Hírek az informatika és az irodatechnika világából

Hírek


   1234   


Bizhub nyomtató telepítése Linuxra

Az alábbi segédlettel bemutatjuk a Bizhub eszközök Linux rendszerre történő telepítési folyamatát. A telepítést egy Bizhub 43 típusú eszközzel végeztük.
   

Konica Minolta Premium Partner Day

2013 márciusában a Graphax.hu Kft a Konica Minolta Premium Partner Day rendezvényen ismertette meg ügyfeleit a Konica Minolta üzleti megoldásaival: Konica Minolta Optimalizált Nyomtatási megoldások, Ysoft SafeQ költségfigyelő rendszer, Document Navigator dokumentumarchiválás, PlatenPress változó adat nyomtatás, csekknyomtatás. A rendezvény helyszínéül a Chefparádét választottuk.
   

Az ÚJ Bizhub C224, C284, C364

Az új bizhub C224, C284 és C364 a díjnyertes Konica Minolta multifunkciós készülékek új generációja – immáron nagymértékben átdolgozott használhatósággal. Minden készülék kiemelkedő nyomtatási, szkennelési, másolási és faxolási képességekkel bír és többérintős kapacitív kezelőpanelt kaptak, mint a legtöbb okostelefon és tablet PC. A készülékekben alkalmazott energiagazdálkodási technológiáknak köszönhetően óvják környezetünket és alacsonyabb üzemeltetési költséggel rendelkeznek.
   

A Konica Minolta Magyarországot választotta – regionális logisztikai központ létesül Pátyon

Magyarországon alakítja ki a kelet- és közép-európai piacokat kiszolgáló logisztikai központját a Konica Minolta. A nyomtatástechnológiai megoldásokat gyártó és forgalmazó japán nagyvállalat a forgalom növekedésével és a piac bővülésével indokolja a logisztikai átszervezést, amelynek egyik nagy nyertese Magyarország lesz.
   

Bemutatkozik a Konica Minolta új, kisirodáknak szánt A3-as multifunkciós eszköze - bizhub 165

A Konica Minolta új berendezése ideális megoldást jelent a kisebb vállalatok és irodák számára, elsősorban strapabíró, kompakt kivitelezése, egyszerű kezelhetősége és multifunkcionalitása által. A bizhub 165 A3 másoló, szkenner és nyomtató egyben. Környezetbarát tulajdonságainak és hosszú élettartamú kellékeinek köszönhetően üzemeltetésük gazdaságos és környezetkímélő.
   

Konica Minolta nyomdagépek a Printexpo nyomdaipari és digitális technológiai szakkiállításon

2011. november 9-11 között rendezték meg a PRINTEXPO 15. nyomdaipari és digitális technológiai szakkiállítását. A Hungexpo G. pavilonjában a jeles márkák képviselői mellett, a Konica Minolta gyártómű bizonyult az egyik legnagyobb kiállítónak. Standja a pavilon központi részen helyezkedett el. A rendezvényen munkatársaink is jelen voltak.
   

Ismét tarolt a Konica Minolta! - Nyári BLI ’Pick of the year’ győzelmek

A Buyers Laboratory Inc. (BLI), egy híres független teszt laboratórium, amely az irodai nyomtató-másoló berendezések és szolgáltatások vizsgálatával, elemzésével foglalkozik, és mint minden évben ilyenkor most is kihirdette a nyerteseket.
   

A Konica Minolta bizhub PRO C6000 nyerte el 2011-ben az “Év nyomtatója” címet

A bizhub PRO C6000 digitális nyomdagép az EDP által megválasztott Év nyomtatója 2011-ben. A kompakt mérete és más különleges tulajdonságai azok, amelyek meggyőzték a zsűrit.
   

A BLI “Pick” díjjal jutalmazta a Konica Minolta új multifunkciós berendezéseit

A BLI “Pick” díjjal jutalmazta a Konica Minolta új multifunkciós berendezéseinek - Bizhub 223 és Bizhub 423 - termelékenységét és hatékonyságát. A Buyers Laboratory Inc. (BLI), egy híres független teszt laboratórium, amely az irodai nyomtató-másoló berendezések és szolgáltatások vizsgálatával, elemzésével foglalkozik, és 2011 első heteiben díjjal jutalmazta a Konica Minolta fekete-fehér multifunkciós berendezéseit. A BLI Pick of the Year díjjat a bizhub 223 és a bizhub 423 kapta.
   

Mobil nyomtatás és szkennelés mobilra a Konica Minolta PageScope Mobil alkalmazással

A Konica Minolta a Washingtoni Kongresszusi Központban tartott 2011 On Demand Konferencia és Kiállítás keretei között mutatta be legújabb fejlesztését a "PageScope Mobil" alkalmazást, mely az Apple iPhone, iPad, és iPod touch mobil eszközök és a Konica Minolta Bizhub berendezései közötti kommunikációt teszi lehetővé.
   


   1234