS nyomtatás
1800 x 600, 1200 x 1200 dpi felbontás
Duálszkenner 180 lap/perc sebesség
Hálózati színes szkenner (FTP,E-mail,SMB,Box,WebDAV,DPWS,USB)
1,2 GHz processzor, 2 GB memória, 250 GB HDD
Windows, Unix, Citrix, Linux, Mac OS meghajtók
Elektronikus laprendezés
3650 lap papírkapacitás, gyári gépasztal
A6-SRA3 másolási méret, 52-300 g/m2 papírsúly


75 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner

Bérelhető már 19.818 Ft + ÁFA havidíjtól*

ÉRDEKLŐDÉS - ÁRAJÁNLAT

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot

Cikkszám: 9967002550KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C754e termék leírás

A mai piaci igények megkövetelik a jó termékmixet, a leleményes marketinget és a versenyképes árakat. A nyomdaiparban ez a nyomtatott termékek, a megbízható technológiák és a lehető leggyorsabb költségkalkulációk keverékét jelenti. Ahelyett, hogy csak egyes területeken érne el kiemelkedő eredményeket, a bizhub PRO C754e a lehetőségek legjobb keveréke: technológia, és beruházás – ezek a tulajdonságok juttatják versenyelőnyökhöz a nyomdákat, segítik kielégíteni a változatos vevői igényeket.

 • Nyomtatási/másolási sebesség (színes): 60 lap/perc (A4) és 30 lap/perc (A3)
 • Nyomtatási/másolási sebesség (fekete-fehér): 75 lap/perc (A4) és 37 lap/perc (A3)
 • Papír formátumok: A6-SRA3, egyedi papírméretek és banner papír max. 1,2 méterig
 • 9 hüvelykes kapacitív érintőkijelző többérintős felülettel
 • Duálszkenner automatikus lapadagoló; a kétoldalas dokumentumok egymenetben történő szkennelése 180 kép/perc sebességgel
 • Sokrétű finishelési opció és papírtálca konfiguráció az egyedi igényeknek

Funkcionalitás

Csatolt kép

Nyomtatás versenyelőnnyel

A mai piaci igények megkövetelik a jó termékmixet, a leleményes marketinget és a versenyképes árakat. A nyomdaiparban ez a nyomtatott termékek, a megbízható technológiák és a lehető leggyorsabb költségkalkulációk keverékét jelenti.

Ahelyett, hogy csak egyes területeken érne el kiemelkedő eredményeket, a bizhub PRO C754e a lehetőségek legjobb keveréke: technológia, és beruházás – ezek a tulajdonságok juttatják versenyelőnyökhöz a nyomdákat, segítik kielégíteni a változatos vevői igényeket.

A reklámmal foglalkozó cégek számára a bizhub PRO C754e egy belépő szintű digitalis nyomtató. A versenyképes ár biztonságossá teszi a beruházást, a digitalis gépekre jellemző könnyű kezelhetőség pedig segít az üzletre koncentrálni. 

A copy shopokban az idő pénz, mivel ezek az üzletek önkiszolgálóak. A felhasználóbarát kezelőfelület segíti a hatékony felhasználást, szkennelést és nyomtatást, ezáltal értékes időt takarít meg az üzemeltetőknek, tulajdonosoknak. Az intuitív és testreszabható menü segítségével még a kezdő felhasználók is azonnal használni tudják. Az egyedüllló bannernyomtatási mód akár 1,2 méter hosszú nyomatok elkészítését is lehetővé teszi. A bizhub PRO C754e külső kialaktása mindenhol vonzza a tekinteteket.

A CRD környezet középpontjában a hatékonyság az egyik legfontosabb kritérium. A bizhub PRO C754e megfelel a változatos igényeknek. A bizhub PRO C754e könnyedén integrálja a CRD környezetbe különböző funkcióit, legyen az szkennelés, digitalizálás, akár közvetlenül a munkafolyamatba, hogy a felhasználók több időt tudjanak fordítani valós feladataikra.

Végül, de nem utolsó sorban a bizhub PRO C754e nem csak fekete-fehér vagy színes eszköz, hanem ezek legjobb kombinációja. Kis példányszám esetén ötvözi az alacsony költség és a rövid előállítási idő előnyeit.

Csatolt kép

Ideális keverék a termelékenységhez

Sokoldalú alapanyag felhasználás 

A bizhub PRO C754e megnövelt rugalmassággal bír a különböző alapanyagok felhasználása során. A kibővített papírellátó rendszer akár 6,650 lap betöltésre is alkalmas, ezzel lehetőséget adva az operátornak, hogy megszakítás nélkül tudjon elkészíteni nagyobb volumenű munkákat. A használható papírméretek A6-tól SRA3-ig terjednek, beleértve az A3+-t is, a papír akár 300 g/m2 tömegű is lehet. A bannernyomtatás 1.2 méter hosszú alapanyagok használatát is lehetővé teszi, segít a különleges nyomatok elkészítésében legyen az panorámakép, ablakhirdetés vagy egy egyszerű, csupán a sztenderd méretektől eltérő végtermék. 

Vonzó finisher opciók 

Az inline finishing jelentős lökést ad a termelékenységnek. Mivel a folyamat automatikus, nincs szükség külön üzemeltetői beavatkozásra ahhoz, hogy a befejezett nyomdai végtemékek professzionális megjelenést kapjanak. A bizhub PRO C754e kétféle finisherrel is felszerelhető, mindkettő jellemzője a füzet készítés és félbehajtás, tűzés, legyen a füzet akár 80 oldalas (20 lapos), illetve mindkét finisher rendelkezik automatikus lyukasztás funkcióval is.(2 vagy 4 lyuk). Attól függően, hogy a választás melyik finisherre esik, egyszerre akár. 50 vagy 100 lap tűzésére is lehetőség van; elérhető a levélhajtás funkció, mely kiválóan alkalmas számlák, levelek és egyéb nyomatok időtakarékos feldolgozására. A professzionális megjelenéshez hozzájárul az akár 209 g/m2 tömegű borító is, melyet automatikusan helyez el a vázlatok vagy brosúrák elejére, így növelve a végtermék értékét.

ORU-M és CS Remote Care

A Konica Minolta ORU-M és a CS Remote Care hatékony szolgáltatást és karbantartást tesz lehetővé, növeli a megbízhatóságot és minimalizálja a rendszerleállásokat, így csökkentve az üzemeltetők költségeit. Az ORU-M (operator replaceable unit management – felhasználó által cserélhető egység) koncepció lehetővé teszi, hogy a felhasználók és üzemeltetők végrehajtsák a megelőző karbantartásokat és a különböző részegységek cseréjét a Konica Minolta műszaki segítsége nélkül. Ez az önkarbantartás felel az állandó, magas szintű képminőséget és radikálisan csökkenti a meghibásodás miatt előforduló esetleges állásidőt. Az ORU-M a CS Remote Care-rel közösen szavatolja a bizhub PRO C754e maximális üzemidejét. Amíg ORU-M lehetővé tesz például az azonnali toner cserét, a CS Remote Care gondoskodik róla, hogy mindig elegendő festék legyen a felhasználónál készleten! Összességében a Konica Minolta távfelügyeleti alkalmazás, a CS Remote Care biztosítja a proaktív és rugalmas szolgáltatási támogatást: minden releváns rendszeradatot közvetlenül a Konica Minolta szolgáltatás közvetít egy automatizált folyamatban, ami soha nem igényel felhasználói beavatkozást. A rendszer teljesítményét folyamatosan elemzi a CS Remote Care, az automatizált riportolás lehetővé teszi a megelőző karbantartást, hatékonyan biztosítva a rendszer maximális rendelkezésre állást. Ezen kívül a CS Remote Care megbízhatóan felügyeli a fogyóeszközök felhasználását és időben biztosítja az automatikus toner szállítást, így a gép leállása egyszerűen szóba sem jöhet festékhiány miatt. A CS Remote Care segít megőrizni a bizhub PRO C754e megbízható működését, minimalizálja a leállásokat és maximalizálja a rendszer rendelkezésrállási idejét.

S.E.A.D. 

A Konica Minolta saját fejlesztésű technológiája, a Sead, „Screen-Enhancing Active Digital Process“ ötvözi a különböző technikai újításokat, amik garantálják a kifogástalan színvisszaadást és a maximális sebességet. A Konica Minolta fejlett színes technológiái az alábbi fontos funkciókat tartalmazzák:

 • 600 x 1,800 dpi x 6 bit nyomtatási felbontás A fizikai felbontás 600 x 1,800 dpi, 6 bites 
 • folyamatos tónusú nyomtatás, így képes a bizhub PRO C754e kiváló minőségű nyomatok, képek és grafikák, valamint egyenletes színű árnyalatokat előállítására. A különleges támogatás, a finom vonal reprodukció és a nagyon kis méretű karakterek pl.: térképek és hasonló dokumentumok készítéséhez, a bizhub PRO C754e berendezésen aktiválni lehet az 1200 x 1200 dpi felbontású precíziós nyomtatási módot. 
 • ITbit technológia A vázlatos feldolgozás javítja a karakterek megjelenését azáltal, hogy úgy vékonyítja őket, hogy nem tűnnek kövérnek. A körvonalfeldolgozás segít reprodukálni a fehér karakterek hátterének ideális arányait, csökkenti a csipkézett éleket féltónus karakterek esetén. 
 • Képstabilitás Egy automatikus rendszer biztosítja a bizhub PRO C754e folyamatos nyomatminőségét teljesítményének befolyásolása nélkül. A korrekciók teljesen automatikusak, biztosítják a stabil képminőséget, míg a teljes folyamat jelentősen növeli a termelés hatékonyságát. A termelés megszakításának elkerülése érdekében a rendszer elemzi a bejövő nyomtatási feladatokat, és elvégzi a szükséges beállításokat a nyomtatási folyamat elején vagy végén. 
 • Minőségmegőrzés és stabilitás A belső ellenőrzés mellett a rendszer azt is nyomon követi, hogy történtek-e környezeti változások - hőmérséklet és páratartalom –, mivel ezek befolyásolhatják a nyomtatás minőségét. A bizhub PRO C754e automatikusan alkalmazkodik a változásokhoz, ezáltal megtartja a legjobb minőséget a teljes nyomtatási folyamatban.

Auto Refining Developer System (ARDS)

A Konica Minolta Auto Refining Developer rendszer biztosítja a folyamatos kiváló képminőséget, miközben maximalizálja a fogyóeszközök élettartamát. Az innovatív technológia, az ARDS rendszeresen frissíti a festék és a nyomathordozó állapotát.a bizhub PRO C754e-ben. Ez segít elkerülni a nyomathordozó meghibásodását, növeli a developer élettartamát és javítja a fekete-fehér képminőséget. Ennek eredményeként az intelligens rendszer hosszú távon támogatja az állandó képminőséget, míg ezzel egyidőben gazdaságosabbá teszi a fekete-fehér nyomtatást.

Simitri® HD polimerizált toner

A nyomdaiparban alapvető követelmény a magas minőségű színes kép, valamint a kifogástalan fekete denzitás. A bizhub PRO C754e mindkettőnek megfelel, hála a Konica Minolta egyedi Simitri ® HD polimerizált toner megoldásának. A Simitri ® HD biztosítja a hibátlan színes képminőséget és csökkentett fixálási hőmérséklettel támogat egy sor alapanyagot. Egységes alakú és rendkívül apró részecskék A szélesebb színskála a színes pigmentek egyenletesebb eloszlásának köszönhető Kiemelkedő színtartósság Fokozott tartósság: a nyomtatási minőség romlása nélkül hajtogatható Kevesebb toner szükséges a tökéletes eredmény érdekében Olajmentes fixálási folyamat Kibővített média felhasználási lehetőség és a csökkentett energiafogyasztás köszönhetően alacsonyabb fixálási hőmérséklet A környezetbarát gyártási folyamat jelentősen csökkenti a káros anyag kibocsátást.

Egy jó mix az élvezetes színekért

Pontos színek, képstabilitás és állandó minőség – ezek a definíciók nem csak szavak a nyomdaiparban, hanem olyan szempontok, amelyek összetett feladattá teszik a professzionális nyomtatást. Ebben a tekintetben a bizhub PRO C754e megtartja ígéretét és teljesítményét, melyet egy beépített Fiery vezérlő garantál, ami olyan értékes eszközök széles választékát kínálja, amelyek egyszerűsítik és élvezetes feladattá teszik a munkát.

Fiery Productivity Package

Ez a kombináció a termelékenységet fokozó funkciókkal segíti a felhasználókat a maximális teljesítmény és a megfelelő szín könnyű és gyors előállításában:

 • Fiery ImageViewer gyors helyi és hálózati soft-proof segédeszköz előnézeti, színkorrekciós lehetőségekkel
 • PostFlight Report a legjobb diagnosztikai eszköz mely színkódokkal biztosítja a zökkenőmentes nyomtatást
 • Image Enhance Visual Editor interaktív eszközkészletet kínál az optimalizált képmegjelenítéshez, gyors egyéni korrekciókra ad lehetőséget
 • Hot Folders and Virtual Printers automatizálja a munkafolyamatokat, ezzel fokozva az üzemeltető termelékenységét.

Fiery ColorWise és Spot-On®

Az EFI Fiery ColorWise-zal automatikus a színes feldolgozás, amire csak egyszer kerül sor - a RIP a Fiery-ben történik, nem a munkaállomáson. Módosítja a direkt színeket, a Spot-On pedig biztosítja a pontos színeket és a színek konzisztenciáját.

 • ColorWise a nagyszerű out-of-the-box funkciókkal egyszerűen és következetesen alakíthatóak át a nyers file-ok professzionális nyomatokká.
 • Color Setup alapvető beállítási lehetőségeket nyújt a színes munkafolyamat beállításokhoz.
 • A Calibrator biztosítja a megbízható kalibrációt és linearizációt a kimeneti eszközökön
 • Az Editor lehetővé teszi a gyors és kényelmes CYMK szín-görbék beállítását.
 • A Profile Manager megkönnyíti az ICC profilok le- és feltöltését, egyszerüsíti a profilok használatát.
 • Spot-On direktszínek kezelése, rendszerfüggetlen kalibrációs lehetőség Pantone, HKS, DIC Toyo szabványokkal.

Kalibráció és EFI Color Profiler

A színhűség érdekében elengedhetetlen a pontos kalibráció a vezérlő és a kimeneti eszköz között.

 • A sztenderd kalibráció az EFI ColorCal-lal speciálisan kialakított nyomtatott kalibrációs minta, amit szkennelni szükséges a bizhub-bal.
 • Az IC-414 vezérlő opcionálisan felszerelhető az EFI Color Profiler kézi spektrométerével, ami profi kalibrációt tesz lehetővé, így stabilizálva és növelve a kimeneti minőséget.

Command WorkStation®

A Command WorkStation robosztus egységet alkot a Fiery IC-414-gyel. Egyesíti a kiemelkedő kényelmi és grafikai funkciókat.

 • Központosított munkafolyamatok, irányítás és kapcsolat minden Fiery szerverrel a hálózaton.
 • Platformfüggetlen működés, adaptációs lehetőség bármilyen környezetbe a rugalmas szoftver segítségével.
 • Egyszerű beállítás, menedzsment és munkavezérlés a Job Center-ben minden Fiery szerverre küldött feladathoz.
 • Integrált előnézet a nyomdai hibák és hulladékok minimalizálására.
 • SeeQuence Preview megkönnyíti a navigációt a dokumentumok teljes terjedelmében lehetővé téve adatok hozzáadását, törlését, oldalak egyesítését.

Betekintés és digitalizálás

Napjankban a szkennelés és dokumentum digitalizálás fontos művelet a nagyvállalati folyamatok között. Ezek a folyamatok gyakran rabolják a felhasználó idejét, amit más, fontosabb feladatok ellátására is fordíthatna. Kombinálja a köponti dokumentum digitalizálást, a fájlokba való betekintést, a CRD folyamatokat, segíti a speciális munkafolyamatokba való integrálást felszabadítva ezzel az emberi munkaerőt.

Nagysebességű szkennelés

Napjainkban kiemelkedő fontossággal bír a hatékony szkennelés, a dokumentumok elektronikus továbbítása, az egyszerű de hatékony archiválhatóság. A bizhub PRO C754e mind hardver szempontjából, mind pedig funkciók tekintetében garantálja a használható és hatékony szkennelést. Duplex szkennerével ideális megoldást nyújt a professzionális dokumentumarchiválásra, ezáltal könnyen beilleszthető a dokumentum. Percenként 180 kép szkennelésére képes, akár egyszerre mindkét oldalt. Amennyiben eltérő típusú, méretű egy-két oldalas dokumentumot szkennelünk be, az üres oldalakat automatikusan kiszűri az ellenőrzési folyamat során. A bizhub PRO C754e a következő helyekre képes szkennelési: email-címre, FTP-re, SMBre (Home), Box-ba. Az alábbi fájltípusokat támogatja: JPEG, TIFF, PDF, kompakt PDF, PPTX, XPS éskompakt XPS. A csökkentett fájlméretek enyhítik a hálózati terhelést és gyorsítják a kommunikációt.

bEST technológia

A Konica Minolta bEST „bizhub Extended Solution Technology” megoldás biztosítja a kiterjesztett dokumentum feldolgozást és továbbítást a bizhub PRO C754e felhasználóinak, legyenek akár üzleti, logisztikai gyártási vagy egészségügyi területen. A bEST garantálja a zökkenőmentes munkafolyamatokat és a különböző alkalmazások lehetővé teszik az eszközök személyre szabását a felhasználói igényeknek megfelelően. Ezen funkciók közé tartozik pl. a beérkező anyagok digitalizálása és indexelése, archiválása illetve átalakítása adott fájltípusra például PDF/A egyszerűen és gyorsan végrehajtható az OCR-nek (optikai karakter felismerés) és a Zone OCR-nek köszönhetően. Ezután már PC-t sem igényelnek a további utófolyamatok. A bEST megoldás több alkalmazás összefoglaló neve, mint például a Document Navigator, ami segítséget nyújt gyors képfeldolgozási képességével, miközben biztosítja például a szkennelt dokumentumok gyors átalakítását a kívánt formátumokba és automatikusan továbbítja a kiválasztott hálózati helyre. A szkennelési eljárás alatt automatikusan képes beolvasni a szállítólevél számát vagy számla sorszámt a dokumentumokból, így az használhatjuk archiválási útvonalként, index mezőként vagy a dokumentumnév részeként. A csatlakozások megkönnyítk a bizhub PRO C754e CRM, EPS és DMS rendszerekbe való integrálását.

Finishelési opciók

Csatolt kép

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C754e bemutató

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C754e műszaki tulajdonságok

Operációs rendszerek

Csatolt kép Csatolt kép Csatolt kép Csatolt kép Csatolt kép Csatolt kép Csatolt kép 

Nyomtatási tulajdonságok

Nyomtatási sebesség (A4) Max. 75/60 lap/perc (fekete-fehér/színes)
Nyomtatási sebesség (A3) Max. 37/30 lap/perc (fekete-fehér/színes)
Nyomtatási felbontás 1,800 x 600 dpi x 6bit (ekvivalens)
1,200 x 1,200 dpi x 1 bit (csökkentett nyomtatási sebesség: 25 lap/perc)
Féltónus 256 árnyalat

Rendszer specifikáció

Papírsúly 52-256 g/m2
Akár 300 g/m2 (kézi lapadagolóból)
Duplex egység 64-256 g/m2
Papírméretek A5-SRA3; A3+
Maximális nyomtatási terület 307 x 437 mm (SRA3)
302 x 448 mm (A3+)
Maximális papíkapacitás Max. 6,650 lap
Papír kimeneti kapacitás Fő táca: akár 3000 lap
Alsó tálca: akár 200 lap
JS-602: akár 100 lap
Felfűtési idő 22 másodperc
Méretek (Szé. x Mé. x Mag.) 650mm x 799mm x 1,155mm
Tömeg 221kg

Szkenner tulajdonságok

Szkennelési sebesség A4 Max. 180 kép/perc
Szkennelési sebesség A3 Max. 600 x 600 dpi
Szkennelési módok Hálózati TWAIN szkennelés
Szkennelés HDD-re
Szkennelés FTP-re
Szkennelés SMB-re
Szkennelés Emailre
Szkennelés WebDAV-ra
Szkennelés USB-re
Szkennelési formátumok JPEG; TIFF; PDF; Kompakt PDF; Titkosított PDF; Kereshető PDF (opcionális); PDF/A 1a (optional); PDF/A 1b; XPS; Kompakt XPS; PPTX; Kereshető PPTX (opcionális)

Másoló tulajdonságok

Másolási sebesség A4 Max. 75/60 lap/perc (fekete-fehér/színes)
Másolási sebesség A3 Max. 37/30 lap/perc (fekete-fehér/színes)
Féltónus 256 árnyalat
Kicsinyítési-nagyítási arány 25-400% (akár 0,1% lépésekben is)
Másolatszám 1- 9,999

Kiegészítők

Nagykapacitású papírtálca LU-204
1 tálca
2,500 lap
52-256 g/m2
A4 - SRA3; A3+

LU-301
1 tálca
3,000 lap
52-256 g/m2
A4
Füzetkészítő finisher FS-534 és SD-511
Füzetkészítés, akár 20 lap (80 oldal)
2-pontos és sarok tűtés
Tűzés, akár 50 lap
Félbe hajtás és gerinctűzés
Levél hajtás
Automata szortírozás és csoportosítás, oldalkiütés
Kimeneti tálca akár 3,000 lap kapacitással
Segéd kirakó tálca akár 200 lap kapacitással
Hajogató tálca akár 100 lap kapacitással

FS-535 és SD-512
Füzetkészítés, akár 20 lap (80 oldal)
2-pontos és sarok tűtés
Tűzés, akár 100 lap
Félbe hajtás és gerinctűzés
Levél hajtás
Automata szortírozás és csoportosítás, oldalkiütés
Kimeneti tálca akár 3,000 lap kapacitással
Segéd kirakó tálca akár 200 lap kapacitással
Hajtogató tálca akár 300 lap kapacitással (vagy nincs limitálva)
Lyukasztó egység PK-520 (opció az FS-534-hez)
2- és 4-pontos lyukasztás (automatikus váltás)

PK-521 (opció az FS-535-höz)
2- és 4- pontos lyukasztás (automatikus váltás)
Lapbeszúró egység PI-505 (opció az FS-535-höz)
Borítók beszúrásához

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C754e kiegészítők

 

BT-C1 Banner tálca
LU-204 Nagykapacitású papírkazetta (SRA3)
LU-301 Nagykapacitású papírtálca (A4)
FS-535 Tűzős-hajtogatós finisher
JS-602 Munkaszeparátor FS-535-höz  (nem használhatóPI-505-el együtt)
PI-505 Lapbeszúró FS-535-höz (nem használható JS-602-vel együtt)
SD-512  Hajtogatós finsher FS-535-höz
ZU-606 Z-hajtogató egység FS-535-höz
PK-521 Lyukasztó egység  FS-535-höz
FS-534 Tűzős Finisher
SD-511  Gerintűző hajtogató egység FS-534-hez
PK-520 Lyukasztó egység FS-534-hez
OT-503 kimeneti tálca
FK-511 Fax egység
SP-501 Fax bélyegző egység
Spare Marker Stamp 2  
EK-604  Local IF egység
EK-605 Interfész egység (USB Keyb. Conn.)
SC-508 Biztonsági egység(dual scan esetén 2 szükséges)
WT-509 Munkasztal (Upright Panel)
AU-102  Biometrics II
WT-506  Munkasztal
MK-735 Mount Kit 
KH-102 Billentyűzettartó
Key Counter Kit 4  
Key Counter Mount Kit  f. Col.MFPs  
SX-600 Network-to-Wireless Adapter  
IC-414  Image Controller (Fiery)
VI-506 Interface Kit IC-414
Color Profiler V3 Suite w. ES-1000 UV-Filter  
Color Profiler V3 Suite w. ES-1000 non-UV Filter  
Color Profiler V3 Suite - Software  only  
Color Profiler Scan Table i1iO  
ES-1000 UV-Filter - Hardware only  
ES-1000 non-UV-Filter - Hardware only  
Fiery SeeQuence Impose 1.0  
Fiery SeeQuence Compose 1.0  
Fiery SeeQuence Suite 1.0 (Impose + Compose)  
Hot Folder f. IC-414  
Auto Trapping f. IC-414  
LK-101 v3 i-Option License Kit
LK-102 v3 i-Option License Kit
LK-105 v3 i-Option License Kit
LK-106 i-Option License Kit
LK-107 i-Option License Kit
LK-108 i-Option License Kit
UK-204 i-Option Upgrade Kit

KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C754e letöltések

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letöltés.