KONICA MINOLTA BIZHUB C280

KONICA MINOLTA BIZHUB C280

színes multifunkciós nyomtató A3+

 

28 lap/perc sebesség
Hálózati színes PCL, PostScript nyomtatás
1800 x 600 dpi nyomtatási felbontás
Hálózati színes szkennelés (FTP, E-mail, SMB)
1 GHz processzor
2 048 MB memória
250 GB HDD
Windows, Unix, Citrix, Linux, Mac OS meghajtók
Elektronikus laprendezés
1150 lap papírkapacitás
60-256 g/m2 papírsúly
Kétoldalas másolás-nyomtatás
Gyári gépasztal


28 lap/perc A3+ lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
ÉRDEKLŐDÉS - ÁRAJÁNLAT

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot

Cikkszám: A0ED022KONICA MINOLTA BIZHUB C280 termék leírás

A bizhub C220/C280/C360 a Konica Minolta innovatív triumvirátusának tagjai, melyek tökéletes megoldást nyújtanak a mindennapos dokumentumkezelés során az irodák és munkacsoportok számára legyen szó pénzügyi, logisztikai vagy egyéb más olyan területekről, ahol a munkák nagy részét fekete-fehérben nyomtatják.

Mint multifunkciós berendezések, másolásra, nyomtatásra, szkennelésre és faxolásra is egyaránt használhatók, rendkívül egyszerű kezelhetőséggel párosítva. Kompakt és stílusos kialakításuk
révén a nem nagy helyet igénylő berendezések az iroda vonzó elemeként foglalnak helyet.

A bizhub C220/C280/C360 készülékek teljes mértékben megfelelnek a legutóbbi Energy Star és a német Blue Angel normáinak, mely elsősorban csendes működésüknek és rendkívül alacsony energiafogyasztásuknak köszönhető.

A multifunkciós készülékek komplett irodai szolgáltatást nyújtanak, a legújabb technológiákat alkalmazva, kiváló minőséget garantálnak fekete-fehérben és színesben egyaránt, mindamellett gazdaságosan üzemeltethetők! 

Konica Minolta Bizhub C280 funkciok  

Felhasználóazonosítás és költségkontroll 

A bizhub C220/C280/C360 átfogó felhasználói és hozzáférési tulajdonságainak köszönhetően, egyszerűen beállíthatók a színes oldalak tiltása vagy éppen a fekete-fehér oldalak másolásának és nyomtatásának korlátozása és szabályozása minden egyes felhasználóra nézve. A felhasználói hozzáférések és funkció korlátozások szétosztása egy standard jelszavas azonosítással kezdődik, mely által érvénybe lépnek a korlátozások és hozzáférések az autentikált felhasználókra nézve. Maximum 1 000 felhasználóhely ( költséghely) hozható létre kényelmesen az Active Directory támogatásával, melyhez specifikus korlátokat és jogokrendelhetők. A fokozott kényelem érdekében az azonosítás történhet az opciós biometrikus (ujjérhálózat) vagy IC kártya azonosítása révén. A költséghelyek figyelése révén minden egyes felhasználóra vagy részlegre kimutathatók a havi dokumentum előállítási költségek. E funkció által részletes információk nyerhetők a berendezé A számláló figyelési funkció által könnyen ellenőrizhetők a színes nyomtatás költségei. Előhívhatók az adatok, személyekre vagy osztályokra lebontva, max. 50 költséghelyet támogatva.

Rendkívül egyszerű kezelhetőség

A bizhub C220/C280/C360 multifunkciós készülékekkel egyszerűen és kényelmesen végezhetőek a mindennapi dokumentum előállítási folyamatok. A felhasználóbarát színes érintőképernyős kijelző nemcsak dönthető, hanem forgatható is. A nyomtatási előnézet funkció és a miniatűrök által lehetőség van a nyomtatás előtti ellenőrzésre, ezzel is csökkentve a hibázási lehetőségeket. A kijelző logikus felépítésének, az animációs help funkciónak valamint az opciós billentyűzetnek köszönhetően egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a berendezések kezelése. Mindezen felül az egyszerű kezelhetőséget fokozza az egyedi nyomtatási kezelői felület kialakítása: a MyTab funkcióval egyénre szabható, valamint kiválaszthatóak a leggyakrabban használt funkciók egyetlen felületre.

Termelékenység

A bizhub C220/C280/C360 termelékeny berendezések. Mindegyik készülék Emperon nyomtatásvezérlővel van felszerelve, 1 GHz processzorral (667 MHz a bizhub C220 esetén), 2 GB standard memóriával, 250 GB merevlemezzel, valamint támogatják a PDF 1.7 nyelvet, és a továbbfejlesztett PostScript nyomtatási nyelv révén kiváló minőségű nyomatok készíthetők. Szintén az Emperon nyomtatásvezérlőnek tulajdonítható, hogy a berendezések hálózati integrációja problémamentesen és egyszerűen történik, ezáltal lehetővé téve számos felhasználónak a gyors nyomtatást.
Ezek az eszközök a másolási és nyomtatási funkciók és alkalmazások széles választékát kínálják annak érdekében, hogy könnyebbé tegyék mind a standard, mind a komplex dokumentumok nyomtatását, mint például a vízjel, az összemásolás vagy éppen az N-up alkalmazását. Duplex nyomtatás vagy másolás beállításával pedig tovább csökkenthetők a költségek a kevesebb papír felhasználása által. Auto Colour kiválasztásával elkerülhető a felesleges színes nyomtatások és másolások, ahol fekete-fehér teljesen elegendő. Ezekkel a kiemelkedő tulajdonságokkal mindhárom készülék ideális olyan irodai környezetben, ahol legfőképp még mindig a fekete-fehérben nyomtatnak, és a színes alkalmazás kisebb gyakorisággal fordul elő. Mindamellett az új berendezésekkel egyszerűen és gyorsan elvégezhetőek a nagyobb színes nyomtatási munkák.

Hatékony szkennelés és faxolás

Az új berendezések kiváló szkennelési tulajdonságokkal rendelkeznek, mellyel az információk megosztása nemcsak egyszerűvé de gyorssá (max. 70 kép/perc) is válik. A készülékekkel lehet email címre, FTP-re, SMB-re vagy éppen felhasználói fiókba is egyaránt szkennelni. A szkennelési formátumok között szerepel a PDF, kompakt PDF, XPS, kompakt XPS, valamint a TIFF és a JPG. Továbbá flexibilis megoldásként hozható fel, az USB pendrivera történő direkt szkennelés, mellyel idő spórólható meg, nincs szükség arra, hogy a PC-hez visszamenjünk. A felhasználói azonosítással kombinálva, elérhetővé válik, a scan to Me és a Scan to Home funkció, melyek biztosítják, hogy a szkennelt anyag kizárólag a saját email címre vagy a regisztrált PC mappába kerüljön a lehető leggyorsabb módon.

Rugalmas papírkezelés

A bizhub C220/C280/C360 kiváló média kezelési tulajdonságokkal rendelkezik. Max. A3+ és egyedi méretű papírokat képesek kezelni. A papírtálcákból max. 256 g/m2 súlyú médiák használhatók, míg a kézitálca 271 g/m2 súlyú papírok, valamint speciális médiák mint például a címkék és borítékok fogadására és kezelésére is alkalmas. A standard papírkapacitás 1 150 lap, amely max. 3 650 lapra bővíthető. A kézitálcába a fent említett papírokon kívül max. 1,2 m hosszúságú banner papírok is, melyek révén könnyebben átláthatóak a tervezési folyamatok, projekt ütemezési tervek és számítások vagy, például a szabadságok kezelésére is kiváló megoldást jelent a reklámcsík.

Vonzó finishelési megoldások

Konica Minolta Bizhub C280 finish

Az új berendezések az irodai és ügyféligényeknek megfelelően egyénre szabhatóak, számos lehetőség áll rendelkezésre a finiselési műveletek elvégzésére, melyhez három finiselési eszközt kínál a Konica Minolta az új berendezésekhez: álló (floor-type) moduláris finisert, kompakt teljesen beépített finisert és munkaszeparátort. A álló (floor-type) finiser kimeneti papírkapacitása 3 200 lap, és moduláris kialakításának köszönhetően számos befejezési művelet Média rugalmasság és finiselési megoldások elvégezhető. A többpozíciós tűzésen kívül lyukasztó egységgel felszerelhető a kimeneti eszközhöz. A kisfüzetkészítés, mint funkció lehetővé teszi gerinctűzött és hajtogatott brosúrák, prospektusok (max. 60 oldal) automatizálását és készítését. Költségbarát finiselés alternatívát is ajánl a Konica Minolta az új berendezésekhez, mégpedig a kisebb, teljesen beépített tűzős finisert. Valamint elérhető a munkák elkülönítésére szolgáló munkaszeparátor is.

Alacsony TEC értékek

A bizhub C220/C280/C360 az osztályán belül az egyik legjobb TEC értékekkel rendelkeznek. A TEC érték megmutatja, hogy egy kiválasztott elektromos készülék egy hét alatt mennyi elektromos áramot fogyaszt átlagos irodai környezetet, használatot figyelembe véve. Az új rendszerek energiatakarékos üzemmódba gyorsabban térnek át valamint kevesebb energiát fogyasztanak alvó módban, mint az előző modellek. Ezen tulajdonságok révén nemcsak környezetbarátnak mondhatóak ezek a berendezések , hanem segítséget nyújtanak az üzemeltetési költségek csökkentésében. Mindegyik modell megfelelt az Energy Star és a német Blue Angel előírásainak.

Környezetbarát Simitri HD toner

Az alacsony energiafogyasztás nagy részben a Konica Minolta egyedülálló fixálási technológiájának köszönhető. A Simitri HD polimerizált toner alacsony hőmérsékleten is megolvad, amely minimalizálja a felmelegedési periódust miközben az energiafelhasználás hatékonysága maximalizálódik. Ugyanakkor a Simitri HD toner polimerizálási folyamata kisebb hatással van a környezetre mint a hagyományos tonerek előállítása. Az apró és egyenletes méretű, viasztartalmú részecskékkel a Simitri HD polimerizált tonerrel kiváló minőségű nyomatok érhetők el: borotvaéles vonalak, kristálytiszta betűk, élénk színek, nyomat-illetve színtartósság. Mindez környezetbarát módon.
 

KONICA MINOLTA BIZHUB C280 bemutató

KONICA MINOLTA BIZHUB C280 műszaki tulajdonságok

Rendszer elektrosztatikus lézer másoló, indirekt képátíró szalagos technológia
Toner Simitri HD polimerizált toner
Másolási/Nyomtatási sebesség A4: színes 28 lap/perc
A4: fekete-fehér 28 lap/perc
A3: színes 17 lap/perc
A3: fekete-fehér 17 lap/perc
Első másolat Színes 11,0 mp. (A4)
Fekete-fehér 7,7 mp. (A4)
Másolási felbontás 600 x 600 dpi
Eredeti másolási méret Eredeti méret
Kicsinyítési-nagyítási arány 25 – 400% in 0.1%, Autozoom
Másolatszám 1– 9,999
Fétonus 256 árnyalat
Másolási memória 2.048 MB
Másolási merevlemez 250 GB
Másolási funkciók kisfüzet, fedlap és lapbeszúrás, próba másolat, nyomtatási teszt beállítás, digital art, munka visszahívás, munka memória, posztermód, összemásolás, bélyegzés, másolatvédelem, személyi azonosító kártya másolás
Box
Felhasználó fiók Max. 1,000
Felhasználó fiók tipus Nyilvános, személyes (jelszóval vagy azonosítóval), csoportos (azonosítóval)
Rendszer fiók tipus Biztonsági nyomtatás,titkosított PDF,
Fax továbbítás, Fax polling
Box funkciók Újranyomtatás, kombinálás, letöltés,
küldés (eMail, FTP, SMB és fax),
fiókból fiókba másolás
EKC / Azonosítás
Felhasználók száma Max.  1,000
Felhasználó név (EKC) Active Directory support (felhasználó név + jelszó + eMail)
Permission set Felhasználói jogosultságok szabályozása
Speciális funkció (EKC) Biometrikus azonosítás (uj érhálózat) opció
Szoftver
PageScope NetCare Device Manager Igen
PageScope Data Administrator Igen
Box Operator PageScope Box Operator
Direct Print Utility Igen
Print Status Notifier Igen
PageScope Workware Igen (Próba)
PageScope Direct Print Igen
Print Status Notifier Igen
Log Management Utility Igen
Szkennelési tulajdonságok
Felbontás (szkennelési) Max.: 600 x 600 dpi
Szkennelési modók Hálozati TWAIN szkennelés, e-mail címre szkennelés, (Scan to Me), FTP szkennelés,  SMB szkennelés, (Scan to Home), Box-ba szkennelés, WebDAV szkennelés, DPWS szkennelés, USB szkennelés
Szkennelési sebesség Színes 70 lap/perc (300 dpi via DF)
Fekete-fehér 70 lap/perc(300 dpi via DF)
Fájl formátumok JPEG, TIFF, PDF, kompakt PDF, titkosított PDF, kompakt XPS
Szkennelési címjegyzék 2,100 (egyéni + csoportos), LDAP támogatás
Szkennelési funkciók Jegyzet (szöveg/idő/dátum) PDF-ben, max. 400 munkaprogram
Fax tulajdonságok
Fax standard Super G3
Fax átviteli mód Anaóg, i-Fax, IP-Fax, SIP-Fax
Max. Modem Sebesség Max. 33.6 Kbps
Fax felbontás Max.: 600 x 600 dpi (ultra-finom)
Tömörítés MH, MR, MMH, JBIG
Fax funkció Polling, időzített, Pc-Fax, Bizalmas box-ba vétel, vétel e-mail-be, FTP, SMB
Nyomtatási tulajdonságok
Felbontás: 1 800 x 600 dpi
Processzor PowerPC MC7448 @ 867 MHz
64 BIT
Memória 2.048 MB
Meghajtók Windows 2000/XP/XP64, Windows Vista 32/64, Windows Vista DPWS Support, Server 2000/2003/2003x64/2008/2008x64, Machintosh 9.x/10.x, Unix, Linux, Citrix
Merevlemez 250 GB
Interfész 10/100/1000 Base-T Ethernet, USB 2.0
Emuláció PCL 6c (PCL5c + XL 3.0), PostScript 3, XPS
Nyomtatási funkciók direkt PCL nyomtatás, PS, TIFF, XPS, PDF és titkosított PDF fájlokból, Mixmedia és Mixplex, Munka program „Easy Set”, Összemásolás, vízjel, másolatvédelem
Hálózat TCP/IP
IPX/SPX
NetBEUI
AppleTalk (EtherTalk)
LPD
IPP
SNMP
HTTP
Rendszer tulajdonságok
Automatikus eredeti lapadagoló  Max. 100 eredeti, A6 – A3, 35–210 gsm
Papír súly 64–271 gsm
Nyomtatható terület A6 – A3 teljes kifutó (egyéni papírméret)
Papír kapacitás Standard: 1 150 lap
Max.: 3 650 lap
Papír kimeneti kapacitás 250 lap finiser nélkül Max.: 3,000 lap finiserrel
Kézi adagoló 150 lap
Automatikus duplex A5 – A3 teljes kifutó
64–256 gsm
Befejezési funkciók Offszet, csoportosítás, eltolásos rendezés, tűzés, lyukasztás, közép hajtás, levél hajtás, könyvformátum készítés
Havi terhelhetőség Ajánlott: 30 000 (Max.: 45 000)
Életartam Toner:
Black 29k
CMY 26k
Festékező egység:
CMY 600k
Felfűtési idő Kb. 45 mp.
Költségfigyelés 1.000 felhasználói költséghely, Active Directory támogatás felhasználó név + jelszó), Felhasználói hozzáférés meghatározás, Biometrikus hitelesítés (ujj érhálozat) (opciós), IC kártyaolvasó (opciós)
Teljesítményigény 220-240 V / 50/60Hz
Teljesítmény felvétel Kevesebb mint 1,5 KW
Méret  (Szélx Mélyx Mag) 643 x 842 x 770 mm
Tömeg Kb. 98 kg

KONICA MINOLTA BIZHUB C280 kiegészítők

 

Konica Minolta Bizhub C280 konfig  

DF-617 Automatikus eredeti lapadagoló Automatikus lapadagolás max. 100 lapig
OC-509 Eredeti tető Tető az automatikus eredeti lapadagoló helyett
FS-527 Tűzős finisher 50 lap tűzése, kimeneti kapacitás max. 3 200 lap
PK-517 Lyukasztó egység 4 pontos lyukasztás
JS-603 Munkaszeparátor Faxok, nyomatok, másolatok szétválogatása FS-527-hez
SD-509 Gerinctűző, hajtogató egység Kisfüzet készítéshez
FS-529 Beépíthető finisher 50 lap tűzése, kimeneti kapacitás max. 300 lap
JS-505 Munkaszeparátor Faxok, nyomatok, másolatok szétválogatása
PC-107 1 x Papírkazetta A5-A3, 1 x 500 lap, 64-256 g/m2
PC-207 2 x Papírkazetta 2 x 500 lap, 64-256 g/m2
PC-407 Nagykapacitású papírkazetta A4, 2 500 lap, 64-256 g/m2
DK-507 Gépasztal Papíttároláshoz stb.
BT-C1 Banner tálca Többoldalas banner nyomtatáshoz
VI-505 Interfész egység Fiery nyomtatásvezérlő és interfész kártya
IC-412 Fiery nyomtatás vezérlő egység Professzionális színes nyomtatásvezérlő (bizhub C280/C360)
AU-101 Biometrikus azonosító egység Ujj érhálózat azonosító rendszer
AU-102 Biometrikus azonosító egység Ujj érhálózat azonosító rendszer (új)
AU-201 IC kártya azonosító egység IC kártyaval történő azonosítás
KH-101 Billentyűzettartó Billentyűzettartó
EK-604 Interfész egység USB csatlakozáshoz
EK-605 Interfész egység USB és Bluetooth csatlakozáshoz
MK-720 2. faxvonal beépítő egység Interfész egység a FK-502 faxegységhez
FK-502 Faxegység Super G3 fax
WT-506 Munkaasztal Azonosító egység elhelyezéséhez
LK-101v2 i-Option licensz Webböngésző
LK-102 i-Option licensz PDF enchancement
LK-105 i-Option licensz Kereshető PDF
UK-203 i-Option memória Memóriabővítés az I-Option-hoz
SC-507 Biztonsági chip Copy Guard és jelszavas védelem

KONICA MINOLTA BIZHUB C280 letöltések

Konica Minolta Bizhub C280 Prospektus, PDF
Konica Minolta Bizhub C280 készülék leírás
 
Konica Minolta C280 Felhasználói kézikönyv, PDF, használati utasítás
Másolási / Nyomtatási / Fax / Szkennelési / Fiók műveletek, Gyors útmutató
 
Konica Minolta C280 Gyors Tájékoztató, PDF, használati utasítás
Színes és Fekete/Fehér dokumentumok kezelése, A készülék használata, Alap funkciók, Alkalmazás funkciók, Fax funkciók, Box funkciók, Hálózati szkennelés műveletek