A Konica Minolta PRESS gépcsalád tagjai: PRESS C6000 és PRESS C7000
 

A Konica Minolta PRESS gépcsalád tagjai: PRESS C6000 és PRESS C7000

A központi másoló stúdiók (angolul: CRD) és a nyomdaipari szolgáltatók számára a Konica Minolta színes, digitális PRESS nyomógép családja új lehetőséget teremt a gyors, színes nyomtatás és a széles vertikumú, professzionális, integrált befejező (kötészeti) technológiák kombinálásával. Az új gépcsalád bizhub PRESS C6000 és bizhub PRESS C7000/P tagjai kiemelkedő képalkotási képességükkel és egyenletes nyomtatási minőségükkel a felső kategóriás színes nyomtatás új területét nyitják meg. A kivételes modularitás utánozhatatlan variálhatóságot és biztonságos adaptációt nyújt.

A Konica Minolta „PRESS” gépcsalád új tagjai

Az új márkával a japán Konica Minolta megerősíti pozícióját a digitális nyomtatás igényesebb szegmensében. A PRESS brand a képalkotás minőségére, a tartósságra, a rugalmasságra, a megbízhatóságra és a nagy nyomtatási kapacitásra fókuszál.

A bizhub PRESS C6000 és bizhub PRESS C7000/P nyomógépek bevezetésével a Konica Minolta a nagysebességű, innovatív digitális rendszerek e két típusát ajánlja a képalkotás- és az egyenletes nyomtatási minőség új, magasabb szintje eléréséhez. A gépek képalkotó képessége robusztus, erős felépítéssel kombinálódik és professzionális módon variálhatóak a befejező műveletek is. Ezek a tulajdonságok a gépeket a CRD és nyomdaipari szegmensek ideális digitális gépeivé teszik.

Karl-Friedrich Edenhuizen, a Konica Minolta Business Solution Europe a következőket emelte ki az új digitális rendszerekről: „Az új fejlesztéssel egy új minőségi kategóriát alkottunk a digitális nyomtatás területén. A technológia jelenleg egyedülálló, igen figyelemfelkeltő és nagyon meggyőző: 1,200 dpi felbontás, 8-bites színmélység (azaz 256 színárnyalat egyetlen raszterpontban) és a gradáció automatikus korrekciója. És ez csak néhány tulajdonság a számos egyéb újítás közül, amely a gépeinket a hasonló rendszerek csúcsára emeli."

Az új PRESS gépek a Konica Minolta saját fejlesztésű, S.E.A.D. II elnevezésű, színes nyomtatási folyamatokra kialakított technológiájával dolgozik, amely innovációk sorozatát párosítja a garantáltan kivételes színes képalkotási-, képvisszaadási képességekkel és felsőkategóriás sebességgel - a bizhub PRESS C6000 60 oldal/perccel, míg a bizhub PRESS C7000 gép 71 oldal/perccel nyomtat -. A megemelt nyomtatási minőség többek között az alacsony fixálási hőmérsékletből ered –vékony papíroknál-, amelyet a Konica Minolta Simitri HD tonerje tesz lehetővé.

Mindkét rendszer támogatja a rugalmas, széleskörű alapanyag választást és a diverzifikált anyagválaszték könnyű, egyszerű kezelését. Három különböző típusú nyomtatásvezérlővel lehetséges a rendszereket összeállítani: EFI Fiery, Creo Colour Server és kuriózumként, saját Konica Minolta nyomtatásvezérlővel is. Ezzel egyidejűleg a bizhub PRESS C6000 és C7000/P gépek konfigurálhatóak számos, variábilis kötészeti opcióval. Ezáltal a Konica Minolta PRESS színes nyomógépei jól illeszthetőek a megrendelői elvárásokhoz, tartalmazhatnak számos in-line lyukasztási típust (GBC), tűzési lehetőséget, bőséges választékát a hajtogatási módoknak, booklet - gerinctűzött füzet – készítést és ragasztó kötést.

Forrás:
Konica Minolta Magyarországvissza a hírek rovathoz


TERMÉKAJÁNLÓ

KONICA MINOLTA BIZHUB C258

25 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.600 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C227

22 lap/perc A3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.000 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C224e

22 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
20.800 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C220

22 lap/perc A3+ lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
9.900 Ft + ÁFA havidíjtól*

Szavazás

Ön mi alapján választja ki leginkább nyomtató berendezését?


 


FÉNYMÁSOLÓ BÉRLÉS

 

Munkatársat keresünk