KONICA MINOLTA BIZHUB C754

KONICA MINOLTA BIZHUB C754

színes multifunkciós nyomtató SRA3

 

75 lap/perc sebesség
Kétoldalas másolás-nyomtatás
Hálózati színes PCL, PostScript, XPS nyomtatás
1800 x 600, 1200 x 1200 dpi felbontás
Duálszkenner 180 lap/perc sebesség
Hálózati színes szkenner (FTP,E-mail,SMB,Box,WebDAV,DPWS,USB)
1,2 GHz processzor, 2 GB memória, 250 GB HDD
Windows, Unix, Citrix, Linux, Mac OS meghajtók
Elektronikus laprendezés
3650 lap papírkapacitás, gyári gépasztal
A6-SRA3 másolási méret, 52-300 g/m2 papírsúly


75 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
ÉRDEKLŐDÉS - ÁRAJÁNLAT

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot

Cikkszám: A2X0021KONICA MINOLTA BIZHUB C754 termék leírás

 • Másolási/nyomtatási sebesség: A4: 65/60 lap/perc; A3: 33/30 lap/perc (fekete-fehér/színes)
 • Standard Emperon™ nyomtatás vezérlő PCL 6c, PostScript 3, PDF 1.7 és XPS támogatással
 • Papír kapacitás 500 + 500 + 1000 + 1500 lap és 150 lap a kézi lapadagolóból
 • Papírméret: A6-A3; SRA3, egyedi papírméretek, banner papír max. 1 200x297 mm
 • 2 GB memória, 250 GB merevlemez és standard Gigabit Ethernet
 • 9 hüvelykes színes multitouch érintőkijelző
 • Duálszken lapadagoló: kétoldalas dokumentumok szkennelése 160 kép/perc sebességgel
 • Kiegészítők széles variálhatósága, sokrétű finishelési opció és papírtálca konfiguráció az egyedi igényeknek

A holnap technológiája, a hatékony használhatóságért 

A felhasználók számára a kényelem és a hatékony működés elengedhetetlen vállalati környezetben mint pl. központi részlegek, irodák és a központi sokszorosító irodák számára ahol fontos a termelékenység maximalizálása a költségek csökkentése mellett. A Konica Minolta színes multifunkciós berendezések új generációjánál („state-of-the-art”) a bizhub C654 és a C754 tervezésénél nagy hangsúlyt fektettek a használhatóság, az egyedi felhasználói kényelem és a testre szabás egyszerűsítésére.

Az egyszerűbb használhatóság érdekében a Konica Minolta továbbfejlesztette a már jól bevált InfoLine dizájn-ját. Az új vonzó és kompakt InfoPalette világos és fekete-fehér burkolata révén és az új nagy „multitouch” színes érintőképernyőnek köszönhetően a bizhub C654/C754 garantálja a könnyebben elérhető szolgáltatásokat, az egyszerűbb funkcionalitást és hardver elemeket, valamint az állapot mutatókat és a rugalmasabb felhasználói működtetést. Akárcsak a korábbi Konica Minolta multifunkciós eszközöknél, a bizhub C654/C754 is a jól bevált technológiára épül, amely garantálja a felhasználói rugalmasságot a teljes funkcionalitásra: nyomtatás, másolás, szkennelés és fax. A bizhub C654/C754 biztosítja a fejlett műszaki megbízhatóságot és használhatóságot. A Konica Minolta berendezések professzionális funkciói biztosítják, a termékek „all-round” használhatóságát és zökkenőmentes integrálhatóságát szinte minden elektronikus munkafolyamatba: OpenAPI, IWS, Emperon nyomtatásvezérlő és fi rmware. A bizhub C654/C754 egyesül a „state-of-the-art” technológiával az optimális eszközintegráció és testre szabhatóság érdekében.

A Konica Minolta továbbfejlesztette a legtöbb szoftver alkalmazását és termékét, amelyek ezen túl a felhasználói kényelem, a hatékony dokumentum-leválasztás és-elosztás, a számviteli, valamint az eszköz menedzsment egy új szintjét mutatják be. Ez a fejlesztés időmegtakarítást és költségcsökkenést eredményez. 

A bizhub C654/C754 követi a „zöld” használhatóság elvét, éppen ezért rendkívül környezetbarát a teljesítményét illetően, energiatakarékos, hozzájárul a hulladékcsökkentéshez és a felépítésénél törekedtek a környezetbarát anyagok használatára. A Konica Minolta bizhub C654/C754 megkapta az ISO 15408 EAL3 tanúsítványt. A nemzetközi szabványoknak megfelelő biztonsági tanúsítvány garantálja a Konica Minolta eszközök biztonsági megfelelőségét.

Funkcionalitás

Csatolt kép  

Korlátok nélküli használhatóság

A mai világban az egyik legfőbb elvárás a kommunikációs eszközökkel szemben az egyszerű használhatóság. A bizhub C654/C754 a felhasználóbarát, innovatív 9 hüvelykes színes érintőképernyő bevezetésével új szintre lépett. Ez az új érintőképernyő garantálja a „multi-touch” funkciót és az intuitív „Drag&Flick” műveletet, a már jól ismert okos telefonokhoz és tábla PC-k hasonlóan. Az új generációs Konica Minolta eszközökön a felhasználói felületet teljesen újratervezték és a korlátlan használhatóságra helyezték a hangsúlyt, aminek az eredménye, hogy a berendezések jól strukturáltak, és könnyedén személyre szabhatóak:

 • A fő panelen keresztül ez egyik legfontosabb az eszköz alapvető funkcióinak azonnali elérhetősége (pl. nyomtatás, másolás, szkennelés, fax stb.), amely ikonokat egyénileg kiválasztott módon és szabadon el lehet helyezni az érintőképernyőn. A menü képernyő közvetlen hozzáférést biztosít minden MFP funkcióhoz: másolás, szkennelés, fax, box valamint a telepített alkalmazásokhoz és a beállított munkafolyamatokhoz. 
 • A felugró ablakok által elérhetőek a funkció beállítások. Ezzel elkerülhető, hogy a felhasználó elvesszen túl sok funkció között a képernyőn. 
 • Az egyszerűbb megértés és az intuitív működés érdekében az ikonok sokkal nagyobbak, logikusabbak és a szám gombok száma a minimálisra csökkent. 
 • A különböző funkciók elérhetősége korlátozható 3 előre beállított módon (alap, standard és teljes), ez lehetővé teszi az MFP működésének a strukturálását különböző felhasználói csoportokra (pl. rendszeres és gyakori felhasználók) elkerülve ezzel a túl sok választási lehetőséget.

Fejlett nyomtatási lehetőségek

A bizhub C654/C754-ben az új generációs Emperon nyomtatásvezérlő van, amely biztosítja az egyszerű integrációt a hálózatba és garantálja a kompatibilitást a felhasználói környezettel. A standard PCL, PostScript3, PDF és XPS támogatással az Emperon maximális kompatibilitást biztosít a CITRIX, Windows meghajtókkal, WHQL tanúsítvány alapján is.

Mindezen felül az egyszerű kezelhetőséget fokozza az egyedi kezelői felület kialakítása: a MyTab funkcióval egyénre szabható, valamint kiválaszthatóak a leggyakrabban használt funkciók egyetlen felületre. A Konica Minolta „Universal Printer Driver” lehetővé teszi a rendszergazda számára, hogy egyetlen telepítési folyamat elindításával installálja az összes Konica Minolta eszközt egyszerre.

Az Emperon™ nyomtatásvezérlő esetén lehetőség van , hogy speciális egyedi követelményeknek feleljen meg, mint például a natív OCR vagy vonalkód nyomtatás, valamint a Unicode támogatás, ERP alkalmazások, SAP. A bizhub C654/C754 rendelkezik SAP tanúsítvánnyal. A felhasználókat szolgálja az egyszerű üzembehelyezés, a megbízható technológia és az SAP felhasználó támogatás. A Konica Minolta az SAP Printer Vendor program „Gold Partner”-e.

A bizhub C654/C754 speciális nyomtatási funkciói közé tartozik az úgy nevezet „carbon copy” funkció. Ez által lehetőség van egy dokumentumot egyszerre több példányba kinyomtatni különböző típusú, vagy színű papírokra pl. az ügyfél számára fehér, a szállítónak sárga, az archiváláshoz pedig zöld.

Felkészülve a mobil világra

A mai felgyorsult világban a vezetékes kommunikáció mellett nagyon sok múlik a hatékony és sokoldalú megoldásokon, amelyek mind az eszközök használhatóságát fokozzák. A bizhub C654/C754 támogatja a PDF, az XPS és az OOXML (docx, xlsx és pptx) fájlok közvetlen nyomtatását és még illesztő program telepítésére sincs szükség. Ezen kívül a PageScope Mobile App számos szoftver-alapú alkalmazást biztosít nyomtatásra, szkennelésre mobil eszközökről.

Nagyobb vállalati környezetben, ahol sokkal szélesebb körűek az igények a Konica Minolta a felhős nyomtatási megoldást ajánlja, amely lehetővé teszik a szerver alapú meghajtó nélküli nyomtatást, hogy a mobil nyomtatás kezelhető és biztonságos legyen. A bizhub C654/C754 alkalmas, hogy csatlakoztassuk a Google Apps-t és a Microsoft SharePoint-t, amely biztosítja a közvetlen MFP panel hozzáférést.

Komplett szkennelési megoldások

A mai irodai életben kiemelkedő fontossággal bír a hatékony szkennelés, a dokumentumok elektronikus továbbítása, az egyszerű archiválhatóság. A bizhub C654/C754 mind hardver szempontjából, mind pedig funkciók tekintetében garantálja a használható és hatékony szkennelést. A bizhub C654/C754 gyors duplex szkennerével ideális megoldást nyújt a profeszszionális dokumentumarchiválásra és, ezáltal könnyen beilleszthető a dokumentum. Percenként 180 kép szkennelésére képes, és egyszerre egyidejűleg mindkét oldalt. Akár eltérő típusú, méretű egy-két oldalas dokumentumot szkennelünk be az üres oldalakat automatikusan kiszűri az ellenőrzési folyamat során.

Szkennelési funkciók: email-címre (Me), FTP-re, SMBre (Home), Box-ba szkennelés, USB, és a standard TWAIN szkennelést. Támogatják a következő fájltípusokat: JPEG, TIFF, PDF, kompakt PDF, PPTX, XPS és kompakt XPS. A beépített OCR (optikai karakter felismerés) lehetővé teszi a kereshető PDF-k és PPTX dokumentumok létrehozását. A kereshető dokumentumok legfőbb előnye, hogy egész szövegre vonatkozóan kereshetünk, így egyszerűbbé válik a teljes szöveg, vagy részek másolása. A valós idejű szkennelésnek köszönhetően elkerülhető a hibás, nem megfelelő dokumentumok elküldése az ellenőrzés előtt. Mielőtt a küldés gombot lenyomja a felhasználó ellenőrizni tudja a dokumentumot az előnézeti képernyőn.

A PDF szkennelés frissítésének lehetőségével, elérhetővé válik az ellenőrizhető PDF/A formátum 1b szabványa vagy az OCR (optikai karakter felismerés) PDF/A 1a formátuma. A Konica Minolta kompakt PDF formátum szkennelési folyamata megfelel minden jogi archiválási követelményeknek. Az eredeti fájlok mérete akár 1/20-ra csökkenthető, ami jelentősen növeli a tárhely kapacitást.

Hatékony dokumentum kezelés

A standard funkciókon kívül a bizhub C654/C754 rendelkezik a Konica Minolta bEST „bizhub Extended Solution Technology” megoldással, amely biztosítja a kiterjesztett dokumentum feldolgozást és továbbítást. A bEST garantálja a zökkenőmentes munkafolyamatokat és a különböző alkalmazások lehetővé teszik az eszközök személyre szabását a felhasználói igényeknek megfelelően. Ezen funkciók közé tartozik pl. a beérkező számlák digitalizálása és indexelése, illetve átalakítás adott fájltípusra például PDF/A egyszerűen és gyorsan végrehajtható az OCR-nek (optikai karakter felismerés) és a Zone OCR-nek köszönhetően.

A bizhub C654/C754 a teljes panel integrációnak és a hozzákapcsolódó szoftvereknek köszönhetően hardver nélkül képes elvégezni feladatokat. Közvetlenül a színes érintőképernyőről indítható dokumentumarchiválási folyamat, az összes szükséges információ beírásával, mint például: a dokumentum típusát, és az egyéb index mezők kitöltésével anélkül, hogy a szkennelési folyamat alatt egyéb beavatkozásra lenne szükség a PC-ről. 

Ezen túlmenően, lehetőség van széles körben, hogy opcionálisan hozzáférést biztosít szinte bármelyik háttéralkalmazáshoz, beleértve a dokumentumkezelő rendszereket pl.: Enterprise Content Management Systems, Microsoft SharePoint stb.

Finishelési opciók

Csatolt kép

Teljes költség átláthatóság

A hatékony költségellenőrzés növeli a felhasználókban a költségtudatosságot, amely hozzájárul a vállalati hatékonyság és termelékenység növeléséhez. A bizhub C654/C754 számos költségfi gyelő megoldással rendelkezik, amelyek részletesen ellenőrzik a regisztrált eszközöket, számlálóállásokat, valamint kimutatások készíthetőek a megfi gyelt költségkalkulációk alapján. A rendszergazdák egyszerűen beállíthatják akár személyenként akár csoportokra szabva a felhasználói jogosultságokat az össze hálózati eszközre. A részletes használati riportok jelentősen hozzájárulnak az optimalizálás folyamatához. 

Megbízható hitelesítés 

A hitelesítés időmegtakarítást, és kiterjesztett hatékonyságot eredményez az adminisztrátorok számára azáltal, hogy gyorsan és egyszerűen beállíthatják pl. a nyomtatási korlátokat. Ez a nyomatvolumenek és a nyomtatási költségek jelentős csökkenését eredményezheti. A felhasználók nyomtatási limit korlátozásai érvényesek minden hálózatba kötött eszközre, amelylyel még hatékonyabbá válik a költség optimalizáció. A felhasználó azonosítás történhet újérhálózat, illetve IC kártyaazonosítással. Az azonosítás előfeltétele a „Follow-me” nyomtatás, amely biztosítani tudja a biztonságos nyomtatást. A „pull print” és a biztonsági nyomtatás is elérhető minden bESTen OpenAPI alkalmas berendezésen a hálózaton keresztül. A rendszer garantálja, hogy a nyomatok védve vannak az illetéktelen felhasználóktól, hiszen a dokumentumot csak annak a tulajdonosa tudja kinyomtatni közvetlenül a berendezés mellől.

Adminisztrációs munkafolyamatok 

A bizhub C654/C754 beépített távvezérlő paneljének köszönhetően az eszköz elérhető egy standard web böngészőn keresztül, amely megkönnyíti az eszközkezelést, és a felhasználói támogatást. A adminisztrációs beállítások megváltoztatásához csak le kell zárni a panelt és a felhasználók nem követhetik fi gyelemmel az üzemeltetetési folyamatokat. A PageScope Net Care Device Manager elősegíti a rendszer hálózati beállítását és a központi státusz ellenőrzések implementációját. Ez az eszköz jelentősen csökkenti az adminisztratív munkát, gyors hozzáférést biztosít egyénenként a hálózaton belüli eszközökre az egyszerű monitorozáshoz. A státusz visszahívások és az automatikus e-mail-es értesítések azonnali reakciót garantálnak a nyomtatási problémákra. A PageScope Net Care Device Manager nemcsak időt takaríthat meg, hanem növeli a rendszer termelékenységét is. 

Automatikus szerviz 

A CSRC távfelügyeleti rendszerünkkel biztosítjuk, hogy az eszközök mindig rendeltetésszerűen és megbízhatóan működjenek, ezáltal elérve a folyamatos rendelkezésre állást. A rendszer segítségével napi 24 órás készenlétnek köszönhetően, mindig pontos diagnózist kapunk a gép állapotáról. A rendszer automatikus megrendeli magának a tonert, a javítást és a karbantartást, melynek köszönhetően a leállások minimalizálódnak. Bejelentés esetén egyedülálló mobiltechnikusi rendszerünknek köszönhetően pedig a legközelebbi szakképzett technikusunk megy ki Önhöz, így biztosítva a leghamarabb történő kiszállást, ezzel is csökkentve a leállási időt. Végül, de nem utolsó sorban: nincs szüksége a számláló állás leolvasására sem, a rendszer megteszi Ön helyett. Összességében a CSRC-vel nemcsak a berendezések megbízhatósága növekszik, hanem biztosítjuk a nyomtatás folyamatosságát, és mentesítjük az adminisztrációs feladatok alól.

Környezettudatosság

A bizhub C654/C754 tervezésénél nagy fi gyelmet kapott a környezetkárosító anyagok kibocsátásának minimalizálása és a környezetbarát működés. A bizhub C654/C754 lenyűgöző LED-es szkennervilágítással rendelkezik. Az indukciós alapú fűtési fi xáló technológiának köszönhetően alvó üzemmódban 3 Watt, energiatakarékos üzemmódban 0,5 Watt a fogyasztása, és „ébredéskor” nem fűti a motort csak, ha szükséges. A bizhub C654/C754 az energiatakarékos képességeinek köszönhetően elnyerte az Energy Star és a német Blue Angel tanúsítványt. A bizhub C654/C754 esetén lehetőség van, az előreprogramozásra a felhasználási adatok alapján pl. be lehet állítani az eszköz működési intervallumát akár napra, akár időtartamra, ebédszünetre stb. Köszönhetően a kiemelkedően gyors kb. 22 másodperces felfűtési időnek a felhasználóknak nem kell aggódnia, hogy sok idő telik el várakozással az MFP előtt állva. Az alacsony energiafogyasztás nagy részben a Konica Minolta egyedülálló fi xálási technológiájának köszönhető. A Simitri R HD polimerizált toner alacsony hőmérsékleten is megolvad, amely minimalizálja a felmelegedési időszakot miközben az energiafelhasználás hatékonysága maximalizálódik. Ugyanakkor a Simitri R HD toner előállítási folyamata kisebb hatással van a környezetre, mint a hagyományos tonereké. Az apró és egyenletes méretű, viasztartalmú részecskékkel borotvaéles vonalak, kristálytiszta betűk, élénk színek, nyomat, illetve színtartósság érhető el, mindez környezetbarát módon. A bizhub C654/C754 esetén a biomasszának köszönhetően jelentősen csökken a széndioxid kibocsátás.

Minimalizált környezetszennyezés 

Az ISO 14001 környezetvédelmi előírásoknak történő megfelelésével a Konica Minolta támogatja a környezetbarát termékek fejlesztésére irányuló folyamatokat, mint például az újra feldolgozhatóságot, és a kellékanyagok olyan kialakítását, amely lehetővé teszi a komponensekre történő gyors és egyszerű szétválasztását. A zéró hulladék kibocsátás koncepciót követve, a Konica Minolta folyamatosan törekszik arra, hogy minimalizálja termékeinek környezetre gyakorolt hatását, a teljes termék életciklus folyamán. Ilyen például, az újra felhasználható vagy feldolgozható csomagolóanyagok, melyek minimalizálják a hulladékok keletkezését minden egyes termék után. Kisebb csomagoló anyagok előállításával tovább csökkenthetők a szállítási és raktározási költségek is. 

KONICA MINOLTA BIZHUB C754 bemutató

KONICA MINOLTA BIZHUB C754 műszaki tulajdonságok

Operációs rendszerek

Csatolt kép Csatolt kép Csatolt kép Csatolt kép Csatolt kép Csatolt kép Csatolt kép

Másolási specifikáció

Másolási eljárás Elektosztatikus indirekt tandem lézer
Festék Simitri HD™- polimerizált toner
Másolási/nyomtatási sebesség fekete-fehér A4 (lap/perc) 75
Másolási/nyomtatási sebesség színes A4 (lap/perc) 60
Másolási/nyomtatási sebesség fekete-fehér A3 (lap/perc) 73
Másolási/nyomtatási sebesség színes A3 (lap/perc) 30
Duplex sebesség fekete-fehér A4 (lap/perc) 75
Duplex sebesség színes A4 (lap/perc) 60
Első másolat/nyomtatás ideje (f-f, mp) 3.7
Első másolat/nyomtatás ideje (színes, mp) 5.3
Felmelegedési idő (mp) Kb. 22 *
* A felmelegési idő változhat az üzemeltetési és használati szokások függvényében.
Másolási felbontás (dpi) 600 x 600
Féltónus 256
Eredeti formátuma A5-A3
Kicsinyítési-nagyítási arány 25-400% (0.1%-os lépések, autózoom)
Másolási funkciók Fejezetek, fedlap és elválasztó lapok beszúrása; másolat előnézet (nyomtatva és kijelzőn); beállítási teszt másolat; Digital art funkciók; munkamemóriák; pószter mód; képismétlés; overlay; időbélyeg; másolás tiltás

Nyomtatási specifikáció

Nyomtatási felbontás (dpi) 1,800 x 600 dpi (standard)
1,200 x 1,200 dpi
Kontroller processzor típusa PowerPC MPC8536
Kontoller processzor sebesség 1.2 GHz
Lapleíró nyelv PCL 6c (PCL 5c + XL3.0);
PostScript 3 (CPSI 3017);
XPS
Operációs rendszerek Windows 2000/XP/XP64
Windows VISTA 32/64
Windows 7 32/64
Server 2000/2003/2003x64/2008/2008x64
Macintosh 9.x/10.x
Unix/Linux/Citrix
Nyomtató betűtípusok 80x PCL Latin; 137x PostScript 3 Emulation Latin
Nyomtatási funkciók A PCL, PS, TIFF, XPS, PDF, Encrypted PDF és OOXML (docx, xlsx, pptx) fájlok közvetlen nyomtatása; vegyes eredeti és vegyes duplex;
"Easy Set” munka beállítás; Overlay; vízjel;
másolat tiltás, önátírós papír nyomtatás

Szkenner specifikáció

Szkenn. sebesség színes (lap/perc) Max. 180 oldal/perc
Szkenn. sebesség f-f (lap/perc) Max. 180 oldal/perc
Szkennelési felbontás (dpi) Max.: 600 x 600
Szkennelési módok Network TWAIN szken
Scan-to-email (scan-to-Me)
Scan-to-FTP
Scan-to-SMB (scan-to-Home)
Scan-to-Box
Scan-to-WebDAV
Scan-to-DPWS
Scan-to-USB
Fájl formátumok JPEG; TIFF; PDF; PDF/A 1a és 1b (opció); tömörített PDF; kódolt PDF; kereshető PDF (opció); XPS; tömörített XPS; PPTX és kereshető PPTX (optció)
Szkennelési címek 2,100 (egyéni + csoport); LDAP támogatás
Szkennési funkciók Megjegyzés beszúrása PDF-nél (szöveg/dátum/idő); max. 400 munkamemória; valós ídejű szkennelési előkép

Fax specifikáció

Fax standard Super G3 (opció)
Fax átviteli idő Analóg; i-Fax; Colour i-Fax (RFC3949-C); IP-Fax
Fax resolution (dpi) Max.: 600 x 600 (ultrafinom)
Fax tömörítés MH; MR; MMR; JBIG
Fax modem (Kbps) Max. 33.6
Fax címjegyzék 2,100 (egyéni + csoport)
Fax funkciók Adáshívás; Időzített adás; PC-Fax; Védett vétel; Vétel átirányítás eMail/FTP/SMB-re; Max. 400 munkaprogram

Felhasználói-fiók specifikáció

Max. letárolható dokumentum 3,000 dokumentum vagy 10,000 oldal
Felhasználói-fiók típusok Publikus;
személyes (jelszóval vagy beléptetéssel);
csoport (beléptetéssel)
Rendszerfiók típusok Biztonsági nyomtatás; titkosított PDF nyomtatás; fax vétel; fax adáshívás
Felhasználói-fiók funkciók Újranyomtatás; kombináció; letöltés; adás (email/FTP/SMB és Fax); fiókból fiókba másolás

Rendszer specifikáció

Rendszer memória (standard) (MB) 2,048
Rendszer HDD (standard) (GB) 250
Interfész (standard) 10/100/1,000-Base-T Ethernet
USB 2.0
Hálózati protokollok TCP/IP (IPv4 / IPv6); IPX/SPX; NetBEUI; AppleTalk (EtherTalk); SMB; LPD; IPP; SNMP; HTTP
Keret típusok Ethernet 802.2; Ethernet 802.3; Ethernet II; Ethernet SNAP
Automatikus dokumentum adagoló Max. 150 eredeti;
A6-A3; 35-210 g/m²;Dual ADF
Papír méret A6-SRA3;
egyéni papírméret;
banner papír max. 1,200 x 297 mm
Nyomtatható papírsúly (g/m²) 52 - 300
Bemeneti papírkapacitás (lap) Standard: 3,650
Max: 6,650
Standard papírtálcák 1. tálca: 500 lap, A5-SRA3, 52-256 g/m²
2. tálca: 500 lap, A5-SRA3, 52-256 g/m²
Kézi tálca: 150 lap, A6-SRA3, egyéni, banner, 52-300 g/m²
Automatikus duplex A5-SRA3; 52-256 g/m²
Finishelési módok (opció) Eltolás; csoportosítás; szortírozás; tűzés; lyukasztás; beszúráa; Z-hajtás; közép-hajtás; boríték-hajtás; füzet
Kimeneti kapacitás (finisherrel) Max.: 3,200 lap
Kimeneti kapacitás (finisher nélkül) Max.: 250 lap
Tűzés Max. 100 lap vagy 98 lap + 2 fedlap (up to 209 g/m²)
Tűző kimeneti kapacitás Max. 1,000 lap
Levél hajtogatás Max. 3 lap
Levél hatogatási kapacitás Max.: 30 lap (tálca); korlátlan
Füzet Max. 20 lap vagy 19 lap + 1 fedlap (up to 209 g/m²)
Füzet kimeneti kapacitás Max.: 100 lap (tálca); korlátlan
Ajánlott havi másolás/nyomtatás 150,000 oldal
Maximális havi másolás/nyomtatás 275,000 oldal
Energia felvétel Kevesebb, mint 2.1 KW (rendszer)
TEC* 4.94
*Typical Electricity Consumption (weekly) by Energy Star regulations
Rendszer méretek (SzéxMéxMa, mm) 650 x 799 x 1155
Rendszer súly (kg) Kb. 221 kg

Rendszer tulajdonságok

Biztonság ISO 15408 EAL3 (folyamatban); IP szűrés és port blokkolás;
SSL2; SSL3 és TSL1.0 hálózati kommunikáció;
IPsec támogatás; IEEE 802.1x támogatás; felhasználó azonosítás;
azonosítási log; biztonságos nyomtatás; HDD újraírás (8 féle módon);
HDD adat titkosítás (AES 128); memória adatok azonnali törlése; bizalmas fax vétel;
nyomtatási adatok titkosítása; másolat védelem
Elszámolás Max. 1,000 felhasználói elszámolás, Active Directory támogatás (felhasználónév + jelszó + email + smb mappa)
Definiált felhasználó mód engedélyek
Biometrikus hiteleítés (újvéna-szkenner) opció
IC-kártya hitelesítés (IC-kártya olvasó) opció
Szoftver PageScope Net Care Device Manager;
PageScope Data Administrator;
PageScope Box Operator;
PageScope Direct Print;
Print Status Notifier;
Driver Packaging Utility;
Log Management Utility

KONICA MINOLTA BIZHUB C754 kiegészítők

 

BT-C1 Banner tálca
LU-204 Nagykapacitású papírkazetta (SRA3)
LU-301 Nagykapacitású papírtálca (A4)
FS-535 Tűzős-hajtogatós finisher
JS-602 Munkaszeparátor FS-535-höz  (nem használhatóPI-505-el együtt)
PI-505 Lapbeszúró FS-535-höz (nem használható JS-602-vel együtt)
SD-512  Hajtogatós finsher FS-535-höz
ZU-606 Z-hajtogató egység FS-535-höz
PK-521 Lyukasztó egység  FS-535-höz
FS-534 Tűzős Finisher
SD-511  Gerintűző hajtogató egység FS-534-hez
PK-520 Lyukasztó egység FS-534-hez
OT-503 kimeneti tálca
FK-511 Fax egység
SP-501 Fax bélyegző egység
Spare Marker Stamp 2  
EK-604  Local IF egység
EK-605 Interfész egység (USB Keyb. Conn.)
SC-508 Biztonsági egység(dual scan esetén 2 szükséges)
WT-509 Munkasztal (Upright Panel)
AU-102  Biometrics II
WT-506  Munkasztal
MK-735 Mount Kit 
KH-102 Billentyűzettartó
Key Counter Kit 4  
Key Counter Mount Kit  f. Col.MFPs  
SX-600 Network-to-Wireless Adapter  
IC-414  Image Controller (Fiery)
VI-506 Interface Kit IC-414
Color Profiler V3 Suite w. ES-1000 UV-Filter  
Color Profiler V3 Suite w. ES-1000 non-UV Filter  
Color Profiler V3 Suite - Software  only  
Color Profiler Scan Table i1iO  
ES-1000 UV-Filter - Hardware only  
ES-1000 non-UV-Filter - Hardware only  
Fiery SeeQuence Impose 1.0  
Fiery SeeQuence Compose 1.0  
Fiery SeeQuence Suite 1.0 (Impose + Compose)  
Hot Folder f. IC-414  
Auto Trapping f. IC-414  
LK-101 v3 i-Option License Kit
LK-102 v3 i-Option License Kit
LK-105 v3 i-Option License Kit
LK-106 i-Option License Kit
LK-107 i-Option License Kit
LK-108 i-Option License Kit
UK-204 i-Option Upgrade Kit

KONICA MINOLTA BIZHUB C754 letöltések

Konica Minolta Bizhub C754 Prospektus, PDF
Konica Minolta Bizhub C654 termékismertető
 
Konica Minolta Bizhub C754 Kezelési Útmutató, PDF, használati utasítás
Papír betöltés, Nyomtatási funkció, Szkennelés funkció, Fax funkció, Másoló funkció, USB memória használata, Különleges funkciók
 
Konica Minolta Bizhub C754 Gyors Tájékoztató, PDF, használati utasítás
Színes és Fekete/Fehér dokumentumok kezelése, A készülék használata, Érintőképernyő, Alap funkciók, Alkalmazás funkciók, Fax funkciók, Fiók műveletek, Hálózati szkennelés műveletek