KONICA MINOLTA BIZHUB C552

KONICA MINOLTA BIZHUB C552

színes multifunkciós nyomtató A3+

 

55 lap/perc sebesség
Hálózati színes PCL, PostScript nyomtatás
1800 x 600 dpi nyomtatási felbontás
Hálózati színes szkennelés (FTP, E-mail, SMB)
1 GHz processzor
2 048 MB memória
250 GB HDD
Windows, Unix, Citrix, Linux, Mac OS meghajtók
Elektronikus laprendezés
3650 lap papírkapacitás
64-300 g/m2 papírsúly
Kétoldalas másolás-nyomtatás
Gyári papírliftes gépasztal


55 lap/perc A3+ lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
ÉRDEKLŐDÉS - ÁRAJÁNLAT

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot

Cikkszám: A0P1021KONICA MINOLTA BIZHUB C552 termék leírás

A legújabb technológiával rendelkező Konica Minolta bizhub C452/C552/C652 készülékek kitűnő megjelenésükkel, abszolút megbízhatóságukkal, további számos kiemelkedő tulajdonságaikkal hívják fel magukra a figyelmet.

A meggyőző teljesítmény, ami manapság kulcsfontosságú tényezőnek számít, a bizhub C452/C552/C652 készülék egyik erőssége a sok közül:

  • 1 GHz CPU - gyorsabb feldolgozási sebesség
  • 2 GB DDR2 memória - az egyik leggyorsabb és legfejlettebb memóriatípus
  • 250 GB S-ATA2 HDD - a nagy tárhely biztosítása gyorsasággal párosítva

A meggyőző InfoLine dizájn sokkal több, mint aminek látszik
A bizhub C452/C552/C652 billenthető és forgatható színes érintőképernyős kezelőpanelének használata rendkívül kényelmes és egyszerű. Megnövelt színes előnézetek és miniatűrök révén lehetőség van a nyomtatásra szánt dokumentumok ellenőrzésé- re, mielőtt nyomtatásra kerülnének, így a hibák kiküszöbölhetők. A kijelző logikus felépítése, az animációs segítség valamint az opciós billentyűzet mind az egyszerű kezelhetőséget szolgálják.

A multifunkciós készülékek komplett irodai szolgáltatást nyújtanak, a legújabb technológiákat alkalmazva, kiváló minőséget garantálnak fekete-fehérben és színesben egyaránt, mindamellett gazdaságosan üzemeltethetők!

Csatolt kép

 Rendkívül egyszerű kezelhetőség

A bizhub C452/C552/C652 multifunkciós készülékekkel egyszerűen és kényelmesen végezhetőek a mindennapi dokumentum előállítási folyamatok. A felhasználóbarát színes érintőképernyős kijelző nemcsak dönthető, hanem forgatható is. A nyomtatási színes előnézet funkció és a miniatűrök által lehetőség van a nyomtatás előtti ellenőrzésre, ezzel is csökkentve a hibázási lehetőségeket. A kijelző logikus felépítésének, az animációs help funkciónak valamint az opciós billentyűzetnek köszönhetően egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a berendezések kezelése.

Kiemelkedő box tulajdonságok

A Konica Minolta egyedi felhasználó fiókjaival lehetővé válik a dokumentumok és információk hatékony tárolása és kezelése a merevlemezen, ezáltal megkönnyítve a szkennelt, másolt, nyomtatott vagy faxolt anyagok megosztását, és a hozzáférést a dokumentumokhoz. Max. 1 000 felhasználói fi ók hozható létre, melyekhez felhasználói jogok rendelhetők, ezáltal megkülönböztetve a publikus, a csoportos és a személyes mappákat. Extra kényelmi szolgáltatást nyújt a felhasználói fiókból USB pendrivera ill. az USB pendriveról a felhasználói fiókba történő dokumentum másolása.

Továbbfejlesztett Emperon TM nyomtatásvezérlő

A Konica Minolta által fejlesztett kontroller révén a bizhub C452/ C552/C652 hálózati környezetbe történő integrációjuk igazán egyszerű. A PCL mellett a PostScript nyomtatási nyelveket is alapként támogatják, valamint PDF 1,7-et. Mindezen felül számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, melyek a fokozott minőséget garantálják (Auto-trapping, black overprint). A PPML (Personalized Print Markup Language) nyomtatási nyelvnek köszönhetően pedig az Emperon nyomtatásvezérlő magasabb nyomtatási teljesítményt és eredményt garantál a változó adatnyomtatás révén, mellyel egyszerűen és gyorsan készíthetőek el a megszemélyesített DM levelek és marketing anyagok. A nyomtató driver új funkciójával a kezelhetőség is egyszerűbbé vált, ugyanis a My Tab által egyénre szabható felület. 

Rendkívül gyors szkennelés és faxolás

A készülékek szkennelési sebessége 78 lap/perc. Lehetséges standardként az email címre, FTP-re, SMB-re, felhasználói fiókba szkennelni. Továbbá flexibilis megoldásként hozható fel, az USB pendrive-ra történő direkt szkennelés, mellyel idő spórolható meg, nincs szükség arra, hogy a PC-hez visszamenjünk. A szkennelési formátumok között szerepel a PDF, XPS, TIFF és JPG, valamint a kompakt PDF és XPS, amelyekkel kisebb file méretben szkennelhetők a dokumentumok, ezzel könnyebbé és gyorsabbá téve a szkennelési kommunikációs folyamatot. Felhasználó azonosítással kombinálva, beállítható a „Scan to Me” és a „Scan to Home” funkciók, melyek célja, hogy felgyorsítsák a saját email címre vagy a saját munkafiókba a szkennelési folyamatot. Továbbá az adminisztrátor beállíthatja, hogy a felhasználó kiknek küldhet szkennelt anyagot. Amennyiben faxolásra van szükség, a bizhub C452/C552/C652 számos megoldást kínálnak, analóg és digitális eljárásokat egyaránt, ide sorolva az Internet Fax-ot és az IP (Intranet) Faxot is, mely színesben is végezhető.

Széleskörű papírkezelés

Teljeskörű rugalmasság jellemzi az új eszközöket. A maximális papírkapacitásuk 6 650 lap, amely eleget tesz a nagy volumenű munkákat végző irodák igényeinek. Papírkezelési tartományuk A6-tól az A3+-ig terjednek, a vékony papírtól kezdve a 300 g/m2 súlyú papírokig. Egyedi tulajdonságuk a max. 1,2 m hosszú a banner papírok alkalmazása.

Professzionális finishelés

 Csatolt kép

Az új berendezések az irodai és ügyfél igényeknek megfelelően egyénre szabhatóak, számos lehetőség áll rendelkezésre a finiselési műveletek elvégzésére. A bizhub C552/C652 tűzős hajtogatós finiserének egyik kiemelkedő tulajdonsága, a nagy mennyiségű kisfüzet készítés. A finiser a levélhajtogatási funkciójának köszönhetően rengeteg idő spórolható meg a számlák, DM levelek automatikus hajtogatásával. A befejezési műveletek sokaságába bele tartozik a max. 100 lapos tűzés, a 2 és 4 pontos lyukasztás is. Az opciós fedlap behúzó egység az előre kinyomtatott lapok beszúrására szolgál, de elérhető még a Z-hajtogatás funkció is.

A bizhub C452-höz különálló finiser csatlakoztatható, melyet a moduláris felépítés és az ezzel járó rugalmasság jellemeznek. Az egyéb riportok, dokumentációk többpozíciós tűzésén felül, 2 és 4 pontos lyukasztás is végezhető a berendezéssel az opciós lyukasztó egység révén. A kisfüzet készítés, mint funkció lehetővé teszi gerinctűzőtt és hajtogatott brosúrák, prospektusok (max. 60 oldal) automatikus készítését.

Abszolút biztonságban

A standard Konica Minolta biztonsági funkciókon felül, a bizhub C452/C552/C652 számos új megoldást kínálnak, melyek mindannyian szerepet játszottak az ISO 15408 EAL3 előírásoknak történő megfelelésükben.

  • A kliens autentikációval, az IEEE802.1x révén a berendezések biztonságosan a hálózatba köthetők. A biztonságos hálózati kommunikáció a berendezések között kódolással valósul meg, az IPsec protokoll által. A standard merevlemez kódolási funkciójával pedig a HDD-n lévő adatok védve vannak az illetéktelen hozzáférésektől.

  • Felhasználó azonosítás történhet PIN kóddal, opciós biometrikus szkennerrel vagy IC kártyával.

  • Továbbá a jogosulatlan másolások ellen több biztonsági alternatívát is kínálnak az új készülékek. A Copy Guard funkcióval készített nyomatokról nem készíthető másolat, ha az MFP érzékeli a speciális védelmi mintát. A Password Copy funkció kiválasztásával pedig a nyomat akkor másolható, ha a helyes jelszó beütésre kerül.

 Csatolt kép

Környezetbarát SimitriŸ HD toner

Az apró és egyenletes méretű, viasztartalmú részecskékkel a Simitri HD R polimerizált tonerrel kiváló minőségű nyomtatok érhetők el: borotvaéles vonalak, kristálytiszta betűk, élénk színek, nyomat és színtartósság. Mindez környezetbarát módon, ugyanis az egyedülálló fixálási technológiának köszönhetően a berendezés alacsony energiafogyasztást igényel. Mindemellett a tonereknek nagyobb a kapacitásuk, és a használatuk is gazdaságosabb az alacsonyabb toner fogyasztás révén.

KONICA MINOLTA BIZHUB C552 bemutató

KONICA MINOLTA BIZHUB C552 műszaki tulajdonságok

Rendszer elektrosztatikus lézer másoló, indirekt képátíró szalagos technológia
Toner SimitriŸ HD polimerizált toner
Másolási/Nyomtatási sebesség A4: színes 45 lap/perc
A4: fekete-fehér 55 lap/perc
A3: színes 23 lap/perc
A3: fekete-fehér 28 lap/perc
Első másolat Színes 6,0 mp. (A4)
Fekete-fehér 4,8 mp. (A4)
Másolási felbontás 600 x 600 dpi
Eredeti másolási méret Eredeti méret
Kicsinyítési-nagyítási arány 25 – 400% in 0.1%, Autozoom
Másolatszám 1– 9,999
Fétonus 256 árnyalat
Másolási memória 2.048 MB
Másolási merevlemez 250 GB
Másolási funkciók kisfüzet, fedlap és lapbeszúrás, próba másolat, nyomtatási teszt beállítás, digital art, munka visszahívás, munka memória, posztermód, összemásolás, bélyegzés, másolatvédelem
Box
Felhasználó fiók Max. 1,000
Felhasználó fiók tipus Nyilvános, személyes (jelszóval vagy azonosítóval), csoportos (azonosítóval)
Rendszer fiók tipus Biztonsági nyomtatás,titkosított PDF,
Fax továbbítás, Fax polling
Box funkciók Újranyomtatás, kombinálás, letöltés,
küldés (eMail, FTP, SMB és fax),
fiókból fiókba másolás
EKC / Azonosítás
Felhasználók száma Max.  1,000
Felhasználó név (EKC) Active Directory support (felhasználó név + jelszó + eMail)
Permission set Felhasználói jogosultságok szabályozása
Speciális funkció (EKC) Biometrikus azonosítás (uj érhálózat) opció
Szoftver
PageScope NetCare Device Manager Igen
PageScope Data Administrator Igen
Box Operator PageScope Box Operator
Direct Print Utility Igen
Print Status Notifier Igen
PageScope Workware Igen (Próba)
PageScope Direct Print Igen
Print Status Notifier Igen
Log Management Utility Igen
Szkennelési tulajdonságok
Felbontás (szkennelési) Max.: 600 x 600 dpi
Szkennelési modók Hálozati TWAIN szkennelés, e-mail címre szkennelés, (Scan to Me), FTP szkennelés,  SMB szkennelés, (Scan to Home), Box-ba szkennelés, WebDAV szkennelés, DPWS szkennelés, USB szkennelés
Szkennelési sebesség Színes 78 lap/perc (300 dpi via DF)
Fekete-fehér 78 lap/perc(300 dpi via DF)
Fájl formátumok JPEG, TIFF, PDF, kompakt PDF, titkosított PDF
Szkennelési címjegyzék 2,100 (egyéni + csoportos), LDAP támogatás
Szkennelési funkciók Jegyzet (szöveg/idő/dátum) PDF-ben, max. 400 munkaprogram
Fax tulajdonságok
Fax standard Super G3
Fax átviteli mód Anaóg, i-Fax, IP-Fax, SIP-Fax
Max. Modem Sebesség Max. 33.6 Kbps
Fax felbontás Max.: 600 x 600 dpi (ultra-finom)
Tömörítés MH, MR, MMH, JBIG
Fax funkció: Polling, Time shift, Pc-Fax, Bizalmas box-ba vétel, vétel e-mail-be, FTP, SMB
Nyomtatási tulajdonságok
Felbontás: 1 800 x 600 dpi
Processzor PowerPC MC7448 @ 867 MHz
64 BIT
Memória 2.048 MB
Meghajtók Windows 2000/XP/XP64, Windows Vista 32/64, Windows Vista DPWS Support, Server 2000/2003/2003x64/2008/2008x64, Machintosh 9.x/10.x, Unix, Linux, Citrix
Merevlemez 250 GB
Interfész 10/100/1000 Base-T Ethernet, USB 2.0
Emuláció PCL 6c (PCL5c + XL 3.0), PostScript 3, XPS
Nyomtatási funkciók direkt PCL nyomtatás, PS, TIFF, XPS, PDF és titkosított PDF fájlokból, Mixmedia és Mixplex, Munka program „Easy Set”, Összemásolás, vízjel, másolatvédelem
Hálózat TCP/IP
IPX/SPX
NetBEUI
AppleTalk (EtherTalk)
LPD
IPP
SNMP
HTTP
Rendszer tulajdonságok
Automatikus eredeti lapadagoló Max. 100 eredeti, A6 – A3, 35–210 gsm
Papír súly 64–300 gsm
Nyomtatható terület A6 – A3 teljes kifutó (egyéni papírméret)
Papír kapacitás Standard: 3,650 lap
Max.: 6,650 lap
Papír kimeneti kapacitás Max.: 3,000 lap (Tálca 1 + 2:
500 lap
A5 – A3+, egyéni méret
64–256 gsm

Tálca 3:
1,500 lap
A4
64–256 gsm

Tálca 4:
1,000 lap
A4
64–256 gsm

Kézi tálca:
150 lap
A6– A3+, egyéni méretek
64–300 gsm)
Kézi adagoló 150 lap
Automatikus duplex A5 – A3 teljes kifutó
64–256 gsm
Befejezési funkciók Offszet, csoportosítás, eltolásos rendezés, tűzés, lyukasztás, közép hajtás, levél hajtás, könyvformátum készítés
Lyukasztó 50 lap és 48  ív + 2 borító
lap  (max 256gsm)
Lyukasztó kimenet:
Max.: 1,000 lap
Levélhajtás 1 lap
Kapacitás Max.: 100 lap
Kisfüzet 20 lap vagy 19 lap + 1 borító
lap (max. 200 gsm)
Kimeneti kapacitás: Max.: 100 lap
Havi terhelhetőség Ajánlott: 80 000 (Max.: 200 000)
Életartam Toner:
Black 45k
CMY 30k

Festékező egység:
CMY 135k
Felfűtési idő Kb. 45 mp.
Költségfigyelés 1.000 felhasználói költséghely, Active Directory támogatás felhasználó név + jelszó), Felhasználói hozzáférés meghatározás, Biometrikus hitelesítés (ujj érhálozat) (opciós), IC kártyaolvasó (opciós)
Teljesítményigény 220-240 V / 50/60Hz
Teljesítmény felvétel Kevesebb mint 2.0 KW
Méret  (Szélx Mélyx Mag) 650 x 879 x 1 155 mm
Tömeg Kb. 221 kg

KONICA MINOLTA BIZHUB C552 kiegészítők

FS-526 Tűzős finisher 50 lap tűzése, kimeneti kapacitás max. 3 100 lap
PK-516 Lyukasztó egység 2/4 pontos lyukasztás
SD-508 Gerinctűző, hajtogató egység Kisfüzet készítéshez
JS-602 Munkaszeparátor Faxok, nyomatok, másolatok szétválogatása
PI-505 Lapbeszúró egység Borító beszúrása
ZU-606 Z-hajtogató egység Z hajtás A4 és A3
OT-503 Lapkiadó tálca Kimeneti tálca finiser helyett
PC-301 Nagykapacitású papírkazetta A4, 3 000 lap, 64-256 g/m2
PC-204 Nagykapacitású papírkazetta A4-A3+, 2 500 lap, 64-256 g/m2
BT-C1 Banner tálca Többoldalas banner nyomtatáshoz
VI-505 Interfész egység Fiery nyomtatásvezérlő interfész kártya
IC-412 Fiery nyomtatás vezérlő egység Professzionális színes nyomtatásvezérlő
AU-101 Biometrikus azonosító egység Ujjérhálózat azonosító rendszer
AU-102 Biometrikus azonosító egység Ujjérhálózat azonosító rendszer (új)
AU-201 IC kártya azonosító egység IC kártyaval történő azonosítás
SC-507 Biztonsági chip Copy Board funkció
KH-101 Billentyűzettartó Billentyűzettartó
EK-604 Interfész egység USB csatlakozáshoz
EK-605 Interfész egység USB és Bluetooth csatlakozáshoz
MK-720 2. faxvonal beépítő egység Interfész egység a FK-502 faxegységhez
FK-502 Faxegység Super G3 fax
WT-506 Munkaasztal Azonosító egység elhelyezéséhez
LK-101v2 i-Option licensz Webböngésző
LK-102 i-Option licensz PDF enchancement
LK-105 i-Option licensz Kereshető PDF
UK-203 i-Option memória Memóriabővítés az I-Option-hoz

KONICA MINOLTA BIZHUB C552 letöltések

Konica Minolta Bizhub C552 Prospektus, PDF
Konica Minolta Bizhub C552 készülék leírás
 
Konica Minolta Bizhub C552 Felhasználói kézikönyv, PDF, használati utasítás
Másolási / Nyomtatási / Fax / Szkennelési / Fiók műveletek, Gyors Útmutató
 
Konica Minolta Bizhub C552 Gyors Tájékoztató, PDF, használati utasítás
Színes és Fekete/Fehér dokumentumok kezelése, A készülék használata, Alap funkciók, Alkalmazás funkciók, Fax funkciók, Box funkciók, Hálózati szkennelés műveletek