Hírek az informatika és az irodatechnika világából

Hírek


   1234


Green Label minősítés

A Konica Minolta 3 színes multifunkciós berendezése, a Bizhub C220, C280 és C360 megkapta a Hong Kong Zöld Tanács által kibocsátott Hong Kong Green Label tanúsítványt.
   

A Konica Minolta PRESS gépcsalád tagjai: PRESS C6000 és PRESS C7000

A központi másoló stúdiók (angolul: CRD) és a nyomdaipari szolgáltatók számára a Konica Minolta színes, digitális PRESS nyomógép családja új lehetőséget teremt a gyors, színes nyomtatás és a széles vertikumú, professzionális, integrált befejező (kötészeti) technológiák kombinálásával. Az új gépcsalád bizhub PRESS C6000 és bizhub PRESS C7000/P tagjai kiemelkedő képalkotási képességükkel és egyenletes nyomtatási minőségükkel a felső kategóriás színes nyomtatás új területét nyitják meg. A kivételes modularitás utánozhatatlan variálhatóságot és biztonságos adaptációt nyújt.
   

A szkennelés új generációja a Konica Minolta bizhub C652DS multifunkciós berendezése

A Konica Minolta bemutatja az új multifunkciós berendezését a bizhub C652DS-t, egyedülálló szkennelési tulajdonságokkal. A berendezés 2010 áprilisától érhető el. A duplex szkennerrel és a lenyűgöző szkennelési sebességgel maximálisan 156 lap/perc, a berendezés ideális archiváló megoldás a CRD-nek köszönhetően, a nagyobb munkacsoportoknak és részlegeknek. Továbbá a bizhub C652DS központi kommunikációs eszköz garantálja a magas minőségű és megbízható színes és fekete-fehér nyomtatást, másolást és faxolást.
   

Konica Minolta bemutatja parnerkapcsolatait a jobb megoldásokért az IPEX 2010-en

A Konica Minolta 2010-ben az IPEX-en bemutatja széleskörű nyomtatási megoldásait - a központi sokszorosító irodáknak, nyomdáknak és grafikai stúdióknak. A Konica Minolta nemcsak az egyéni tapasztalatai alapján, hanem a hálózati fejlesztésre specializált partnerekkel közösen alkalmazzák a szoftveres megoldásokat. A partnereink és a Konica Minolta szoftverfejlesztései valóban javítják a nyomtatási munkafolyamatokat, mint pl. a VDP – amely a munkaelosztás, dokumentum szerkezet és kimeneti menedzsment területén alkalmazható. Az “expect impact” – a Konica Minolta témája az IPEX 2010 kiállításon Birminghambe, Angliában – a nyomtatási megoldások szolgáltatója demonstrálni fogja, hogy a professzionális nyomtatás miként növelheti az üzleteiket, a nagyobb rugalmasságot és jobb szolgáltatást eredményezve.
   

Konica Minolta a “Green IT Bizottságban” a koppenhágai konferencián

2009. december 11-én Koppenhágában az ENSZ klímacsúcsán az IT ipar legnagyobb vállalati közül heten gyűltek össze, abból a célból, hogy megvitassák és megtalálják a megoldást globális szinten a széndioxid kibocsátás csökkentésére. Ken Osuga, a Konica Minolta Business Solutions Business Operations alelnöke prezentálta a nagyvállalat szén-dioxid kibocsátás csökkentéséért tett erőfeszítéseit és további célkitűzéseit a termékek teljes életciklusára vonatkozóan, beleértve a gyártás, az üzemeltetés és az újrafeldolgozás periódusát is.
   

Konica Minolta bizhub C220, C280 és C360 – az innovatív triumvirátus

Az új Konica Minolta bizhub C220, C280 és C360 berendezések ideális megoldást nyújtanak minden egyes iroda környezetben, ahol a nagyobb mennyiségű fekete-fehér dokumentumok előállítása mellett színes nyomtatásra is szükség van. Legyen szó akár másolásról, nyomtatásról, szkennelésről vagy éppen faxolásról, az új multifunkciós készülékek mindig magas minőség képviselnek, miközben alacsony költségek mellett üzemeltethetőek. Mindezen felül teljes mértékben megfelelnek a környezetvédelmi elvárásoknak is.
   


   1234