Hírek az informatika és az irodatechnika világából

Hírek


   1234   


Apple Airprint kompatibilis Konica Minolta nyomtatók

Az Apple Airprint funkcióval Iphone, Ipad vagy Mac készüléke automatikusan észleli az azonos hálózathoz csatlakozó többfunkciós nyomtatót illetve a multifunkciós eszközön szkennelt dokumentumokat elküldi a Mac készülékre.
   

bizhub Legal - jogi intézmények munkafolyamatait támogató megoldás

A kifejezetten jogi intézmények részére készült megoldás, a napi üzletmenetben nyújt támogatást. A bizhub Legal a Konica Minolta portfólióját képező multifunkciós berendezéseivel, valamint dokumentumkezelési- és ITS megoldásaival kombinálva olyan teljes körű megoldást nyújt a szektor képviselőinek, amely a jogszabályi és iparági szabványoknak is teljes mértékben megfelel. Ráadásul mindezt egy olyan területen, ahol az adatvédelem, a jogszabályi és iparági szabványoknak való megfelelés kiemelt szempontnak számítanak.
   

A Konica Minolta 3 BLI Pick díjat nyert kiemelkedő eredményeiért

A Konica Minolta ismét díjakat szerzett: a dokumentumkezelési megoldások területén egyik vezető szerepet betöltő vállalat hármat megszerzett a BLI Winter Pick 2015 díjak közül. Két díjjal jutalmazták az A4-es multifunkciós berendezések, a bizhub 4750 és a bizhub C3350 kimagasló energiakezelési hatékonyságát. A harmadik díjat szintén a bizhub C3350 szerezte meg kimagasló eredményeiért a közepes méretű vállalkozások számára kifejlesztett A4-es multifunkciós berendezések közül. A Buyers Laboratory LLC (BLI) egy független vállalat, amely kiértékeli a dokumentumkezelési berendezéseket és irodai alkalmazásokat különböző követelmények alapján. A vállalat évente kétszer díjazza azokat a termékeket és megoldásokat, melyek az adott kategórián belül jobban teljesítenek a versenytársak termékeinél.
   

Konica Minolta vezetéknélküli nyomtatási megoldások

A változó munkafeltételek alapvető változásokat idéznek elő a közös munkavégzésben is; az információnak és a dokumentumoknak helytől függetlenül elérhetőnek kell lenniük. A munkaerő-mobilitás jelentősen megnöveli a mobil eszközök használata iránti igényt a munkavégzésben is. 2015-re az okostelefon és táblagép használók több mint fele várhatóan a mobil eszközéről fog nyomtatni. A mobileszköz-használók elvárásainak megfelelően a Konica Minolta négy új vezeték nélküli nyomtatási megoldással bővítette vezeték nélküli lehetőségeit: AirPrint, Google Cloud Print, Android Printing Framework és Mopria Print Service alkalmazás. A rövid hatótávolságú kommunikáció (NFC) segítségével a mobil nyomtatás még gyorsabb: a használók mobil eszközüket a Konica Minolta berendezéshez csatlakoztatva nyomtathatnak. Ezen kívül nem csak vezeték nélküli környezetben szükséges a mobil nyomtatás. Ezért a Konica Minolta olyan, a vezeték nélküli környezetet támogató rendszerekkel látta el nyomtatási rendszereit, mint például a vezeték nélküli LAN hozzáférési pont mód vagy a WiFi Direct.
   

100%-os fényállóság a Konica Minolta digitális nyomdaipari rendszereiben használt tonerekkel

A Konica Minolta Simitri® HD E2 típusú rendszerben használt tonere 6-os szintű minősítést ért el a színtartósságot vizsgáló „Blue Wool” skálán1 a Fogra Forschungsgesellschaft Druck e.V. által végzett tesztek során. Emellett ezek a tonerek a Konica Minolta régebbi ipari nyomtatási rendszereiben használt korábbi Simitri® tonerek részére kiadott – 2011-ben a TÜV Rheinland által kibocsátott élelmiszer-biztonsági és a 2010-ben az INGEDE által adományozott tintamentesítési – tanúsítványok frissített verzióját is megkapták.
   

A Konica Minolta negyedszerre is elnyerte a BLI „A3 MFP Line of the Year” díját

Nem is kezdődhetne jobban a 2014-es év a Konica Minolta számára, mint a BLI “A3 MFP Line of the Year” díjának negyedjére való elnyerésével. Erre még nem volt példa a BLI történetében. A BLI (Buyers Lab), széles és szigorú kritériumrendszer alapján minden évben elismerésben részesíti a legjobb termékek gyártóit. A Konica Minolta minden téren meggyőzte a zsűrit: megbízhatóság, képminőség, használhatóság, hatékonyság. Az A3-as multifunkciós termékcsaládon felül a Konica Minolta négy további készüléke is díjat nyert. A BLI “Pick of the Year” díjat a bizhub C364e, bizhub C454e, bizhub 554e, valamint a bizhub 4700P, a közepes méretű munkacsoportoknak szánt fekete-fehér nyomtató is megkapta.
   

Automatizált dokumentumfeldolgozó megoldások SAP rendszerben

2015 június 23-án stratégiai SAP partnerünk rendezvényén az SAP vállalatirányítási rendszer iránt érdeklődők ismerhették meg automatizált dokumentum feldolgozó megoldásainkat.
   

Konica Minolta IT Solution Day

2014 október 16-án a Konica Minolta IT SOLUTION DAY rendezvény keretein belül a Graphax.hu Kft ügyfelei megismerkedhettek a vállalati tartalom- és dokumentumkezelést érintő folyamatokat célzó alkalmazásokkal és IT szolgáltatásokkal. A rendezvény helyszínéül a Ramada Resort Budapest szolgált. A kiállított Ferrari luxusautók a felgyorsult üzleti életben a korszerű rendszereket használók versenyelőnyét hívatottak képviselni. Az autókat partnereink a nap végén ki is próbálhatták.
   

Megnyílt irodaszer áruházunk

Örömmel értesítjük, hogy a Graphax Irodaszer Webáruház megnyitotta kapuit. Széles termékkínálattal és felhasználóbarát kezelőfelülettel várjuk kedves látogatóinkat.
   

Megérkezett az új Bizhub C224e/C284e/C364e és C454e/C554e

Már ismerjük az érintőképernyő kialakítását és funkcióit. Most felfedezzük a fejlettebb "E széria" képességeit. Lássuk mivel tud többet.
   


   1234